Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
küldök majd neki linket.. hátha veszi a lapot! hogy ottt pattogjon, ne nekem :))))))
amúgy bejönne neki, szereti az ilyen mókás cuccokat..
Én dolgoztam, olyan helyen, ahol nagy labdákon ülve is lehetett gép előtt munkálkodni. Jót tesz a tartásnak asszem.
Megnézem ezt az oldalt, csinálok is labdát de, hogy lesz ebből invázió?
Azt a részét nem értem.
lesz majd egy nap (melynek a pontos dátuma még kérdéses és majd e-mailben értesítenek minden labda tulajdonost erről az időpontról) amikor egy bizonyos oldalt (ezt se lehet tudni még,hogy melyik oldal) ellepik ezek a hopperek. Ennyi az egész.
Amúgy valóban jó ez a labda. Tornázni is jó vele és ülni is. Barátnőm dolgozott már olyan helyen ahol ezek voltak az ülőalkalmatosságok.
Na az érdekes lesz, ha több száz labda pattog egy oldalon.
Le lehet tölteni háttérképként, meg kímélőként is. Arra még lehet használom is. Élőben azért jobb lenne, de már kezd hideg lenni.
hát ha ez lenne,hogy egész nap a pattognának ott a labdák akkor én a gépemet is kipattintanám az ablakon.
amúgy meg nem vagyok agresszív :P
(
)
Szerintem nem kicsit lenne idegesítő, de hát ennek pont ez a lényege! Csak azok tudják, hogy mi történik és miért, akik csinálják... legalábbis ott és akkor, mert később millió cikk és beszámoló fog róla készülni, ez tuti!
én is gyarapítottam egyel a hopperek táborát!
nem tudja valaki mikor várható a felbukkanásuk?
Én is csináltam egy hoppert
Jópofa kezdeményezés, de élőben viccesebb lenne. Biztos vennék egy ilyen labdát, ennyit megérne.
Amúgy nem tudjátok mennyi egy ilyen labda??
Mág csak 76511 hopper van, Nem olyan nehéz azt karbantartani
Ahogy nézem eléggé nő a számuk, szóval amire elindul az őrület biztos lesz több mint 100 ezer, csak remélem időben észreveszem az e-mailt.
Hát az e-mail-t igazán küldhetnék, hogy kb mikor és hol várható:)))
Gondoljatok bele myvip-en vagy facebook-on ez a 100 ezer pattogo labda, kicsit behalna a rendszer:D
Hallottam én is a Deák téri esernyős szerveződésről, de ez már nagyon régen volt...Ezek szerint lett belőle valami? Flashmob-ként hirdették az biztos, még az indexen is volt egy cikk róla.
hát jah...
Hm, lassan itt a tél, kéne szervezni egy hógolyó csatát :D
Állítólag idén lesz...
Ki is találtam, akit megdobnak az megfagy
Erre én is gondoltam, menetközben :D:D
Nem bánnám, ha van akkor nemjó de mindíg várja az ember idén nembánnék min 1 méteres havat nem kéne menni sehova :D:D