Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Molett piros ruha

Kellene nekem egy menyecskeruha. A T meg a V betűs aukciós oldalon találtam kettőt, ami jó lenne rám, de borzalmasnak találom a kinézetüket. Mivel nem szokásom ruhát vásárolni, nem tudom, hol vegyek. Tudnátok ötletet adni, merre menjek?
Ezek a kritériumok:
- 124 cm-es mellbőségre legyen jó
- legyen benne piros
- ne legyen népies
- legyen fiatalos
- maximum 15 ezerbe kerüljön
(Ha létezik olyan, akkor ne legyen hosszú, se abroncsos.)
A másik dolog: valami műkedvelő varrónő 2000 forintért elvállalná, hogy az uszályos ruhámra varr egy gombot, megy egy akasztókát?
szegeny ruha, molett es meg raadasul piros is... nehez lehet az elete.
egyebkent mitökömnek menyecskeruha?! akkkkkkkkkkkkora baromsag... (pont mint a lakodalom...)
A h&m-nek van a Big&Beautiful márkája is. Az Allee-ban és a Corvinban biztosan van! ott is ki lehet fogni jó dolgokat. Néha vannak elegáns ruhák, egy próbát az is megér:) C&a-t énis ajánlom, meg érdemes egy kört tenni akkor már a Fogarasi TEscoba is:):) Ha azt nem is, hétköznapi cuccokat ki lehet fogni jó áron. Sajnos én is nagy mellekkel szenvedek, az én kincsesbányám a Triumph outlet, ami a Premier Outletbe van!:)
A Blahán a Corvin Skálában szoktam triumphos melltartót venni. Az Arénás üzletbe nem érdemes bemenni, mert csak a legdrágábbat mutatják meg.
Amúgy felsőket szintén a Skálába, meg C&A-ban. Illetve legutóbb az Örs Vezér terén az egyik ilyen üzletházban vettem felsőket turkálókban. Az első emeleten kilóra mentek a cuccok (C&A-s blúzt is vettem ott, már ha számít a márka), három blúz volt együtt 1500. Lent pedig : 1290-1490 forintokért vettem elegáns felsőket, meg egy nagyon érdekes ruhát. A New Yorkerben és a Tescoban szoktam még ruhákat nézni.
Érdekes, hogy Pesten egyik kínaisnál sem találtam nagy mellbőségre ruhát, Pécsen viszont kettő is van, amiket elsőnek nézek meg, ha kell valami.
El sem hiszitek, de eddig nem nézegettem a koszorúslányok ruhái között a Teszveszen, de erre most kettőt is találtam, ami méretben kb jó! Eszem megáll!
Azért ne adjátok fel, ötleteljetek nekem! :))))
Találtam vaterán egy ruhát, bár nem tudom tetszik e:
http://divat-ruha.vatera.hu/noi_ruhazat/alkalmi_kokte lruha/44_xxl_meret/nyari_koktelruha_selyem_korall_szin_44_es _1467727066.html
de szerintem nem muszáj pirosat keresned, veszel egy olyat amelyik tetszik, és esetleg máskor is felvehetsz (bár lehet a pirosat is felveszed, nem ismerem az ízlésed:-) ) és teszel rá piros kiegészítőt, pl: egy piros szatén szalagot masnira kötve
Vastag cérna az zsinór féle, nem tudom a potnos nevét, de méterre lehet venni méteráru boltban (azt hiszem a központba a harangvirág cukrászda melletti rövidáruboltban láttam is), max 100ft/m. fehér, nekem van itthon csak más színben esetleg lefényképezem neked milyenre gondolok, vagy jó hozzá fehér/vagy amilyen színű a ruhád szatén szalag, legfeljebb duplán veszed, ez is tuti elbírja, ezt rávarrod a ruhádra, veszel egy olyan 1-1,5 cm átmérőjű gombot, és rávarrod.
Ha nem sikerül, vagy nem mersz belekezdeni egyeüdl szívesen segítek, holnap ráérek, megbeszéljük, és segítek, persze ingyen
Szia.
A Bella Mode-ban is nézz szét, mert 48-ig gyártanak ruhát, és most leárazás van!
Sőt! Van egy külön oldaluk is a csak piros ruháknak:
http://bellamode.hu/voros
A ruhára az uszályt tartó gombot te is feltudod varrni kis akasztókával
De ha gondolod (és jól emlékszem, hogy újpesti vagy) akkor segítek neked benne
http://www.molettszalon.hu/
Kb. hasonlóak a méreteim, mint neked, én itt próbáltam nagyon édeseket tavaly. (Mondjuk ez egy kicsivel drágább, de nem csak azok voltak a boltban, amik az oldalon) Érdemes még megnézni esetleg C&A-ban is, én nemrég vettem egy ruhát 4000-ért ott, lilában (akkor volt pirosban is), igaz Győrben. Meg érdemes megnézni a körúti butikokat. Vagy varratni egyet, amit később is hordhatsz.
Szerintem az uszály nem olyan egyszerű, mert ugye ki kell adja a mintát ilyesmit. A szalonokban általában meg szokták csinálni. Ha meg nem szalonból van, szerintem ezt hivatásos varrónő sem csinálja drágán. Nem írtad, hogy melyik városban lenne ez neked érdekes?
Asia Centerben már találsz szerintem ruhát, és próbálni is tudsz.
Varrónőre biztos kapsz ajánlatot.
Sok sikert!