Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Én a második fiamat várom márc. 24-én. Az elsőt Debrecenben szültem. A másodikat itt fogom a dél-pestiben. De ettől nagyon tartok. Szeretnék tőlletek segítséget kérni a tapasztalataitok révén.
Szia!
Írj Róóókának egy privit, hogy vegyen fel a zárt topikba, mert itt már csak hébe-hóba írunk!
Üdv: Lia (16+0)
Sziasztok!
Üdv mindenkinek ,aki nemtudna rolam semmit annak leirok pár dolgot!Most várom a harmadik gyermekemet .Van egy lassan 6 éves fiam Bence,és egy 3 évesem Balázs.És Szeptemberben született volna meg a kislányom akit a terhesség 20.-ik hetében elvesztettem.Mint a szövettani vizsgálatbol kiderült egy baktérium fertőzést kaptam el és ő ezt megkaptam tőlem!
Sajnos Ő nincsen de van egy 11 hetes bébi a pocakomban akit nagyon várunk!Szülni én Győrben fogok bár a távolság Pestre ugyanannyi lenne tőlünk.Van valaki esetleg aki itt szül vagy csak Pest környékiek vagytok többségben?
Sziasztok!!
Voltunk,hetvegen a szuleimnel,mindenki nagyon orult a babanak
,O lesz az elso unoka,nagyon boldogok.
Rajtam kivul fog Valaki szulni a Jahn Ferenc Del-pesti-ben?Ha van barmi fele tapasztalat nagyon orulnek, ha megosztanatok velem
.Most megyek fozni:oreganos-bazsalikomos tejszines csirkes tesztat.Olvastam ,hogy oreganot es bazsalikomot TILOS ennie egy varandosnak,de nem hiszem ,hogy kibirom hogy ne egyek beleole
Szep napot.
Na úgy látom, hogy akit felvettem a zárt topikba, mindenki megtalálta az oldalt csak én nekem nem írja ki a kereső, de sebaj.
Szóval, akkor ez a topik hivatalosan le van zárva, mostmár a zártban folytatjuk tovább a beszélgetést:)
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=265839
ezen van az új cím.
2011márciusban jön a gólya címmel
Na visszaolvastam!
A lényeg, hogy a zárt topikhoz nem kell a gmail-es email cím. A zártba már mindenkit felvetem (remélem) Akit kihagytam attól ezer bocs, de írjon ide és rögtön korrigálom.
A gmail-es email cím azért kell, ha szeretnétek meghívót a táblázatba, mert azt sajnos csak arra lehet küldeni.
Ma voltam laboron, elvielkeb egy hét míg elkészül, úgyhogy jövőhéten megyek védőnőhöz.
9+0
Sziasztok!
Megvan az új zárt topik.
Megpróbálok gyorsan mindenkit felvenni, és utána visszaolvasok.
:)
Jajadejo! Végre valaki tud mondani valamit a kórházról. Szívesen fogadok minden infót akár itt, akár priviben. Én ha minden igaz Dr. Polgár Zoltánnál fogok szülni. Hozzá járok magánrendelésre. Az előző orvos a Sote-n Dr. Csabay László volt, de ó sajnos átment a Kútvölgyibe... csak maga a szülés 460,000 Ft.
úgyhogy ezért kellett más orvos után néznem.
Hú lányok már nekem is tökre látszik a hasam. Alig birom titkolni. Még csak a szűk baráti kör tudja. Egyenlőre még nem szeretném nagy dobra verni a családban se a munkahelyen.
Én állandóan puffadok. Már nagyon utálom. Úgy nézek ki estére mint aki hamarosan szülni fog.
Csütörtökön megyek vissza az orvoshoz a leleteimmel. Szerintetek ha kérem fog csinálni még egy uh-t? két hete volt az utolsó. Elivekben már 10 hetes vagyok.
Sziasztok:)
Én is jól eltűntem hétvégére, de azért olvasni benéztem tegnap is, csak nem volt időm írni!
