Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
SZTK-ba bárhová mehetek?
2004-09-16 06:441.

Létrehozva: 2004. szeptember 16. 06:44
Az lenne a kérdésem, (amint már a topic nevében is): SZTK-ba bárhová mehetek?
Úgy értem, én érdi vagyok, de Pesten sok jó nőgyógyász van, akinek a magánrendelésén horribilis összegeket kérnek el :( Megtehetem, hogy úgy "játszom ki" ezt a dolgot, hogy fogom magam, és elmegyek az illető SZTK-s rendelésére és kész? Ha tudom, hogy ő jó, akkor nyilván nem csak akkor, ha fizetek... Olyan jó lenne, ha valaki konkrét információt tudna adni!! Előre is köszönöm! :)))
Úgy értem, én érdi vagyok, de Pesten sok jó nőgyógyász van, akinek a magánrendelésén horribilis összegeket kérnek el :( Megtehetem, hogy úgy "játszom ki" ezt a dolgot, hogy fogom magam, és elmegyek az illető SZTK-s rendelésére és kész? Ha tudom, hogy ő jó, akkor nyilván nem csak akkor, ha fizetek... Olyan jó lenne, ha valaki konkrét információt tudna adni!! Előre is köszönöm! :)))
Én a XIII.kerületi SZTK pontos címére lennék kíváncsi. Ha valaki tudja, légyszi írja meg nekem!
Előre is köszönöm!
Tényleg, azt honnan lehet megtudni, hogy egy adott doki hol rendel?? :))
:( Az a baj, hogy akihez szeretnék menni, a magánrendelésén 7000 ft-ot kér, és ha hozzáveszem, hogy vissza is kell mennem majd nyilván, az már 14, szerintem túlmegy a normál kategórián :(( Ráadásul még azt sem tudom, hol rendel sztk-ban, de ki fogom deríteni :))))
Megirnad nekem priviben, hogy ki ez a jo nogyogyasz es hol rendel?
És még annyit: nem elsősegélyről van szó, mert arról tudom, hogy úgy ellátnának!