Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szia!
Elolvastam az első kötetet, ágyhoz kötött magányomban és be is jelentkeztem azonnal a következő budapesti tanfolyamra.
Nekem ez annyira új, mint az újszülöttnek, mert csak tegnap hallottam róla először :)
köszönöm,hogy itt lehetek,mégis van DE.
Nagyon szépen köszönöm a linket,de én azt gondoltam,hogy valamifajta irányítás mellett tudok gyakorolni.
Jeleztem,hogy nekem van könyvem.Áruljátok már el,hogy hogyan tudtok könyvből gyakorolni?????
Szerintem már jóval több,mint egy éve megrendeltem a könyveket a netről,bele is kezdtem nagyon buzgón................végigolvastam.
Aztán szakaszosan olvastam,miközben csináltam a gyakorlatot is.
De így nem megy.
Állandóan a könyv felé kacsintgatok,hogy mi következik...........így nem lehet tornázni!!!!!
Ti hogyan csináljátok?
És egyetértek veled kiscofis,ezt minden nőnek (NŐNEK) kéne tudnia,gyakorolnia
Szia!
A linket köszönöm. Első részt letöltöttem, tetszik.
Csak...tegnap volt egy kisműtétem, egy-két hetet várnom kell a próbára.
Tetszik!
Értem. Biztos több idő kell.
Remélem, segíteni fog!
Milyen pozitív hatásra gondolsz? Én igazából csak azt érzem, hogy erősebb vagyok ott, meg könnyebben tudom irányítani az ottani izmokat, mint előtte.
És ez a torna ezzel szemben hozott valami változást már?
Na igen...
Én eddig gyógytornász ismerős által javasolt gáterősítő gyakorlatokat csináltam, de érdekel egy ilyen kidolgozott "edzésterv".
Szia!
Köszi a linket!
Neked vannak személyes tapasztalataid is? Segített konkrétan valamilyen probléma leküzdésében?
Úgy gondolom ha valakinek semmi baja nincs, akkor sem árt ha, nem hanyagolja el, és az edzésből ezeket a területeket sem hagyja ki.
De nem adom fel:
Felmentek a www.nagyvarad.net oldalra és ott megtaláljátok nagyon hamar!
Igen, olvasd el a könyvet többször is, és utána elkezdheted a gyakorlást úgy, ahogy le van írva.
Mivel a letöltős linkemet kitörölték, priviben elküldöm szivesen annak aki kéri.