Duschbad: Még nálunk sem tudja a család, valahogy nem sikerül elkapni a megfelelő pillanatot...bár lehet, hogy ebben van egy kis "tologatás" is, mert nálunk nem hétköznapi a helyzet! Az van ugyanis, hogy mi patchwork család leszünk. A párom első házasságából van egy kislánya, aki decemberben lesz 9 éves, nekem az első házasságomból van egy hat éves lányom meg egy kilenc éves fiam, ráadásnak most itt ez a kis Tökmag...jah és habnak a tortán, hogy egyikünk sem akar esküvőt...ezt beadni az ősöknek...Anyukám egyszer meg is jegyezte, hogy "na már csak az kéne, még egy gyerek...". Bár nem igazán értem, hogy mi a gond ezzel, normális kapcsolatban élünk, a párom mindent megtesz értünk, van hol lakni és van mit enni...
Nitta: 2hét...hűűűha! Az komoly! Próbáld megtalálni a pozitív oldalát, úgy könnyebb...
A fogorvos nekem már megvolt, mert a doktornénim jó barát és rendszeresen járok hozzá masszírozni is, így egy alkalommal csak úgy, soron kívül szanált a drága:)
Most megyek és leadom a táppénzes papíromat a melóhelyen, meg kipletyózom magam a munkatársakkal:)
Szép délelőttöt nektek:)
Lia
(11+5)
Sziasztok Kismamik!!
Jól eltüntem, Almádiban voltunk a héten kicsit nyaralni!
Remélem jól vagytok, nem tudtam még visszaolvasni! Annyit most láttam, hogy kezdünk bezáródni. Sztem a meghíváshoz nem kell gmailes postafiók. Rókának kell majd bevennie az aktívokat.
Múlthéten voltam a kombinált teszten. Illetve nem lett meg, met 45mm-től számol a gép és a kismanó akkor 41mm-es volt, úgyhogy most szerdán megyek megint.
A rosszullétek kicsit csökkentek, de néha még nagyon kivagyok.
12+4
oké, akkor várok türelemmel :) Nem vágyom még 1 fölösleges mail címre, így is van már 2... :)
Hogy bírjátok ezt a nyomott levegőt? Ma sokat sétáltunk, de igazából még felébrednem nem sikerült (most már nem is kell
)
Nekem sem volt, de csináltam ma egyet.
www.gmail.com
Próbáld meg, nem nehéz.
nem, dehogyis. szerintem ebben is tud segíteni Róka, ha ismét net közelbe lesz. nekem úgy rémlik, hogy valahol "nyaral" és estére tud ismét forumot olvasni.
szóval: don't panic! :)
Minimanocska és tr1n1ty: Róóókának kell küldeni gmail-es címet, ő ad majd hozzáférést a zárt topichoz.
Macskanyuka: kaphatsz érzéstelenítőt terhesen igen. Én az előzőnél voltam, és rákérdeztem, de végül nem kellett érzéstelenítős dolgot csinálni. Igaz, akkor már a 3. trimeszterben voltam, az elsőben ha nem muszáj, inkább várnék vele, akárki akármit mond...
Nitta: a Barna dokiról én is hallottam, ő lett volna a helyettes szülészem, ha akkor szülöm a kislányom, amikor a dokim szabin van. Bár egyszer se találkoztam vele. Esetleg szabadna olyat kérnem, hogy elküldesz róla piviben pár infót? Elérhetőség is érdekelne, mert nekem jobban bejön egy jókedélyű ember, mint az aki egy szót se szól... Mennyi idő alatt lehet hozzá időpontot kapni? Hol rendel és mennyit kér? Tudnál ezekről adni nekem némi támpontot? Nagyon köszi!
Nekem küldjetek majd hozzáférést!
Adjak hozzá vmit? Emailcím? Vagy priviben külditek?
Sziasztok,
Kinek kell küldni a gmail-os emailcímet a zárt topikhoz?
