Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Thymuskin hajhullás ellen

Sziasztok!
A neten böngészve találtam rá erre a készítményre. Az ára eléggé borsos, így az lenne a kérdésem, hogy esetleg használta-e már valaki, és milyen a tapasztalata róla. Elvileg mindenféle hirtelen fellépő hajhullás és a hormonális hajhullás ellen is jó, így vennék szívesen a páromnak is belőle, ha tényleg jó.
Köszönöm előre a válaszokat! Szép napot!
Nem használtam még a készítményt. Sajnos az enyém is elkezdett hullani pár hete én még a kivizsgálásoknál tartok.
A rákos betegeknek a kemo után írtó gyorsan visszanő a hajuk mindenféle kence nélkül, ráadásul szebb és dúsabb lesz mint előtte. Ha erre lett kifejlesztve akkor nem tudom hogy mennyit érhet.
A diófalevélből készített tea jó a hajhullásra, mivel erős összehúzó hatást fejt ki a hajhagymák körül. Mondjuk még ezt sem próbáltam, de azt hiszem van az a hajhullás, amikor már bármi jöhet.
Hát igen, nagyon sokat segítene, ha valaki valami pozitívumot tudna róla mondani.
Azóta mondjuk tovább böngésztem, és azt olvastam, hogy erős készítmény, és eredetileg arra fejlesztették ki, hogy a rákos betegek is, akik a kezelések során elvesztették a hajukat, gyorsan vissza tudják növeszteni a hajukat.
Na mindegy, igaziból mindenki azt mondja körülöttem, hogy egy próbát megér - végülis valszeg más "hülyeségre" is elmenne előbb-utóbb az a pénz.