Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok a McDonald's -ban a cézár saláta mennyibe kerül? ?
Sziasztok!
Eltudnátok mondani hogy a WestEnd-ben megyibe kerül a mekiben egy duplasajtburgert,közepes krumpli,és egy kóla?
Köszi
Nem csak helyben lehet fogyasztani,ha kéred,haza is viheted,akkor becsomagolják.
Mi a baj azzal,ha neked kell az üdítőt engedni?Ha nem tetszik,menj étterembe,vagy olyan McDonald's-ba,ahol nem neked kell ezt az igen megterhelő feladatot elvégezni.
Az IKEA-ban az üdítő- és kávéadagoláson kívül még a mustárt,a majonézt és a ketchupot is olyan arányban teheted a hot-dogra,ahogy neked tetszik...vagy az is baj?
Nekem az tetszik, hogy itt fogyasztom? Nem, nem a pénztárnál szoktam, elviszem az asztalhoz.
Meg hogy az üdítőket neked kell engedned. Következő fejlesztésben megsüthetem magamnak a krumplit.
Ráadásul pl. a balatoni mekik drágábbak is...
Szóval úgy vettem észre, nem teljesen ugyanazon az áron dolgoznak.
szia. 1200 ft körül vannak a saláták. a grill csirkés a legdrágább. vegyél kertészsalátát!300-400ft annyi a külömbség hogy ehet nincsen hús de külön kérhetsz hozzá mc nuggetset és így sokkal olcsóbb!Én a múltkor vettem grlii csirkéset és majd szívinfarktust kaptam hogy ugyan annyi saláta van benne mint a kertészsalátába.
3db hús miatt fizetsz több száz ft-al többet.
ráadásul múltkor mondtam,hogy most szépen elviszem a táblát az asztalhoz,hogy lássam az árakat. Erre elkezdtek lázadozni,hogy azt nem lehet. Szóltam is,hogy akkor legyenek szívesek egyet kiprintelni nekem,mert az nem járja,hogy vakon rendelek.
Oké,rendben akkor ezt mindenképp ki fogom próbálni.
Köszi szépen
Szerintem igen, bár csak az lakik jól tőle, aki hasonló dolgokat szokott enni és elég visszafogottan étkezik.
Ez a saláta a következőből áll:
Zöldsaláta felvágva, reszelt sárgarépa, koktélparadicsom, néhány kis szelet vékonyra felszelt sajt, a tetején egy grillezett csirkemell felszeletelve, és adnak hozzá egy kis zacskó pirított kenyérkockát, illetve öntetet, amit te választhatsz ki. Nekem a cézár salátaöntet jön be.
Nem mondod
Holnap mentem volna a barátnőimmel a Mekibe és előre akartam tudni, hogy milyen árakra számítsak, mert nem vagyok gyorskajáldába járó típus.
Szerintem az árak csak a mekiben vannak kiírva.
De annyit tudok segíteni, hogy a Prémium grill csirke saláta öntettel együtt 1.250 forintba kerül. Ezt sokszor szoktam enni náluk, ezért emlékszem az árára.