Köszi,
Minimanocska
Nitta, te egy igazi hős vagy, hogy bírsz ki 2 hetet anyósékkal??? nálam a 3 óra a lélektani határ :) mondjuk a saját édesanyámból is elég szokott lenni 1 nap. lélekben veled leszünk!!!
Bejelenkeztem a fogdokihoz, de épp szabin van, szóval csak aug végére adott időpontot. kaphatsz érzéstelenítő injekciót terhesen??? ha nem én inkább megfutamodok :(((
Sziasztok,
ma hazautazunk anyósékhoz 2 hétre. Nem tudom hogy mennyi időm lesz majd benézni, de igyekszem képben maradni.
Minimanócska: örülök hogy felszívódott a hematóma! Ez tök jó! Azért pihenj!
Mago: nekem ismerős az érzés: folyamatosan fáj a hasam, én is azon goldolkodom hogy lehetséges-e, hogy a második terhességnél fájdalmasabb ahogy tágul a méh. Az biztos hogy a szülés után rosszabb lesz, nagyon fog fájni ahogy húzódik össze. Az első szülésnél nem éreztem semmit, de a mellettem fekvő csajnak nagyon fájt, kapott is fájdalomcsillapítót. Lehet hogy a másodiknál ahogy nő a méh az is fájdalmasabb. Nekem a gyomrom is fáj, de nagyon. Folymatosan. Mintha benne lenne egy hatalmas lapos kő.
Trinity: tüsszenteni én is csak összegömbölyödve merek
. Ezek szerint neked is fáj a hasad. A férjem szerint meg akkor még dolgoztam és nem figyeltem erre ennyire. Lehet hogy kicsit neki is igaza van, de biztos nem tudtam volna annyit ülni a gép előtt ha ennyire fáj a hasam, meg ha ennyit öklendezek.
.
Norike: a Barna doki nagyon jó orvos, de kicsit nagy arcúnak tűnik elsőre. Én nem nála szültem, de 3 barátnőm is, ez egyiknek a férje "allergiás" volt a stílusára
. Én azt csíptem benne hogy mindenkihez volt egy jó szava, viccelődött minden kismamával a viziten. A Kovács doki szótlan, komoly, nem haverkodik. Kinek mi jön be.
Amúgy én a 35 héten megtudtam hogy már akkor 3900 gramm a fiam, nagyon megijedtem, hogy Tte jó ég! Én nem akarok több 4 kilós gyereket! Hogyan fogom megszülni?" stb. Ott ültem letörve, jött a Barna doki (aki nem is ismert), és megállt, megkérdezte hogy mi a bajom. Elmondtam és elnevette magát: "Ne aggódjon: ahol bement ottki is fog jönni" és kacsintott
Szóval ő ilyen! (Amúgy igaza volt, gond nélkül kijött ott ahol bement, csak nem ugyanaz az érzés

Duschbad: fogorovoshoz mentetek?
meddig titkoljátok? Látom gyanakodnak a nagyik, valahogy az idős emberek rgtön kiszúrják. rajtam már akkor látták amikor én még nem is tudtam róla
Most elköszönök: kérlek szorítsatok hogy túléljem a 2 hét"nyaralást" anyósnál
tegnap voltunk uh-on ( 9+3), és tökre jól látható szupercuki babát láttunk. A család úgy tudja fogorvoshoz mentünk:), bár nagyapám feltűnően nem akart se ma se tegnap megkínálni egy kis borral:)))), lehet nagymamám sejti és rászólt! A családom másik részénél ma vendégeskedtünk és a nagyon tapintatos nagyik többször is megkérdezték hol a tesó:)))), ami elég tapintatos dolog az elmúlt év fényében, de ma nem haragudtam simán lepattintottam őket, h észre fogják majd venni,....
na mindegy, most boldog vagyok, h minden rendben! egyébként én 2008ban a szt Imrében szültem , mindenki nagyon kedves, segítőkész volt, a szülésznőm Picúr volt és a dokinőm egy fiatalka orvos Gutmann Orsolya volt, csak jót tudok róla mondani, de most ő babázik. Így Barna Péterhez járok,nekem nagyon szimpatikus. Valakinek túl laza, meg hallottam olyat is, h nagyképűnek tartják, de én ezt nem vettem észre. Teljesen egyenrangú félnek tatja a kismamát, előzékeny, és jófej, de az én szempontomból a legfontosabb, h nagyon megnyugtató.
