Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Gastroyal / zsírégetőklub
2010-03-01 18:431.

Létrehozva: 2010. március 1. 18:43
Sziasztok, még nem nagyon láttam a gastroyal legutóbbi "slágertermékéről" semmilyen véleményt itt a Fórumon, esetleg van még rajtam kívül valaki, aki elkezdte (vagy már abba is hagyta)? ezt az étrendet?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat,
sunshine
Sziasztok!
Nagyon új vagyok Gastroyal témában, a véleményeteket szeretném kérdezni. Rendeltem Mediterrán étrendet (reggeli, ebéd, vacsora), az a kérdésem, hogy valóban lehet-e vele fogyni, vagy "csak" finomakat eszek?
Köszi
Juli
Én ugyanígy voltam a Fehér teával... minden napra azt rendeltem egy időben. :-)
Mostanában a Szuper napi italcsomagot szoktam választani, abban mindhárom fincsi ital benne van (Fehér tea, Súlycsökkentő tea és az Extra Zsírégető italmix). Ezekről a mai napig nem tudok lemondani. És így 3in1 csomagban olcsóbban is jövök ki. :-)
Igen, igazad van! :-) Rossz volt az időzítésem... de hát annyira ki akartam próbálni, és a Léböjt kúra nincs minden héten! :-O
Majd megvárom a következőt, biztosan lesz még a következő szülinapomig. :-DD
Köszönöm szépen! :-D
Amikor a Shape étrendet rendeltem, én is elsősorban a Protein+ shake miatt rendeltem meg, de azért beleszólt az is, hogy fincsi kajákat is adtak mellé. Én is meg tudtam volna venni magában is, de így több finomsághoz jutottam egyszerre. :-)
Jövő hétre a Zsírégető ételsorok közül szemezgettem, többek között a húsos saláták közül. A Mátrai salátát szívből javaslom (pénteken lesz), mert az legutóbb nagyon ízlett, de az egész 16. heti ételsor nagyon fincsinek látszik. :-)
Kedves *Brilliant*!
Örömmel olvasom, hogy megfogadtad a tanácsomat, mellyel pozitív tapasztalatokra tettél szert. Az nagyon fontos, hogy nem éhezel, és ezekkel a kajákkal - ha továbbra is így folytatod - nem is fogsz. :-)
Gratulálok az első kiló elvesztéséhez, követi majd a többi is, csak így tovább!
A Zsírégető paleo fogyókúra is klassz lesz, majd meglátod. Ott a centik szoktak jobban csökkenni, legalábbis nálam ez volt a szembetűnőbb.
További sok sikert kívánok, és várjuk a sikerélményeidről, tapasztalataidról szóló beszámolókat! :-)
Köszönöm szépen, Linike! :-)
Nyáron nekem is könnyebben szokott menni minden, a Léböjt kúra is. Most még az is közrejátszott, hogy még nem volt annyira tavaszi idő, bár a szülinapomon még a nap is kisütött! :-D
Most már úgy néz ki, hogy tényleg lesz tavasz az idén... remélem is, már nagyon hiányzott a napocska!!!!!!! :-)
Érdemes megnézni a többi ételsort és menüt is, az étrendekről már nem is beszélve.
Izgalmasan hangzik a Bikini menü (feltételezem, a Bikini-szezonra ezzel is fel lehet készülni), ill. visszajött a Cukorbeteg menü is, sokak örömére.
Már megint van miből válogatni annak ellenére, hogy látszólag szűkült az étlap kínálata. Biztosan a sokak által kedvelt ételeket tették bele. :-)
A héten többféle húsos salátát is fogok rendelni, de ami már 100%, hogy a pénteki napon lévő Mátrai salátát nem hagyom ki! :-)
Azt már ettem máskor is, és valami mennyei... kiadós, laktató és ízletes is.
Tele van sonkával, nagyon finom az öntet is rajta, és a reszelt sajt megbolondítja a tetején a ropogós salátát. :-) Nyamiiii!!!
Azt feltétlen próbáld ki, még meg tudod rendelni csütörtökön 14 óráig! :-)
Mit szólsz az új étlaphoz?
