Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szia!
Mind2en növekedésiben voltunk és nekem mindenhol valamennyivel több volt a befizetésem, mint neki, ezért nem értem!
Sziasztok.
Én 2009 év végén léptem át az allianzhoz, előtte otp-s voltam. Az allianzos évem alatt végig volt befizetésem, igaz, nem sok, mert nagyon kevés volt a fizetésem. A kezdetektől (mármint a pénztárak megalakulásától) voltam tag. Összesen 900.000 alatti összeg gyűlt a mnyp-i számlámra, mert sajna végig elég silányvolt a fizum. A mai napig nem kaptam semmit a pénztártól, se pénz, se elszámolás. Még az interneten se lehet megnézni semmit. :(
Gyanítom, hogy én is egy nagy nullás vagyok. :( Azért mégiscsak felháborít ez az egész. Szerintem is elmehetnek a p...ba. Alig hiszem, hogy abba a 17%-ba tartozok, akik nem kapnak náluk/tőlük semmit.
Kapott már valaki az allianztól elszámolást akinek nullás lett a reálhozama??
Igen, nekem is ezt mondták nemrég, hogy 90 embernek kell átszámolni a hozamokat, de ez is azt jelenti, hoyg valószínű az allianz többet fizetett ki nekik reált mint amennyi járt volna. Ezért ezektől az emberektől vissza fogják igényelni.
A 0 Ftos reálhozamosok, mint én is meg bekaphatják. (ezt nem a csaj mondta, de ez volt a lényeg)
Nem normálisak...hogy képzelik, hogy bárki is visszaadna nekik egy petákot is???Hülyék ezek...
Az allianznál pontosan 90 embert érint az újraszámolás és azokat csak negatív irányban, mert az átlépő bankjuktól nem kaptak elszámolást, ezért lett megállapítva rosszul a reálhozamuk. ezt az ügyintéző mondta nekem kb 3 perccel ezelőtt.
És az én 126 ezremből 5 ezer ft lett, azt azzal magyarázta, hogy azért mert átlépő vagyok.
Szóval ne reménykedjetek hogy itt majd mindentagnak átszámolják. 8 év munkájáért ennyi hozamot tudtak nyújtani.Megjegyzem a legszarabb megtakarítási számlára téve is többet kamatozott volna ez a pénz.Nekem 1 millió volt már benn.
Ha eltőzsdézték a pénzünket vállalják érte az ANYAGI felelősséget is!!!!!!!!
FELELŐSÖKET AKAROK A REÁLHOZAMOK ELLOPÁSÁÉRT!!!!!!
Sziasztok!
Már szóltam ehhez egy másik fórumban, de mivel Allianz-os voltam íme a link, az 57. hozzászóló vagyok.
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=283690
Sziasztok!
Talán van egy kis remény annak aki nem kap semmit.(köztük én is)Újra számoltatják 4 pénztárnál a reálhozamokat és benne van az Allianz is.
Itt a cikk.
De ez nem azt jelenti hogy mindenki kap akinek most 0ft a reálhozama.De azért egy ici-pici reményt azért ad.
Jó éjt
Nekem is most derült ki, hogy nem kapok
Szerintem úgy csinálják, hogy megfogják a papírokat, feldobják és akinek az asztalon marad az kap, a többiek meg így jártak
Amúgy érdekes, hogy mikor személyesen bementem az Allianzhoz, ott a nő azt mondta valamennyit tuti kapok, nem tudta megnézni, de az elmondottak alapján, na erre ma a telefonos nőci már mást mondott.
Evvan...
Sziasztok!
Valaki mondja már meg nekem, hogyan számolják a reálhozamot. A bátyámnak 2 ezer pár száz forinttal volt kevesebb a befizetése, mint nekem. Ő kapott vissza én pedig nem kapok. Mind2en u.akkor léptünk át az Allianzhoz, előtte az Otp-nél voltunk. Nekem azt mondták, hogy az Otp elcseszte a pénzem! Nos akkor a testvéremmel mi a helyzet? Neki nem ceszték el? (Az Otphez is u.akkor léptünk be)
Sziasztok
Mi szerencsétlenül épp tavaly ősszel inditottuk el az átlépést másik pénztárból. Most ilyenkor vajon mi van. Az addigi hozamot számolják ami ott volt, és utána az Allianzost, vagy hogy lehet? Ötletek? van valaki aki szintén átlépett és kapott már valamit? köszi
Csak tájékoztatásképp mondom:
Ma reggel 8-kor felhívtam én is az Allianz Ügyfélszolgálatot a 40/421-421-es számon. Ott a 3-8-1-es billentyűket választottam, majd 7-8 perc várakozási idő után bejelentkezett az ügyintéző. 2007-ben lettem magánnyugdíj-pénztártag az OTP-nél, majd 2008-ban átmentem az Allianzhoz. 2009 óta Gyeden voltam, jelenleg pedig Gyesen vagyok.
Kapok reálhozamot, pedig a 0-nál nem sokkal többre számítottam. javascript:insertEmotion('mosolygos_barna.gif','Mosolyg%C3% B3s');38 ezer forintot, amiből vonnak 500 forint körül kezelési költséget.
Remélem a többiek is kapnak és ettől csak többet. Főleg aki nem keveset fizetett be. További szép napot kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Csatlakozom a happykhez,akik megkapták,H-betűs vagyok és postán kaptam.Van ebben vmi ráció????Mindegy,a lényeg,hogy itt van!
Sziasztok! Én is ma kaptam meg, F betűs vagyok, postás hozta. Levonásokkal együtt 57.000,- Ft. 1998 óta vagyok illetve voltam tag.
A portfóliód rosszul teljesített ez az oka.
Én ezért szüntettem meg a megtakarításos befektetésemet 6 év után mert már mínuszban teljesített a befektetésem, előre nem lehet tudni semmit hiába ígérgetnek hogy hosszútávon hú milyen jó lesz, valaki jól jár valaki nem akárcsak a tőzsdén.
sziasztok!
én reggel hívtam őket a nő pontosan megmondta mennyit fogok kapni én sokkal kevesebbre számitottam....
Nos!Most hívtam az Allianz-t,egy nagyon kedves hölggyel sikerült beszélnem,forintra pontosan annyi,mint az októberi állás
a szám:40/421-421 mellélek:3-8-1,nem is kellett várnom szerencsére 10 percet.
Tök szupi!
Remélem,tudtam valakinek segíteni!
Aktuális kifizetések vagy ilyesmi. Nekem nem volt 10 perc, és jelentkezett az ügyintéző, addig meg zene szólt. :)
És 1 perc alatt megmondta a reálhozamomat!
Ne a reálhozammal kapcsolatos tájékoztatót kérd!!
Akkor napestig próbálkozhatzs,ha a reálhozamos tájékoztatást kéred!
Magánnyugdíj és aktuális kifizetések,vagy valami ilyesmi,mikor várakozni kell ,akkor nem sablonszöveg,hanem zene szóljon,akkor nyomtál jó gombot!
na látod!
csak nem olyan rossz ez a postai kézbesítés!Az októberi reálhozamod kaptad meg?
Ohh...ka én is azt megkapnám...
Akkor van remény...
A férjednek is abban a levélben volt ez az októberi reálhozam,amiben küldték a kitöltendő dokumentumokat?Tudod,tavasz eleje körül?
Szia!
Ezek szeriont reménykedhetünk! Én őrült postai kézbesítést kértem,rosszul tettem!
Szeretnék érdeklődni, hogyan lehet elérni őket. Melyik menüpontba kell lépni, mert ha a reálhozammal kapcsolatos információkat kérem csak egy sablon szöveg van.