Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szia !
Ez egy sütés nélkül készíthető túró torta , nagyon könnyű elkészíteni és nagyon finom
.
Egyszerű,de annál finomabb!
Túrókrémes piskóta kocka
Tészta: 6db tojás
12dkg kristálycukor
1csomag vaníliás cukor
12dkg liszt
fél citrom reszelt héja
fél csomag sütőpor
Krém: 25dkg rama margarin
30dkg porcukor
25dkg túró
1csomag vaníliás cukor
fél citrom reszelt héja
őszibarack konzerv
A tojásokat szétválasztjuk,a fehérjét az összes cukorral kemény habbá verjük.A sárgájához hozzáadjuk a reszelt citromhéjat és a lisztet,sütőport,majd összekavarjuk és óvatosan belemehet a kemény fehérje.Papírral kibélelt tepsibe öntjük és megsütjük.
Miután kihűlt,kettévágjuk.
Habosra keverjük a puha margarint a porcukorral,a vaníliás cukorral és a reszelt citromhéjjal.Hozzáadjuk a túrót és tovább habosítjuk.Végül a lecsepegtetett,apróra felkockázott barackot is belekeverjük és a piskótalapok közé töltjük.Porcukorral meghintjük a tetejét.
Szerintem érdemesebb kevesebb margarinnal és több túróval készíteni,úgy sokkal finomabb,de az eredeti szerint is isteni!
KÖSZÖNÖK minden receptet!
A túrós ribizis mellett döntöttem most, de a többit is ki fogom próbálni!
A sütik képpel című topikban (mindjárt az első hozzászólások között) van egy nagyon jó túrós recept, a neve aljnélküli túrós. A lényeg, hogy nagyon egyszerű és finom!! Pillanatok alatt kész, ami nem utolsó szempont. Már kétszer háromszor megcsináltam, és mondhatom óriási keletje volt.
Ha viszont valami ünnepit akarsz, akkor a túrótortát javaslom, erre bármilyen gyümölcsöt tehetsz, még egy kis zselé és kész. Könnyű és finom.
Lemaradt a link
Üdtős sütemény:
Nagyon egyszerű és nagyon látványos (sötét tészta, fehér túró, sárga mázzal)
Nem kell tésztát nyújtani.
Nagyon egyszerű túrós sütik:
RESZELT TÚRÓS LEPÉNY - recept
TÚRÓS BARACKOS MACSKASZEM - recept
LUSTA RÉTES - recept
TÚRÓS BARACKOS PAPUCS - recept
Citromos túrótorta
Ribizlis túrótorta
Banános túrós
Mirinda szelet
Rákóczi túrós
szórt túrós "rétes"
szerintem egyszerűek és finomak
én ezt sütöttem a hétvégén, nagyon egyszerű, de dupla adag túrót tettem bele és 1 pohár natúr joghurtot. Eper lekvárral, és friss eperrel tálaltam, nem volt rá panasz...
Mirinda szelet!!!
Tuti siker!!!!!!!!
Nézz be erre az oldalra.
Jó sütögetést.