Nekem tetszik, egyszerű, kezelhető, a kedvenceim zöme benne van, nem mintha az előző étlap nem tetszett volna, az is klassz volt. :-)
Már egészen megszoktam a különálló Shop termékkatalógust is... és már megint bővült a kínálat. :-)
Ahogy már említettem, nem volt jó az időzítés, mert pont azon a hétvégén volt a léböjt kúra (és én meg is rendeltem), amikor a szülinapom volt. Így hát nem tudom, hogy milyen eredményt hozott volna, ha végigcsinálom, mivel ettem mellé más "bűnös" falatokat is. :-)
Sajnos, most így jártam... majd talán legközelebb. :-)
A Protein+ shake nekem is tartalmasabbnak tűnik, valószínűleg a megnövelt fehérjemennyiség miatt van. 50 g fehérje van benne, ezért azoknak is kiváló, akik sportolnak és több fehérjére van szükségük.
Egyszerűen nagyszerű!!! :-)
Szia!
A shapet csinálom most! Remélem izlenek az ételek,és valóban így van ,ha soknak érzed rakd el későbbre. Biztosan el fogsz vele érni változást ,de igyál eleget napi 3 litert legalább! Nagyon finom innivalók vannak az étlapon nézd meg azt is és próbáld ki!
Sziasztok!
Köszönöm a kedves fogadtatást!
A héten a mediterrán diéta ételei közül válogattam, de csak ebédeket rendeltem.
Megfogadtam The Woman javaslatát és amikor úgy éreztem, hogy sok, akkor meghagytam uzsira a felét. Vagy a levest estére. Nem éheztem egy cseppet sem.
Bár a húsvét hétévégn ellógtam a diétát, az első kilónak és centiknek már így is búcsút intettem, aminek nagyon örülök.
A sikeres folytatás reményében jövő hétre a zsírégető paleo étrendet rendeltem, az egész napos étrendet, péntekig. Remélem beválik és folytatódik a fogyás.
Italt most nem kértem, amikor megyek edzeni, akkor úgyis L-karnities italt iszom, meg szedem mellé, úgy vélem ennyi elég kell, hogy legyen.
Ti mit esztek a jövő héten?
Kedves *Brillant*!
Örülök, hogy eddig jó tapasztalataid vannak.
Szerintem is elegendőek a mennyiségek, én is jártam már úgy egyik-másik főétellel, hogy kétszerre tudtam csak megenni.
Ha nagynak tűnik az adag, Te is inkább oszd ketté, ne terheld meg a gyomrod azzal, hogy egyszerre fogyasztod el. Tudod?! ...többször kell enni és keveset. Ez itt is meghozza az eredményt.
Az étrenddel kapcsolatban én azt javasolnám, hogy ha lehet, egy héten belül ne váltogasd, mert az étrendek is bizonyos szisztéma alapján vannak összerakva, így hatásosabbak, ha egy ideig egyfajtát eszel. Nem mindegyiknek van egyből hatása, van olyan, amelyiknél több idő is kell.
A Zsírégető Paleo fogyókúra is jó választás lehet, én már azt is kipróbáltam tavaly évvégén.
Akkor nálam cm-ben volt nagyon látványos az eredmény (mínusz 8-10 cm), teljesen lefaragta a zsírpárnáimat. Természetesen súlyban is látszott (mínusz 4-5 kg), de nem olyan mértékben, mint számítottam rá.
Arra is gondolj, hogy mindenki másképp van összerakva, ezért Neked kell megtalálnod, ami a Te szervezetednek, testednek a legmegfelelőbb. Időt is kell hagyni, hogy átállj rá, és a szervezeted is reagálni tudjon.
Sok erőt és kitartást kívánok Neked!
Várjuk a fejleményeket és tapasztalatokat! :-)
Sajnos nem értem el nagy sikereket a léböjt kúrával most, mert melléettem mindenféle finomságot, ugyanis pont a szülinapom hétvégéjére esett, ezért nem igazán tudtam betartani, hogy csak azt egyem és igyam, amit kaptam. :-(
Talán majd egy másik alkalommal összejön, mert nagyon szeretném. :-)
Annyit még hozzátennék, hogy az italok közül elsősorban a Súlycsökkentő teát, az Extra Zsírégető italmixet és a Fehér teát javasolnám, mert ezek kifejezetten a fogyókúrázóknak lettek kifejlesztve... de természetesen a többi is nagyon finom és hatásos... akár az összeset felsorolhatnám.
