Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Lökéshullám terápia -jó???

Sziasztok,
Nagyon fáj a sarkam, már 2 hónapja. Több orvos és röntgen után végül kiderült sarkantyúm van és körülötte csonthártya gyulladás.
Mivel a kisebbik gyerkőcöm még csak 2 hónapos, igy elég sok terápia kiesik.
Rátaláltam a lökéshullám terápiára, már 1x voltam is, csak ma épp a háziorvosommal beszéltem erről, aki szerint teljesen felesleges pénzkidobás és ráadásul csak ártok vele. Ezt azzal indokolta, hogy pont pihentetni kéne, nem lökdösni.. Igy ő most teljesen elbizonytalanitott...
Akkor most tényleg ezzel árthatok?
Olyanok tapasztalataira lennék kiváncsi, akik jártak ilyenre és meggyógyultak (vagy nem), hogy mennyi ideig jártak, mikortól lett jobb és elmúlhat-e ez a borzalmas fájdalom?
Szeretném visszakapni a régi életem, és boldogan, fájdalom nélkül élni újra!!!
Kérlek segitsetek!!!!!!
Szia! Nekem most lett vége az 5.kezelésnek és már elmúlt a sarok fájdalmam.Szerintem ez a lökéshullám működik csak nálam akkor hatott ha elčg nagy erőssčggel včgezte.
Nekem három alkalommal kezelték lökéshullám terápiával a sarkomat, segített, azóta nincs fájdalmam. Szerintem érdemes kipróbálni.
1971 ZsP. - nagyon klassz, értelmes nő vagy - az egyik ismerősöm szenved a sarkával...átadom értékes tapasztalatodat!
Sajnos ez elég konzervatív és maradi hozzáállás a háziorvosodtol... A legelső dolog amit ezzel kezelni kezdtek a sarokproblemak, Sarkantyú, gyulladascsökkentés...nem minden úgy van ahogy 70-80 évvel ezelőtt leírták az orvosi könyvekben, sokminden változik. Bátran vágj bele segíteni fog
Ínhüvelygyulladás miatt jártam lökéshullám terápiára.
Sok alkalommal, semmit sem használt.
Rengeteg pénzt otthagytam a semmire.
Kedves fájdalommal küszködők!
Nemrég megnyitott Székesfehérváron a C-Med centrum, ahol lehet lökéshullám terápiát kapni. Ajánlatok alapján tudom mondani hogy nagyon jó a kezelés, bár először egy pár kezelés után picit fájdalmas, de megéri, mert aztán megszűnik a fájdalom. Ha érdekel valakit, szívből ajánlom, telefonáljatok oda: +36 22 784 664
Üdv Mindenkinek!
szia,
Nagyon szépen köszönöm a válaszod.
Sajnos ettől tartottam én is... mármint, hogy nem fog használni... Mivel én még szoptatok, jelenleg ez az egyetlen amiben reménykedtem.. Eddig 2x voltam, de sajna nem lett jobb...
Sugáron a röntgen sugárt érted?
Köszi előre is.
Sziasztok! Szintén nagy fájdalommal,és sírással járó sarokcsontfájdalmaim voltak.Először a bal,majd jobb lábon.Eü.-ben dolgozom,egész nap jövök-megyek.A rheumán felírták a sugarat,/Kékgolyóban,5X 1 perc/,1 éve voltam,és kb.fél éve nem fája bal sarkam.Pár hónapja elkezdett fájni a jobb is.Voltam lökéshullámon,semmit nem ér,csak egy halom pénz.Áprilisban vettem meg a Batznak a Roll Step cipőjét.Megváltás volt számomra.A sarkantyú a gerinc rendellenessége miatt jön létre/behatóan tanulmányoztam a témát/.Tornázom hetenete 2x-3x, a munkahelyemen és az utcán a " hintőcipőt "hordom,99%-ban fájdalommentes az életem.A deréktorna is nagyon sokat segít a problémámon. Remélem tudtam segíteni! Üdv.:Zsuzsi
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást!!!!
Lökéshullámot senki nem próbált????
Szia!
Nekem is ugyanez volt a problémám! Sokszor már menni alig bírtam, annyira fájt. Jártam ultrahangos kezelésre, de semmit nem javult!Nekem végül az MBT cipő segített!
Keresd fel a reumatológust,és beszéld meg vele a röntgen besugárzás terápiát. (Radiotherapia). 5 alkalom, ésaz egyik legjobb ilyen gyulladásban.
Szia Edcsike!
Itt olvasgassál.
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=289391
Nekem is volt, azt hittem megőrülök a fájdalomtól, de hálistennek elmúlt.
Majdnem egy évig tartott.
Priviben leírom a gyógyszert, amit én kaptam rá.
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=289391