Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Hurka sütés
2010-02-08 10:511.

Létrehozva: 2010. február 8. 10:51
Sziasztok!
Tudnátok segíteni pár tanáccsal? Sose sütöttem még hurkát, de most muszáj lesz. A fő kérdéseim hogy még nyersen kell megszúrkálni tűvel, és hogy mennyi zsiradékot kell alát tenni, vagy vizet. És persze hogy honnan is tudom hogy készen van, ránézésre? Kb mennyi idő szokott ez lenni?
Köszönöm!!
..és mi van akkor ha mélyhűtőből veszem ki? Jobb ha előbb kiolvasztom vagy mehet egyből fagyottan a sütőbe? Már néhányszor csináltam de nem tudom mi a jobb..
köszi Az ötleteket..
Áááá, szerintem egyre könnyebb a helyzete, ha ENNYIFÉLEKÉPPEN meg lehet sütni, akkor nyilván jó lesz akkor is, ha simán újságpapírba csavarva kiteszi a hóba. :))))
(Ezek szerint a hurkasütéshez sem kell szakácsdiploma :)))
1. Egyetértek.
2. DE! :)) én mindig szurkálok, lehet, csak az agresszív ösztöneim... :)))) (Villával, 3-4 helyen egy hurkát)
3.-4. Stimmel.
Nyuszifül: Rakj mellé karikázott krumplit, felszívja a fölösleges zsírt, megsül és finike. Jóóóóóóóóó fogyókúrás kaja. (Zsírégetés első fázisa: a zsír bevitele. :))) Nyammmmiiiiiiiiiiiiii....izé... illetve... természetsesen PFÚÚÚÚÚJ!!!! :DDD
Ja, és vizet ne tegyél alá, mert abban csak fől.
A hurkának meg sülnie kell.
Nem sok zsiradék kell alá, csak annyi, hogy ne ragadjon le!
NE szurkáld meg!!
Akkor van készen , ha kopog a bőre .
Attól függ molyen a sütőd., az enyémben kb. 45 perc.