Sziasztok!
Üdv minden réginek és újnak! A haematomáról én is azt hallottam eddig szinte mindenkitől , hogy pihenéssel helyre jön, úgyhogy szurkolok minden érintettnek!
Nálunk minden rendben, nagyon szalad az idő, szerdán betöltöm a 12. hetet :) Hihetetlen, még most sem igazán fogtam fel, hogy hamarosan megint anyuka leszek...néhány hét, és érezni fogom a mozgását, akkor lesz majd igazán meg az érzés:)))
Ti hogy vagytok ezzel? Nekem sokat van hányingerem és nagyon nem bírom a hőséget, mégis olyan megfoghatatlan, hogy máris túl vagyunk az első harmadon!
Mostmár tényleg csak azért drukkolok de nagyon, hogy a párom még lássa megszületni Tökmagot, mielőtt kimegy Afgánba...
Második kislányomat én is ott szültem, szerintem is szuper a hely. Viszont én is épp doki váltásban vagyok. Kovács doki és Barna (a fiatalabb) közt tipródtam. Elmentem a Barnához és egyelőre nagyon szimpi. Amit neheztelek,hogy UH-ért külön 7000 pénzt kell perkálni... Szóval még nem végleges a döntésem. Kovács dokiról én is sok jót hallottam. :)
Sejtem, mennyire várod már a leányzót!
Narancs- üdv itt! :) Mondom én, aki tegnap csatlakoztam :)
Minimanocska- micsoda szuper hírek!!! :)
Mago - nekem is szurkál, biztosan nő a méh. És ha hirtelen mozdulok, akkor jól meg is fájdul, így mostanság óvatosabban közlekedek...
Néztetek tegnap hulló csillagokat? Kifekültünk a szabad ég alá, hálózsákban családostól és gyönyörködtünk. A lányok is nagyon élvezték! :) Igaz a kicsi f11 körül bealudt.
Hű ez csupa jó hír!
nitta: köszi az infót a Kovács dokiról, ez jól hangzik. Már csak akkor abban kell reménykednem, hogy bevállal még.
Minimanócska: jajdejó, nagyon örülök neked!!!! Épp olvastam, hogy majdnem ugyanabban a cipőben járunk, örülök, hogy megnyugodhattál! Én is visszamegyek hamarabb, mert már nem bírom ezt az őrlődést. Szerdán/csütörtökön telne le a 2 hét, de mivel másnap aug. 20 van, nem akarok kockáztatni, h. szabin lesz a doki vagy nem lesz ott a kórházban, úgyhogy hétfőn bemegyünk. Neked mekkora volt a hematóma?
Remélem, a hétvége kevesebb parával telik majd, itthon lesz a kislányom végre. Mamánál van Esztergomban, mert 23-áig oviszünet van, meg az én bajom is hozzájött, de hétvégekre hazahozzuk. Apa ment érte munka után, nemsokára hazaérnek, már nagyon várom, annyira hiányzik!
mago: én is érzek néha ilyen fájkálásokat, meg keményedéseket, amikre nem emlékszem az első terhességből, pedig lehet hogy voltak, mert kezembe kerültek a régi leleteim, és benne volt egy cetli a nőgyógyi vizsgálat előttről, amin összeírtam, amiket kérdezni akarok, és rajta volt, hogy "hasfájások", és kb ennyi hetes terhes lehettem.
Azt tudom, hogy a hirtelen mozdulatokra belenyilalló fájás az a méh-tartó szalagok tágulása miatt van, ezekre emlékszem is (bár én most mindent lassított felvételben csinálok, még tüsszenteni is csak magzati pózban merek...
