Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Talált kutya Emődnél
2010-08-09 08:081.

Létrehozva: 2010. augusztus 9. 08:08
Kedves NLC-ek!
Vasárnap déleleőtt az M30 autópálya Emődhöz közeli részén találtak egy kiskutyát. A kutyus kisteremetű, hosszú fehér szőrű. Talán Bichon-havanese faj lehet.
Elég megviselt, biztosan nem a tegnapi napon kóborolt el.
Segítsetek hátha megtaláljuk a gazdáját.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Kata
Szia! Miskolc-Hejőcsabáról tűnt el pár napja-hete egy kis fehér kutya, a rádióban hallottam. Sajnos csak fél füllel figyeltem, az itteni Juventus adó mondta be.
Esetleg felhívhatod a rádiót, hátha ezt a kutyit keresik.
Szia!
Ezekre az oldalakra fotóval mihamarabb tedd fel a hírdetést:
www.netboard.hu
www.elvesztem.hu
És ide is ha lesz fotó,tedd fel.
Remélem hamar meglesz a gazdija.
De csak igazolás esetén add oda a kutyust!
Szia!
A plakát már elkészült, most fogjuk kitenni a postához és a polgármesteri hivatalhoz, ott van hirdetőtábla a településen.
Nagyon kedves, szelíd kis kutya, remélem hamar megtaláljuk a gazdiját.
Szia!
Érdemes volna egy fotóval palkátot készíteni, és a megtalálás környéki terleteken kitenni, állatovosi rendelőkben, stb. Állatorvoshoz vigyétek el, nézessetek benne chipet, reméljük, van benne. A tetoválást ti is meg tudjátok nézni. Vagy a fülében belül, vagy a pociján.
Remélem meglesz a gazdija.