Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Nogyogyasz Debrecen???
2004-09-13 19:251.

Létrehozva: 2004. szeptember 13. 19:25
Sziasztok!
Debrecenben lakom, eddig a körzeti nőgyogyihoz jártam aki öreg és nem áll hivatása magaslatán. Szeretnék egy másikat! Aki ha van vmi bajom, megmondja mi az, ismer 20 évnél "fiatalabb" gyógyszereket, és persze jó szakember! Tudtok ilyet???
Debrecenben lakom, eddig a körzeti nőgyogyihoz jártam aki öreg és nem áll hivatása magaslatán. Szeretnék egy másikat! Aki ha van vmi bajom, megmondja mi az, ismer 20 évnél "fiatalabb" gyógyszereket, és persze jó szakember! Tudtok ilyet???
Szia!
Még nem voltam Debrecenben nőgyógyásznál, most nagyon sürgősen mennem kell. Az ambuláns rendelésre állítólag 8-14- ig lehet menni minden nap, most állítólag Csorba Roland az ügyeletes, szerinted milyen az ambuláns rendelés. Teljes szűrővizsgálatra lenne szükségem, az orvosokat még nem ismerem, nem tudom kit válasszak majd. Tudnál segíteni?
A doki lelkiismeretes. Nem épp a legolcsóbb, de ha bármi problémám van nyugodtan fordulok hozzá. Van magán rendelése is, ha gondolod megadom a számát.
Dr. Makai Rita a DEOEC-en rendel, a Női Klinika Nővédelmi tanácsadójában. Ez rendes rendelés, kiegészítve tanácsadással, családtervezéssel kapcsolatban, ezt is igénybe veheted, ha akarod.
52/ 414 577
52/ 411 600/ 55447
Ezek a telefonszámok. Egyszerre talán két orvos is rendel, felváltva, de ha kéred, ahhoz kerülsz, akihez akarsz. Rita nagyon rende, türelmes, tájékozott és lelkiismeretes. Én nyugodt szívvel bíztam magam rá.
Hogy magánrendelése van-e, azt nem tudom. Talán kérdezd meg tőle, hisz ő tudja a legjobban. Nekem tökéletes ez az ellátás is, bár velem sincs baj, babát sem várok.
Szeretném megkérdezni, hogy Neked miért fontos, hogy magánrendelés legyen? Miért jobb az, mint a TB ellátás? Ha ugyanaz az orvos egyszer pénzt kér ugyanazért a tevékenységéért, amit máskor végez, abban mi a jó? Nem kötekedni akarok, félre ne érts, hanem érdekel a véleményed/véleményetek.
Minden jót Nektek!
Szia! m-klaudia! Makai Ritának és Vad Szilvinek van Debrecenben magánrendelése, ha igen és tudsz valamit, írdd meg légyszíves.
Aki adjunktus, az általában sok pénzt vár el (tapasztalat) és a sok betege között meg sem ismer még 2 szülés után sem.
A debreceni Klinikán dolgozik Juhász Róbert tanársegéd úr. Jó szakember, fiatal, tehát ismeri az újabb gyógyszereket, és szerintem megsimogatnád a hiúságát, ha azt mondanád, hogy a nl café-ban is Őt ajánlották. Dél körüli időpontban keresd, de hívd fel előtte.