).
Szép hétvégét nektek!
Szia narancs :),
jaj, nagyon orulok, hogy valaki a Bajcsy-ban is fog szulni! :) En mar teszteltem a helyet :) es most is ott tervezek szulni, nagyon elegedett voltam!
Írok privat, ha kell info! 
Trinity, Neked nagyon gyors gyógyulást, rovid kenyszerfekvest kívanok!
En meg csak egyszer voltam UH-n, jovo 7-en megyek legkozelebb. Meg mindig hanyinger, emelyges - csak ha egesz nap eszem, akkor vagyok jol. Ez bosszantó, amugy fele ennyit sem ennek, felek, hogy nagyon elszallok majd a kilokkal!
Nektek nem szokott szurkalni, kemenyedni ket oldalt lent a hasatok? Ez normalis?
Nekem is masodik baba, de eskuszom, az elso terhessegem valahogy simabban indult....
udv, m
sziasztok,
Ma délután voltam ultrahangon. Szerencsére a hematoma eltünt egy hét alatt. Alig akartam elhinni. Ugyhogy Trinity ne aggodjál. Én a helyedben már most elmennék ultrahangra. Nekem a dokim azt mondta, hogy 2 hetet pihenjek és utána nézessem meg, de én nem bírtam ki és elmentem 1 hét után. Még most is pihennem kell, de hétfőtől már mehetek dolgozni is.
A kisbabámat megint egy héttel idősebbnek mérék, UH sszerint már 11+1 nap, mensi szerint pedig 10+2.
Üdv.:
Minimanocska
Üdv az újaknak!
Trinity: én is a Szent Imrében fogok szülni. A Kovács Zoltán nagyon jó doki, a híres Bálint dokik "tanítványa" így ugyanazokat az elveket vallja. Nem egy túl beszédes doki, de nagyon emberi. Nálam ő volt az ügyeletes amikor szültem, de nekem a szülésre bejött a magándokim. Amikor láttam hogy a Kovács van akkor már bántam hogy fogadtam magándokit, mert ő még talán jobb is lettt volna. Amúgy azt hallottam róla hogy egyáltalán nem pénzéhes, pl valaki azt írta hogy ha valaki hozzá jár terhesgondozásra akkor külön a szülésért nem kér pénzt. Nem tudom hogy ez igaz-e, de nagyon szimpatikussá tette. Ha jól tudom ő is a természetes szülést részesíti előnyben, az alternatív szülőszobában, érzéstelenítés nélkül, hogy ne sietessük a babát a születésénél. (egy nagyon alacsony, pici kis pasas
)
Sziasztok lányok!
Én is szeretnék csatlakozni hozzátok. Az elejétől kezdve olvasom a topic-ot, de eddig nem mertem csatlakozni babonából. Még most is csak óvatosan.
Röviden rólam: 29 éves vagyok van már egy 3 éves kisfiam. Most kb 9 hetes vagyok. Már voltam uh-án 2x is. A másodiknál (egy hete) 16 mm volt, és dobogott a szíve.. Azóta voltam laboron. még nem jött meg az eredmény. Úgy néz ki hogy a Bajcsyban fogok szülni. A fiamat a Sote II. szültem.
Van valaki aki szintén a Bajcsyba fog szülni vagy szült már valaki ott?
Jó lenne tapasztalat!
Egyenlőre ennit rólam!
Szép napot mindenkinek!
norike: én a kislányomat a Szt Imrében szültem és most is oda szeretnék visszamenni, mert nagyon jó élményeim vannak. Anno Bardoczy Zsolt volt az orvosom, nagyon szerettem, de sajnos már nem elérhető a számomra, ill. nem is a Szt Imrébe visz, ezért pillanatnyilag új dokit keresek.
Láttam, hogy itt többen a Szt. Imrébe készülnek, úgyhogy tudunk majd eszmecserélni!
