Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Itt pedig amit te keresel.
És itt rengeteg könyvjelző van, igaz angolul:
Ravelry
Hasonló:
Könyvjelző
Ch 5, join w sl st in 1st ch to form ring, (6 sc, ch 4, 1 sc in ring), * turn, (6 sc, ch 4, 1 sc) in ch 4 sp, rep from * 10 times, turn, 6 sc in last ch 4 loop, fo.
5 láncszem, kapcsold össze egy körbe. (6 rövidpálca, 4 láncszem, 1 rövidpálca ) * fordítsd meg a munkát, majd (6 rövidpálca, 4 láncszem,2 rövidpálca) a 4 láncszemeslukba. 10-szer ismételni. Az utolsó 4-es láncszem hurokba 6 rövidpálca.
No, még ezt beteszem, aztán másnak adom át a terepet!
Jó horgolást!
Dehogyis! Csak szívesen keresgélek!
Ha már tökélyre vitted a horgolást:
barbie ruhák
itt találtam:
Nagyon aranyos vagy
csillagok/hópelyhek
Nem is nézem tovább, mert még kedvem támad horgolni! Pedig de régesrég -ifjan- horgoltam már!
Itt is itt van a kagylós, ha jól látom!
Ha regisztrálsz, biztosan ott is segítenek Neked!
Ez meg itt angyalkás!
De ugyanígy horgolhatsz angyalka helyett virágokat, vagy hópelyheket (ugyanebben a blogban láttam ingyenes horgolásmintákat.)
De nézd végig a találatokat ötletekért, rákerestem a "horgolt könyvjelző"-re.
Itt találod a blog tulajdonosát, -az övé a kép erről a könyvjelzőről- írj neki!
Biztosan segít!
Horgolt könyvjelzők
Nekem tetszenek!