Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Azért köszönök be a fórumotokra, mert magam is 2 gyerekes anyuka vagyok, mivel költözés előtt állunk kiválogattam néhány számunkra már felesleges dolgot. Mindezeket feltöltöttem a csere-bere nevű galériámba a képeim közé.
Szívesen elcerélném őket hideg/meleg étkezési utalványra, iskolakezdési utalványra, könyvutalványra, barkácsbolti utalványra.
Budapesti vagyok, de a postátzásnak sincs akadálya.
Ha valami megtetszett, priviben keress meg bátran!!
köszönöm, sziasztok,
Rea
Ízelítőnek pár kép:
ELnézést az offért előre is!
Gratulálok minden új és leendő kismamának!
Lenne egy fullfelszerelt Tako Jumper babakocsim eladó nagyon kedvező áron kifogástalan állapotban.
Mózes+Sport+Adapterrel hordozó+pelenkázó táska és vázra szerelhető hátitáska, esővédőkkel és téliesítéssel!
Árban megegyezünk , bolti ára így ahogy fent van 100 ezer.
SZÍN: UNISZEX- PIROS_FEKETE
Sziasztok!
Mostanáig nem engedett az oldal írni....
Én egy 28 éves kismama vagyok, október 03-ára kiírva. Budapesten dolgozom és Pomázon élek a kedvesemmel. A Szent Margitban fogok szülni.
Igyekszem aktív lenni, de elég sokat dolgozom, valamint jelenleg jogi szakvizsgára is tanulok, szóval kicsit zsúfolt az időbeosztásom.
Kezdeném egy kérdéssel: aquanatal órát próbált már valaki? Én egy helyen megérdeklődtem de olyan drága, hogy nem hiszem, hogy tudnék járni.
Sziasztok, bocsi hogy bepofátlankodok. A júliusi zárt topikba irogatok, augusztus 2ára vagyok kiirva.
Azt szeretném kérdezni hogy valaki, vagy valakinek az ismerőse nem jár véletlenül Dr Domokos Tamáshoz magánrendelésre (a Király utcában)..
Érdekelnének a tarifái.
Ha valaki tudna segíteni nagyon szépen megköszönném!
Sziasztok!
Mi szeptemberre várjuk második babánkat
Az első babával is itt fórumoztam, nagyon sokat segített, és barátokat is találtam...
Szóval hajrá csajok!
Szia!
Tényleg jó lenne hasonló korú kismamákkal beszélgetni. Szívesen csatlakoznék.
Szeptember elejére várom a babákat. Igen, babákat, mert hogy ketten vannak az én picurkáim.
Éppen tegnap voltam UH-n. 8 hetes vagyok. A babócák 10 és 11 mm.
Sziasztok!
Én egy ujdonsűlt kisama vagyok:-) Pár napja derűlt ki csak, hogy babát várok.Szeretnék olyan anyukákkla csevegni megismerkedni akik hasonló cipőben járnak. Nameg jól jönne egy kis segítség , és bíztatás .
Üdv mindenkinek
Tudom hogy nem ismertek, de nagyon kellene a segítség...
A Kisfiamat indítottam egy babaszépségversenyen ami tegnap kezdődött és vasárnap éjfélig tart.
Megkérhetlek Benneteket hogy ha van kedvetek szavazzatok a Kicsimre? Sok ismerősnek, barátnak írtam már, de ha legalább a fele szavazott volna akkor már az első helyen lennénk! :/
Ez az oldal az:
http://palyazat.picibaba.hu/20103-het-szepe/?sorrend=abc
ABC sorrendben vannak a versenyzők, így a Kisfiam az első: Ábrahám Gábor
Be kell regisztrálni arra az oldalra, mert csak akkor enged szavazni.
Köszi előre is, akit zavartam attól meg elnézést kérek.
Szia emrys,
köszi, megkeresem... :)
halló!
Van itt valaki?
Én is csak nosztalgiázok. :) 2009. szeptemberi a kislányom.