Lányok, ha tudtok kedves, alapos és megfizethető dokit, írjatok nekem! Itt a fórumon ajánlották Dr. Kovács Zoltánt, nem ismerem, de bejelentkeztem hozzá (aug.24-re volt időpont), nem tudom, szimpi lesz-e, viszont mást én se ismerek.
Sziasztok,
Néha én is benéznék hozzátok ha nem bánjátok. :)3-ik babámat várom, valamikor március közepére,
Szül valaki a Szt. Imrében?
Szép estét,
Norka
Sziasztok! Szeretnék én is csatlakozni hozzátok! Legalábbis remélem, hogy tudok, eddig még nem mertem, babonából, de úgy döntöttem, inkább írok!
Nekem márc. 11 és 17-i időpontjaim vannak eddig, az egyik a naptár szerinti, a másik, amit az UH mutatott.
Ez a második babánk, van egy 4 éves tündéri kislányunk már.
Sajnos én már nem vagyok túl fiatal, kicsit későn húztunk bele a kistesóba, sokáig úgy gondoltuk, nem is lesz, de a lánykám olyannyira szerette volna, hogy megadtuk magunkat.
Nem pont így terveztem ezt a terhességet, az elsőt szinte észre se vettem anno, végig tornáztam és dolgoztam, de most már jobban megérzem és fáradtabb, kimerültebb vagyok. A felfúvódás is mindennapos, és a hasam most 9 hetesen akkora, mint anno 16 hetesen. Ülve egyik nacit se tudom már begombolni, de azt mondják a második babánál ez szokványos...
Még nem tudtalak végigolvasni benneteket, de lesz rá időm, ui. sajnos a múlt héten volt egy vérzésem, ami miatt berohantunk éjjel az ügyeletre, mert azt hittük, elveszítjük a babát. Szerencsére nem így volt, zárt volt a méhszáj, és az UH-n is ott mocorgott a kicsi, 1,52 centisen, csak volt mellette 2 kicsi vérömleny, ami miatt most fekvésre ítéltek. A kislányom a nagyiéknál van, hogy tudjak pihenni, de szörnyű ez így egyedül itthon. Párom este ér haza, én meg egész nap csak parázok és magamat figyelem...De remélem, hogy ez is elmúlik és túléljük majd. Biztatnak, hogy a vérömlenyek fel szoktak szívódni, meg kaptam Utrogestant is, meg bízom a Jóistenben, csak olyan fura ez az első "sima" terhesség után.
Remélem, mindenki jól van, lassan túljutunk az első harmadon!
Majd írok még újra, ha végigolvastalak benneteket! Mindenki vigyázzon magára addig is!
sziasztok csajok,
ma voltam magándokinál, láttam a kicsit :) végre nem csak egy folt volt mint 8 hetesen, hanem teljesen emberke formájú :))))
38mm mért a doki. olyan hihetetlen, hogy ilyen gyorsan növekszik. az előző "mérésen" még csak 13mm volt...
nagyon megnyugtató volt látni, ahogy bent tékvandózott a pocimban :)
még 3 nap a szabi, aztán mehetek a "bányába dolgozni" :( BRRRRR
sziasztok!
Elsőnek is... szuper 9 hónapot Nektek!!!!! :) ( mi tavalyi márciusiak vagyunk )
Másodsorban..ha valaki tervez a SOTE II-n szülni... szolgálhatok infókkal ha kell! Írjon privit akit érdekel!
szép estét!
Niki és Rudi ( aki már elmúlt 5 hónapos :) )
Sziasztok,
pár napra eltűntem de van alibim: itt volt anyukám 4 napig, tegnap pedig anyós érkezett. Anyuval nagyokat csavarogtunk, anyóst meg szórakoztatni kell
.
Tegnap voltam UH-n: minden rendben van a babával. 9+1 hetet írt rá, CRL 24 mm, dobogott a szíve és kezd embrió formája lenni
! Most megnyugodtam. Holnap megyek vissza a dokihoz a lelettel, és remélem hogy kapok végre beutalókat.
