Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Eltűnt cica Zuglóból!!!

"Oszi cica szept.30.-án eltűnt Zuglóból a Szentmihályi útról.! Feltehetőleg a lakótelepen kocsiba ugrott és valaki véletlen elvitte!. Nagyon szeretnénk visszakapni , ő családtag nálunk! Szelíd és kedves cica.Ha valaki befogadta vagy látja az utcákon kóborolni kérem szóljon!! Fehér alapon cirmos foltos cicus.****** A megtalálót szeretném megjutalmazni 50.000Ft-tal és örökké hálás leszek!!! Nagyon hiányzik!!!"
A cica nem az enyém én csak segíteni szeretnék megtalálni Őt.
.Köszönöm
Akkor jó!
Csak azért kérdeztem, mert szórtam én is mindenfelé, de akkor leveszem! :-)
Naná,hogy a telefonszámot lehagytam:06-20-333-2945.
Most már remélem mindent jól csináltam.
Ha van fénykép a cicáról azt is tedd fel.
Remélem megtaláljátok.
Ha az enyém tünne el én is nagyon szomorú és kétségbeesett lennék.
De jó lelked van!
Szívből remélem, hogy megkerül a kis barátotok. Pár hónapja volt itt egy topic, Normafánál eltűnt kutyuska Rákoscsabáról került elő a Facebooknak vagy az Iwiwnek köszönhetően.
Ha nem írnak ide, esetleg holnap -amikor nagyon pörög a fórum- tedd föl újra a topicot mondjuk pénzjutalmat adok címmel. Arra jó sokan rákattintanak, minél többen fölteszik közösségi oldalakra annál jobb.
Sok sikert!