Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Nekem megvan Rubint Réka Add önmagad c. DVD-je. Ha fizeted a postaköltséget, szívesen elküldöm neked ingyen.
Még akkor vettem, amikor azt hittem, hogy szeretnék DVD-re tornázni.
Aztán kiderült, hogy:
1. ez nem megy nekem, jobban szeretem a saját gyakorlataim,
2. szinte fizikailag rosszul vagyok R. R. látványától meg hangjától... :))
Szóval szólj, ha kell. :)
Szia!
Schobert Norbitól ajánlom a fitness kickbox 1-2-t, nagyon klassz, hatásos és pörgős
Katy
béres alexandra pörgesd fel c. dvd-je tényleg nagyon pörgős. sztem érdemes letölteni vagy megvenni.
de atöbbi dvd-je is tök jó.
a rubint rékás dvd-k is jók, bár nekem attól olyan izomlázam lesz a combomban hogy alig bírok menni meg ülni :D
Béres Alexandra és Réka DVD-i jók alakformálásra, enyhe erősítésre.
Ha pulzusfelpörgetősdire vágysz, akkor én letölthető verziókat választanék (torrenten, rapidshare-en lehet rákeresni).
pl.: Shaun T - Insanity (ez brutálerős)
Tony Horton - Power 90, Power 90 Master Series, P90x és társai
ChaLean Extreme
Turbo Jam
(ezek több dvd-ből álló sorozatok, amazon-on érdemes rákeresn és véleményeket olvasni)
ha csak egy-egy videó, akkor
Jillian Michaels bármelyik videója
ha sétálós, futkározós, akkor Leslie Sansone
ugibugri: Nell McAndrew
Les Mills-es videók
de magyarok közül jó még Czanik Balázs Capoeira 1 és Béres Alexandrával a legkellemesebb tornázni :)
Szia!
Béres Alexandra Vitalitás című DVD-jét bátran merem ajánlani, de végülis az összej DVD-je jó. Rékának is vannak jó DVD-i, meg nekem nagy kedvencem az Új test edzésprogram, ez inkább ilyen táncos-aerobikos jellegű mozgásprogram, de Norbi kiképzés DVD-je is jó...