Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Autóüveg

Sziasztok.
1991-es Vw Polo kombihoz keresek hátfal üveget. Ha valaki tudja hol lehet olcsón kapni ilyet, kérem segítsen. Jó lenne a bontott is, ha van valakinek. Lehetőleg zöldre színezett kellene.
Találtam egy utángyártottat, ami nem színezett. Berakással együtt 40.000,-ért. De ez nekem drága, és még fóliázni is kéne.
Köszi.
Na úgy néz ki lesz bontott szélvédőm 12.000,-ért. Ma el is megyek, és megnézzük. Remélem jó lesz a kisautóba.
Köszi mindenkinek a hozzászólást!
Próbáld meg ezt felhívni, bontott alkatrészeket is hírdet. Bár az autó 92es lehet hogy megegyezik, kérdezd meg
Pedig ennyi... :(
Nekem a Puntora volt 50, még tavaly.
Mert egy seggfej betörte, és ráadásul pont karácsony előtt!! Grrr.
Ha mind ennyi lenne nem is variálnék, valahogy kinyögném, de tudod, mikor a mostani évjáratokhoz ( 94-től) 15.000,- körül van, akkor nagyon sokallom.
Ezért is gondoltam, hogy bontottat keresek. Nem azért van 17 éves autóm, mert nem tudom hova tenni a pénzem. Remélem azért találok valahol, mert különben nekem is 50.000,- körül lesz a vége.