Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ultrahangos tisztítógép
Sziasztok!
Azoknak a véleményére lennék kíváncsi akik használtak már ilyet.
Az @LDIBA lehet most ilyet kapni, és nagyon jó lenne, ha ékszerek tisztítására tudnánk otthon használni.
http://www.aldi-hungary.hu/hu/html/offers/28 27_10027.htm
Vett esetleg ilyet már valaki? Minden tapasztalatra kíváncsi vagyok.
Az is irjon, akinek esetleg más márkájú van. Köszi
Tegnap vettem egyet, szerintem nagyon praktikus kis gép, hihetetlen mennyi mocskot leszedett az ékszerekről, órákról!
aki még szeretne venni, itt a győribe van kb 6-7 dobozzal!
frissítek, hátha ide talál még valaki
milyen tisztítószert tesztek ti bele egyébként?
itt még szerintem van lehet át is lépek megvenni egyet, már komolyan érdekel ez a szerkezet.
Bár ugyanakkor még vannak fenntartásaim az ékszertisztítást illetően. Hogy vajon szépen kitisztítja e az erősebben oxidálódott darabokat, illetve a kövek is visszanyerik e régi fényüket?
Az optikus, akihez járunk ilyennel tisztítja a szemüvegeinket, a legutóbbi akcióban mi is vettünk volna, nyitás után fél órával már nem volt egy sem. Gyanítom, előtte sem :-(
Viszont teszveszen lehet kapni kicsit drágábban.
HEllo!
Biztos jó! Arra is pl, hogy ha valaki tölti a tintapatronját, az üres patront bele lehet tenni. Ha be van kicsit száradva, szépen kitisztítja...
Mi pár hónapja vettünk ilyet. Nagyon szeretjük. Mi legtöbbször szemüveget tisztítunk vele, de az ékszereknél is kipróbáltuk már.
MI meg vagyunk vele elégedve.