Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Nagyon imádom a főtt kukoricát! 10 dkg energiatartalma 130 kcal,tehát annyi,mintha megennél egy üres kiflit.
Bocsi,nem nézlek butusnak
,de azért leírom,hogy csak a szemeket számold be a mérésbe,amit megeszel.

Nem mindegy,naponta hány kalóriát viszel a szervezetedbe. Ha megeszel naponta 3 főtt kukit és mást nem,akkor tuti,nem hízol. De ha megeszel egy jó nagy adag töltött káposztát tejföllel és utána eszel 2 kukoricát,úgy már sok kalóriát vittél be a szervezetedbe,tehát hízlal.
A hízás egyébként függ attól is természetesen,milyen gyors az anyagcseréd. De hát ezt is biztos tudtad.
http://www.wellnesscafe.hu/dieta/2010/fogyj-pattogatott-ku koricaval
a disznók hülyék, azért híznak tőle.
edd csak nyugodtan:P
Értem. Igazad lehet... Akkor viszont a célja a provokáció, amit nálam jól el is ért... Nekem a bicska kinyílik a zsebemben, mikor ilyen primitívségeket olvasok!
Ezek szerint akkor tudomást sem kell venni róla, ez a legjobb megoldás.
raismerni a stilusabol. nem tud helyesen irni. szaggatottan ir. sokszor hasznal nagybetuket stb.
ugy emlekszem, tavaly nyaron is itt idiotazott...
tudod...szunido...
unatkozo kis hulyek.
.
Szerintem rosszabb, mint idétlen... Egyébként honnan tudod?
Alattomos egy jószág ez a főttkukorica :D
Megtámadja a nehezen megszerzett alakunkat....fúj...
Pusztítsuk el mind!
Én 3 csővel kivettem a részem :D
szerintem nem....
es en jobban tudom.
En egy vekony s..gu
ficko vagyok
csokolom.
No meg a maradékoktól.
Ergó: maradék kaját se egyél.
Minden a mértéken múlik.
Kalóriatáblázat
A súlyra azt írják, 1 csövön cca 8-10 dkg kukorica van.
No és azon is múlik, hol nézed! Találtam linkben 90 kalória/cső értéket, és olyat is, amelyikben 1 cső 177 kalória volt!
Utóbbinál odaírták: "lecsepegtetett". Tehát csepegtesd le, akkor kevésbbé hizlal!

Ez a zimjanko egy sültparaszt. Máshol is ilyen bunkón szól hozzá!
Az egyik nem zárja ki a másikat: mindkettő!