Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Feszesítő, zsírégető kence
2010-01-02 23:401.

Létrehozva: 2010. január 2. 23:40
Szép estét mindenkinek!
Tudnátok nekem olyan krémet ajánlani amit mozgáshoz lehet használni, hogy jobban égesse azt a fránya zsírt?! Ha van olyan ami egyben feszesít is, az még jobb:)4-5000ftnál nem szeretnék többet költeni.
Tippeket, tanácsokat vagy házilag is elkészíthető készítményt is szívesen fogadok:)
Előre is köszönöm!:)
Boldog Új Évet Mindenkinek:)
Tudnátok nekem olyan krémet ajánlani amit mozgáshoz lehet használni, hogy jobban égesse azt a fránya zsírt?! Ha van olyan ami egyben feszesít is, az még jobb:)4-5000ftnál nem szeretnék többet költeni.
Tippeket, tanácsokat vagy házilag is elkészíthető készítményt is szívesen fogadok:)
Előre is köszönöm!:)
Boldog Új Évet Mindenkinek:)
Dr.Kelen - ezzel kenem :))))
Szóval Rossmannban vettem Dr.Kelen SLIM gélt és edzés előtt, meg este kenem. Nekem teljesen jól működik és a lényeg, hogy Hypoallergén a gél.
A rekongen krém tényleg jó, bár én csak simán kentem vele, mert fólia alatt azért már rendesen csípett a paprika.
Hú a fehér teát tökre szeretem, jó tudni, hogy még egészséges is.
Van egy Rekongen (vagy valami iylesmi nevű) paprikakrém, ami nagyon jó. Be kell vele dunsztolni a bőrt (folpack) és égeti kb fél órán keresztül. Neten lehet rendelni keress rá.
Ezt a netről másoltam:
Még eszembe jutott valami bőrfeszesítés kapcsán.
Igyál meg naponta 2 liter fehér teát, szigorúan citrommal, ne bolti citromlével. A fehér te nagyon jót tesz, neten le van írva mennyi mindenre jó, és finom is.
Ez valóban nekem is feltűnt azonnal, hogy tisztábbnak érzem magam ha szappant használok és nem tusfürdőt. És nem is hiányzik a tusfürdő, egyáltalán.
Krém márkákat pedig azért nem írok mert jópárat kipróbáltam, vannak egész jók is, de azt sajnos nem mindig engedhetem meg magamnak, és akkor próbáltam ki a házi készítésű dolgokat.
Azóta ha megtehetem, akkor sem jut eszembe mást használni. Nekem nagyon bejött.
Persze, minden kávé jó ami nem koffeinmentes.
Nyugodtan használd fel azt amit már lefőztél, nekem a combomra és a fenekemre egy 2 decis pohárnak megfelelő mennyiség elég bőven.
paprika+levendula olaj egyben bőrbe bemasszírozva...
ha elég mazohista vagy akkor be is tekerheted magad.
jó mozgást!
de akkor ezt nyugodtan magamon hagyhatom, vagy azért mozgás után érdemes lemosni?
Szia!
Ami nekem bevált feszesítésre:
Gyógyszertári illatmentes testápolóba (akkora mennyiségbe amit éppen akkor felhasználok) belekeverek 6 csepp fahéjolajat. Vigyázz vele, többet ne mert égethet.
Szia!
Dr Kelen termékcsalád nagyon jó! Többféle krém is van zsírégető, karcsúsító stb. Elég olcsó is kb 1000-1200 Ft körül van és sokkal jobb mint a drágábbak. Bioboltokban lehet kapni meg asszem Rossmannban is. 150 ml körül van.