Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Norbi Update liszt, cukor

Sziasztok!
Most vettem Update lisztet és Update Zero cukrot, valamint Update spagettitésztát és magvas rudakat.
Kérdésem: heti 2-3 kardioedzés mellett, ha ezeket eszem, ezekből sütök, ezt a cukrot teszem a kávémba, fogyok majd?
Nem vagyok duci, csak így 30 évesen már egy fél tábla csoki is azonnal feljön a fenekemre és a hasamra, a problémás helyeken kicsit szétfolytam...
57 kiló vagyok, de 2 hét alatt híztam 2 kilót csak azért, mert kicsit nasiztam minden nap.:( Gyorsul a hízás a korral...:((
Szóval vélemények a Norbi-lisztről, cukorról? :)
Másik kérdésem: vettem 2 DVD-t, egy Norbi Aerobikot és egy 2009-es Réka Alakreformot. Vélemények esetleg ezekről?
Zabpehelyliszt, durumliszt, kilófaló lisztkeverék/ erről még csak hallottam/ Édesítés: xukor, stevia
Torna nekem a Réka napi 20 perc / ebből a has formázása általában/, plussz hetente kétszer egy óra alakformáló torna. És igen a korral a kilók nagyon jönnének!!
Tény és való, hogy az összes liszt 1 szinten mozog! Azt viszont rosszul tudod, hogy a durumliszt gyorsan felnyomja a vércukrot! Saját betegségemből tudom, hogy ez nem igaz. Úh lehet fogyasztani.
Amúgy az összes liszt hízlal, még Norbié is!! A mérték arra is uaúgy vonatkozik, mint a többire, nem kivétel.
Durumliszt (sima, nem a a tésztának való)
Graham liszt
Tk liszt
ZAbliszt
Én ezekkel szoktam sütni, főzni. Kenyeret, sütit, kalácsot, fánkot, stb. Kevereke őket egymással, ritkán csak magában használom.
Fruktóznak a ch tartalma uannyi, mint a sima cukinak. Nekem a xilit nagyon bejött, semmi mellékíze nincs. Ha kicsit többet használok, akor olyan "jeges" érzést érzek, de semmi mást.
Update Zero Cukorral "csak" az a baj, hogy nem 100% eritritol alapú, hanem uaúgy benne van a fruktóz. 100g-ban 24g a fruktóz!!!!
Jaj, csak fruktozt NE!
http://www.otvenentul.hu/szepseg/45645
igen. ha csak ezeket eszed és nem eszel mellé U3-as dolgokat (keveset se) akkor fogyni fogsz.
én 5 éve 36 kilót fogytam update-val. akkor még nem voltak update termékek (vagyis felénk nem). azóta vannak, eszem is őket (bár az áruk miatt nem viszem túlzásba) és nem híztam vissza.
Én is zabpelyhet daráltam le eddig, és a liszt felét azzal helyettesítettem.;-)
Norbi honlapjáról csak Bp-re szállítanak??:-(
A 11. kerületben, Kelenföld-Központban.:)
Rendelni nem tudsz?
A nyírfacukor se jött be eddig, hányok tőle, olyan szőlőcukor-szerű mellékíze van, amit én nem bírok.:(
Fruktóz? Canderel esetleg?
Miért nem ajánlod a Zérót?
Torna: eddig is mozogtam kardio-t, hati 4x 1 órát, csak most gyerek mellett tanulok, és nem volt rá időm.
Evés: sütiket gyakran sütök, és ezért használnám a lisztjét és a cukrot.
Meg sok cukorral szeretem a kávét, ezért is szeretném a sima cukrot mellőni...de valami olyannal, aminek nincs mellékíze.
Inkább nyírfacukrot vegyél édesítőnek.
Teljesen mindegy, hogy norbis dolgokat eszel, vagy egyszerűen normálisan étkezel (ugye írtad, hogy fél tábla csokik stb). Ha normálisan táplálkozol és mozogsz, akkor fogysz.
A norbis cuccokból sem lehet tonnaszámra zabálni, nasizgatni. Van olyan ismerősöm, aki csak az ő péksütieit ette és hízott, én saját készítésűt ettem ésfogytam, mert nem ettem kilószámra és nem nasiztam össze mindent.
Én csak az Alakreform dvd-vel kapcsolatban tudok véleményt írni. Szerintem nagyon jó, de tény, hogy elég kemény. Az nem derült ki, hogy eddig tornáztál -e vagy csak most szeretnéd elkezdeni.
Az egyik lemez tartalmaz egy 90 perces Alakreform órát, amit én eddig csak 1X csináltam meg, azt tudom, hogy borzasztóan elfáradtam, de tetszett. A másikon a comb szuper (erről a dvd-ről eddig ezt csináltam a legtöbbször), a felsőtest is jó, de a 2008-as dvd-jéhez képest jóval nehezebb, a 40 perces popsiról pedig ne is beszéljünk... Összeségében tehát nagyon jól összeállított dvd-ről van szó, de szerintem nem kezdőknek való.
Egyébként az Alakreform dvd 2010-es, a 2009-es az egy másik.