Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szia!
Most találtam itt a közelben egy kozmetikát, lehet kipróbálom.
Persze csak akkor a bírják a gyerekek és nem szedik szét az üzletet.
Köszi az értékes infót. :) Majd azért írjál, ha végeztél a kezelésekkel.
üdv:
Móni
Szia!
Én kipróbáltam az RF-gépet a XVII.ben! Első alkalom -2cm a has-csípő vonalon!Már bérletem van mert csak így érdemes csinálni.
A tokám is az első alkalommal nagyon látványos volt,és fantasztikusan jó érzéssel töltött el.(férfiak észre vettékhogy sugárzom de nem tudták meg,hogy mitől DE nagyon jól esett
)
A páromnak 2alkalom után a nadrágszíját 2 lyukkal kellet beljebb húzni!
Ha segítettem a véleményemmel szivesen tettem!
A zsírleszívásról: még csúnyábban jött vissza!!
Priviben többet.Legyen szép napotok! Pufi
Szia!
Kaptam egy szobakerékpárt , tekerek napi 40 percet és használom pár napja a galvanic spa gépet.
Kiváncsi vagyok a hatásra. Próbálok napi 3 liter vizet inni, elég nehéz.
Veszek még holt tengeri iszapot és bedundztolom vele magam .
üdv:
Móni
Én egy szavazatot adnék az RF zsírbontásnak. Bár hozzá kell tennem, hogy saját tapasztalatom egyelőre nincs, de anyukám egyik barátnője nagyon dícsérte. Állítólag pár centi simán lemegy még a legproblémásabb testtájakról is.
A másik módszert sajna nem ismerem.
OFF: őrület, hogy a topikindító egy egyszerű kérdést tett fel, ti meg már a családi körülményeiről is részletesen beszámoltattátok, ráadásul eléggé gáz számonkérő stílusban.
ON: kíváncsi leszek az eredményre, akármelyik módszert is választod.
Azért így már teljesen más a helyzet. Eddig azt írtad, hogy nem tudod megoldani a mozgást.
Amúgy az ilyen csodakezelésekben én nem igazán hiszek. Lehetnek hatásosak, de tartósak nem valószínüleg. (Vagyis egyik barátnőm járt valami hipokszi vagy micsoda kezelésre, bicót tekert valami csomagolásban, vagy hasonló, és azt mondta, hatásos volt, de két hónap múlva ugyanúgy nézett ki.)
Szia!
Itthon tornázom 2 naponta, de szerintem ez nem elég.
üdv:
Móni
Szia!
Hétvégére tenném a kezeléseket amikor az apjuk itthon van.
Hétköznap este 8 körül ér haza.
Csak ez egyik alszik 1 - 1,5 órát naponta.
üdv:
Móni
Senki sem mondja, hogy könnyű, de lám, neked is sikerült.
Én apukáról beszéltem, de nagymama is biztos szívesen van a picikkel, csak a topikindító írta, hogy nincs kire hagyni a gyerekeket. Apuka azért általában gyakrabban van "kéznél", mint a nagymama. (De én nem ismerem a családi körülményeit, ezért írtam, hogy félve kérdezem ezt meg.)
Számomra az paradox, hogy ha az a "baj", amiért nem tudja megoldani a topikindító a mozgást, mert nincs kire hagyni a gyerekeket, akkor hogy-hogy meg tudná oldani a testkezelést.
Miért beszélitek le rögtön?
Én is fontolgatom a zsírbontásos módszert.
Pedig heti 5-6-szor tornázom 40-50 percet. Viszont van az alhasamon egy olyan rész, ami az istenért nem megy le.
Talán egy ilyen módszer levinné, és megvillannának a kockáim is.
Szia!
Nem gonoszkodásképp, de a kezelésekre hogyan lenne időd?
Szerintem nem is kell ezt a gondolatsort folytatni.
(Amúgy félve kérdezem, de apuka nem tudna naponta egy órát a gyerekekkel lenni, amíg te mozogsz? Vagy nem tudnál addig otthon tornázni, amíg alszanak a gyerekek?)
Szia!
Amíg Óbudán laktunk oda is jártam. :)
Már Budakalászon lakunk és itt nincs gyerekmegőrzés.
üdv:
Móni
Szia!
Mennék szívesen, ha tudnék. Két pici gyerek mellől nehéz elszabadulni.
Nincs aki vigyázna rájuk.
üdv:
Móni
Szia4
Mozgás és életmódváltás nélkül nincs tartós eredmény az igaz.
Ezek a kezelések , ha működnek , látványosak. Talán kitartóbb az ember
ha látja hamarabb az eredményt.
üdv:
Móni
inkább a futópadon gyaloglást vagy biciklizést fontold meg;)
ezek tuti hatnak