Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Én már próbáltam, és állítom, hogy sokkal finomabb mint Norbié. Nincs az a mellékíze, sőt semilyen mellékíze nincs. Nekem bejön. És ahogy olvastam a csomaoláson nagyon magas a rosttartalma, ami a fogyáshoz lényeges! A csokis croissant és a pizzat is próbáltam, nyami
Sziasztok csajok!
Én már kipróbáltam a Starlightot és nagyon bejött! 1 hónapja fogyókúrázok, odafigyelek a mozgásra és az étkezésre is (mert szerintem csak így lehet). Már 4 kilot adtam le!!! A múltkor isteni csokis (persze diabetikus csokival :)) muffint sütöttem belöle. Ha gondolod küldök receptet :)
Kitartást csajok a fogyáshoz! Fitten finomat!
Kati
Ezt a lisztet nem ismerem, de van egy magyar anyuka (Szoó Judit), aki sokat tett azért, hogy egy olyan lisztkeveréket találjon, ami nem hízlal és finom - ő is fogyni akart. (Amúgy sok beszólogatónak írom, hogy ezek a lisztek azért nem hízlalnak, mert olyan rostanyagokat tartalmaznak, amik nem engedik felszívódni a szénhidrát nagy részét.)
Ő kikisérletezett egy lisztet kenyerekhez és egyet kelt tésztákhoz. Ja, és ami a lényeg: ezeket a liszteket TE állítod össze otthon (kvázi pontosan tudod, hogy mi van benne, ami ugye nem hátrány).
Kukkants be erre az oldalra - jelzem semmi közöm hozzá, sőt nem is én vagyok, csak egyerűen ésszerű és szimpatikus amit ír és csinál. Itt van fórum is, nyugodtan nézelődhetsz, kérdezhetsz a többiektől.
Namost az ismerősöd még sok mást is evett Norbis cuccok mellett, ha hízott... csak épp nem vallotta be neked...
Ha fogyni akarsz, akkor csak Norbi.
Tapasztalat
A többiek is próbálkoznak, folyamatosan koppintják le az Update termékeket, szerintem szánalmas
Igen enni kell! Ez tény! De ezek a lisztek, meg egyéb hókusz-pókuszok csak a zsebedre pályáznak. Ez is tény.
Vajon 1978-ban miért voltak ugyan így kövér és sovány emberek is??? JA! A soványak már akkor is update lisztet ettek!!! Értem!!
Nem.
Enni kell! Mértékkel!! És megválogatva, hogy mit.
Nem megbántani akartalak. Csak a véleményemet írtam le. Nem kötelező egyetérteni, de szerintem fontold meg!! (Norbi is a teljes kiőrlésű lisztre esküdött, míg nem volt saját "találmánya". Most már azt hangoztatja, a teljes kiőrlésű egy sz.r, az övéből viszont minél többet eszel, annál többet fogysz.
Van egy ismerősöm, aki Norbis boltban dolgozik. Kipróbálta. Reggeli: egy norbis péksüti. ebéd: U1 kaja Vacsi: U1 kaja, vagy U1süti. Egy hónap alatt 7 kg-ot hízott.)
Nem mondod?????Miért is nem tőlled kérdeztem személyesen???A francba!!!!
Na de tudod mit?Enni kell és azt lehet úgy variálni nem hogy ne hízzunk!!!
Pontosan arra való, mint a norbié!! Hogy egy csomó pénzt kihajíts az ablakon tök hülyeségekre, és az ő bankszámlája meg hízzon......
Vegyél graham lisztet, vagy teljes őrlésű tönkölyt, vagy rozs lisztet. Attól függően, mit akarsz belőle főzni.
Fogyni meg tudod mitől lehet???
Attól, amit NEM eszel meg!!