A védőnővel tegnapelőtt találkoztam, mert a nagyfiamnak lett volna az oltása (piros a torka így nem kapta meg), és mondtam neki hogy jön ketteske. Holnap kérke hozzá időpontot.
Kicsit olvasok hogy mi történt az elmúlt pár napban.
Kuschelagi: nekem is nagyon fájt a gyomrom az első héten, és elkezdtem szedni a napi 2 magnéziumot és javult. Most is hányok párszor egy nap, de nem fáj a gyomrom és reggel-délben tudok enni (igaz meleg ételt és húst nem bírok, de a vajas kenyér azért lecsúszik). Te szeded a magnéziumot?
Róóóka: igen, sajnos az SZTK-ban nem foglalkoznak a lelkeddel.
Ha több törődésre vágysz akkor menj el magándokihoz. Velem az UH-n csak kaffogott a nőci, nem lehetett kérdezni semmit tőle. De legalább láttam hogy ver a szíve.
Ha a XI. kerben laksz akkor miért nem a Szent Imrében keresel dokit? Az egyik legjobb nevű kórház az országban, ott van az alternatív szülőszoba is, vajúdhatsz kádban...stb.
hasról: nekem hatalmas a hasam! annyira fel vagyok fújódva
! Ma meg is jegyezték a lányok a játszótéren...utálom. Az első terhességnél a 20 héten volt ekkora hasam.
Szóval Róóka a missedab biztos nem számít bele, mert attól nem nyúlt ki a hasfalad meg az izmok !
Most látom a fotót a hasadról: max mintha jól bekajáltál volna
. Majd hasonlítsd össze a szülés előttivel
! Én nem merem feltölteni a nagy hájas hasam
.
megpróbálok gyakrabban jönni, bár a jövő héten hazautazunk (Kaposvár) anyósékhoz. Ott nem nagyon van időm netezni.
Sziasztok!
Az újaknak üzenem, hogy sajnos csak gamil-es email cím a jó a táblázathoz.
Vasárnap indítok egy zárt topikot, valószínűleg este, mert hétvégén evezem, é sete éek haza. Még aznap de legkésőbb hétfőtől mindenkit beengedek aki egyszer is írt Nekünk ide a nyíltba, aki pedig eddig nem szeretett volna írni, vagy nem mert, Ti is csatlakozzatok nyugodtan, csak kell írni pár sort majd, hogy kik vagytok.
Ha végre csak magunk közt leszünk bennsőségesebb beszélgetést tudunk majd kialakítani, tölthetünk fel fotókat is. Mondjuk én eddig is töltöttem, de az arcom sehol sem látszódik.
Szuper lesz:)
Amúgy kihogy érzi magát? Én nálam semmi rosszúllét, csak a pocom árulkodik a babáról
8+3
Sziasztok:)
Üdv mindenkinek, az újonnan érkezetteknek is:) Róóóka: Cuki a pocid :D Nekem is van, de még takargatható, bár szerintem a szüleimnek fel fog tűnni a hétvégén...a tesómnak meg pláne!...sebaj, a párom úgyis egy szuszra szeretné közölni a családdal, legalább mindenki ott lesz, nem kell húszsszor elmondani:)
A srácok sem tudják még, mert elkotyognák telefonon, abból meg sértődés lenne, hogy miért őket használjuk hírvivőnek!
Egyébként nem tűntem el, csak naphosszat a fiamat egrecírozom, hogy a nyári házifeladata elkészüljön, meg olyan levert vagyok sokszor, hogy csak lesek ki a fejemből, nincs kedvem még fórumozni sem :(
A pattanásokra a teafa olajos arclemosó(Avon vagy Oriflame termék, nemtom) nagyon jó! Próbáljátok ki!
Egyébként akit érdekel, én babamasszázst oktatok szülőknek, szívesen adok weblapcímet, ha valakit érdekel és meg szeretné tanulni!
Ti hogy bírjátok ezt a meleget? Én speciel alig élek és a hányingeremnek sem használ...