Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ajándék kiscicát keresek
2010-11-23 08:471.

Létrehozva: 2010. november 23. 08:47
Nagyon régóta szeretnék egy kiscicát, most úgy hozta a sors, hogy lehetne egy cicusom, de sajnos amiket neten találok, vagy már elvitték csak az illető nem szedte le, vagy már túl idősek... Ha vkinek van nemrég született kiscicája, amit elajándékozna egy szerető gazdinak az írjon itt vagy privibe!! Nagyon nagyon hálás lennék érte!!! Köszönöm!

Nagyon édesek, pont ilyet szerettem volna. Viszont ,,sajna" már megoldódott a cicu kérdés:) De azért köszönöm hogy annyian írtatok!! Úgy gondoltam meghagyom a topicot, hogy ha vki szeretne itt cicákat ajándékozni vagy keresni, akkor megteheti nyugodtan.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Kellemes ünnepeket kívánok: Edina
Szia,
Csak ide tudom feltölteni a képet. Sajna telefonnal csak ilyet tudok csinálni.
Mi egyébként Lucifernek vagy Ferkónak szoktuk szólítani.
Gabi
Szia!
Hát olyan max 3-4 hónaposat szeretnék és azt elfelejtettem írni hogy mindenképpen kisfiút!! :D
Szia,
Nálunk itt az irodába születtek kiscicák. Kb 3 hónapos, koromfekete fiú cicus még nem talált gazdára, de nagyon szeretnénk, ha valami jó helyre kerülne.
Nagyon barátságos, bújos, dorombolos, nagyon jó étvágyú tündéri kismacska.
XVII. kerületben van helyileg.
Ha érdekel, teszek fel képet.
Gabi
Itt nézz körül, sok mentett cica vár itt gazdira.
http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic =18861
Szia!
Nekem van, ha minden igaz, egy cicusom. A héten elvileg elvisznek kettőt vagy hármat, de még mindig marad :D Valszeg az egyik fehéret a vöröset, és/vagy a feketét viszik... elvileg.
Hét végén kiderül, melyik marad.
Ma 8 hetesek, és szobatiszták.
Merre keresel?