Boldog babavárást mindenkinek!
Én csak nosztalgiából kattintottam, a 2008 szeptemberi kisfiam a másik szobában alszik. Boldog babavárást mindenkinek!
Minden várakozónak dupla csíkot kívánok karácsonyra!
Egy 13+2-es
Szia!
Én a 2010 júniusi topikból vagyok. Gyere hozzánk nyugodtan. Mi vagyunk a nyitott topik, és szeretettel árunk!!!!!
A zártba nem engedték be a többieket. Én nem próbálkoztam.
LÉNYEG: GYEREEEEE!
Szia Milli!
Drukkolok Nektek! Én és a Pocaklakóm a 2010 februári topikból kukkantottunk be!
Szurkolok, hogy itt is egy olyan jó kis társaság alakuljon ki, mint nálunk! Nekem sokat segít, hogy a kérdéseimet, félelmeimet meg tudtam/tudom osztani másokkal!
Mielőbbi dupla csíkot!!!
Sziasztok.
Drukkolok, hogy szeptemberre várd a babádat :)
Az első lányom 2007. szeptemberi, jó volt :) Mi most a harmadikra gyúrunk ;)
Köszi! Pontosan így van, lehet, hogy én nem 2010 szeptemberben fogok szülni, de nagyon sokan igen, és biztosan lesz pár héten belül olyan akire ez igaz és szívesen beszélget ebben a topicban a "sorstársaival".
Ja, és az az indítóban nem is szerepelt, hogy én konkrétan akkor fogok szülni, én csak annyit írtam ,hogy azokat várom ide, akik most tervezik a teherbe esést.
Na jó, nem magyarázok erről tovább, csak úgy látom kissé túl fejlett az igazságérzetem!
Gratulálok a babádhoz, és köszi még egyszer a kedves szavakat!
Teljesen igazad van!
szia!
drukkolok Nektek, hogy két csíkot kapjatok! ha meg mégsem szeptember lesz, az sem baj!
akkor is lesz aki kitölti ezt a topikot! és akkor is összejön előbb-utóbb mindnekinek!
(én amúgy most januárra várom, még 5 hetem van... minden szépet és jót kívánok Nektek! )
nicknév
Szia! Örülök, hogy írtál! Természetesen így is hozzászólhatsz a topichoz. Én itt nem ellenségeskedni akarok, meg kizárni embereket.
Pont ezért nem értem a 4. hsz-t. Ha jól tudom mindenki szabadon indíthat témát, bármilyen címmel, tartalommal ami nem sért, vagy bánt senkit. Ha a kedves hozzászóló nem akar erről beszélni, simán ki lehet hagyni, és máshoz írni! De engedje már meg nekem hogy arról beszélgessek amiről szeretnék!
Ne haragudj, hogy a te válaszodban fakadtam ki, de ebből már annyira elegem van, hogy mindig jön valaki, aki megmondja, hogy ki-miről írhat! Én nem szoktam hozzászólni olyan témához ami nem érdekel, és ennyi!!!
Áááá, látod, szeptemberi. csak remény semmi bizonyosság. Menj a júliusi zárt topikba. Ha némi nemű életet vesszünk alapul, sokan reményekedhetnénkj. Abban, hogy igen, meg abban, hogy nem. Én sdzemély szerint utóbbi kategóriába tartozom már.
Reménykedős topik van már bőven. Akik előtt megemelem a kalapon. De csak azért, mert két nappal ezelőtt hozzám értek, még nem kellene has-simogatós, meg baba-tologatós szmájli.
Én vagyok hülye de ez az egész nlc már nagyon túlzott. :(
neked őszintén, sok sikert, egészséget, és egy gyönyörű babát júliusban
helló,
nálunk már van pocaklakó, most 10 hetes :)
júliusban várjuk, de itt csak zárt topikot találtam erre az időszakra babát váróknál.
nem tudom így is lehet hozzászólnom, vagy csak azokat várod akik szeptemberre várják?
szép napot!