Próbáld ki azokat, amelyek szimpatikusnak tűnnek, aztán úgyis meglátod, melyik jön be Neked a leginkább. :-)
Kellemes zsírégetést!!! :-D
Kedves *Brillant*!
Én is üdvözöllek körünkben, mindig szívesen fogadjuk az új érdeklődőket, fogyni vágyókat. :-)
Ahogy a többiek már említették, ha eddig nagyobb adagokhoz voltál szokva, akkor lehet, hogy egy picit zötyögősebb lesz átállni a kis adagokra, de ez persze attól is függ, melyik étrendet rendeled.
Én mindenképp egésznapos étrendet javasolnék, mert akkor tényleg nem kell azon gondolkodnod, hogy mit ehetsz és mit nem. Csak azt szabad elfogyasztani, amit kapsz, semmi melléevés. (Hozzáteszem, hogy én még soha nem éheztem egyik étrendtől sem!)
Ha ezt be tudod tartani, és fogyasztasz mellé napi 2-3 liter energia- és szénsavmentes italt, akkor szinte garantált a fogyás. Természetesen azért nem egyik napról a másikra, de szépen folyamatosan és egyenletesen.
Nekem is a Best of étrend jött be eddig a leginkább, de a többi is kiváló.
Az nem rossz ötlet, hogy egy-két kajával kezdesz, hogy megnézd, milyen ízviláguk van és mekkora adagok. Bízom benne, hogy nem lesz különösebb problémád egyikkel sem. Én nagy rajongója vagyok ezeknek az ételeknek és étrendeknek (sőt a többi terméknek, italoknak is), hiszen engem is hozzásegítettek egy 21 kilós fogyáshoz úgy, hogy nem mozogtam mellé semmit (max. bementem a munkahelyemre és hazamentem).
Ha elszánt vagy és valóban le akarsz fogyni, akkor nagyon jó helyen jársz, mert ezekkel az ételekkel és étrendekkel már rengetegen értek el hatalmas sikereket. Kiváló dietetikusok állítják össze a menüket, étrendeket, így még számolgatnod sem kell a kalóriákat, szénhidrátokat, mert elvégzik helyetted.
Sok sikert kívánok Neked! Hajrá!!! :-)
Ui.: Bocsi, hogy ilyen bő lére eresztettem!!! :-D
Köszönöm a kedves fogadtatást!
Biztos, hogy sokat fogok jönni hozzátok, mesélni és erőért is...számolom a kalróiákat is, így talán könnyebb számontartani, hol is járok.
Most nagyon lelkes vagyok, próbáltam már jópárszor lefogyni, de eddig sikertelenül (a cigi lerakásakor szállt el a súlyom, mint a győzelmi zászló).
Lassan 30 vagyok, de így terhességre gondolni sem merek....azt hiszem ez elég nagy motiváció, illetve az, hogy nyárra nagyon szeretnék szoknyaképes lábakat. Egy gyönyörűséges magassarkút már vettem motivációként...
A hétre csak ebédet rendeltem magamnak, ma a lestyános húslevessel és a rakott karfiollal kezdtem...alig bírtam megenni! Teljesen eltelített, elképesztő. Reggelire sima ivójorghutot ettem, vacsira pedig sült csirkét magában. És nem vagyok éhes.
De biztos, ami biztos, jövő héttől teljes menüt rendelek, akkor kisebb az esély a mellécsúszásra.
Jövő hétre a paleós zsírégetőt néztem ki magamnak...
érdemes egy héten át ugyanazt enni, vagy lehet variálni, ha valami olyan van adott napra, ami nagyon nem megy, pl. zöldbab?
És ma edzeni is voltam, egy új sportot, walkenergiet gyakorlok lelkesen, heti 2x, hétfőn és szombaton. Közben pedig (szerdán és pénteken) pilatesre járok.
Hát, ah ez sem elég ahhoz, hogy lefogyjak, akkor semmi sem....
Bocsánat a szájmenésért....