Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Bálásruha nagyker
2005-06-10 21:251.

Létrehozva: 2005. június 10. 21:25
Sziasztok !
Egyik barátnőm turkálót szeretne nyitni, és nem tudja honnan szerezhetne árut. Bálásruha nagyker címekre lenne szüksége, ahol lehetőség szerint angol ruhákhoz tudna jutni, ha lehet Szolnok környékén. Valaki tudna segíteni ?
Egyik barátnőm turkálót szeretne nyitni, és nem tudja honnan szerezhetne árut. Bálásruha nagyker címekre lenne szüksége, ahol lehetőség szerint angol ruhákhoz tudna jutni, ha lehet Szolnok környékén. Valaki tudna segíteni ?
szia
most olvastam a hozzászólásod a használtruha nagykerrel kapcsolatban. én gyerekruhákat szeretnék árulni, és olyan nagykert keresek, ahol válogatni is lehet.
ha van bármilyen ötleted, kérlek írj.somogy megyében lakom. de itt alig találtam valamit.
köszönettel:cellux