Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Aloe first spray-t honnan?

Sziasztok,
Kislányom a bárányhimlő elleni védőoltás beadása ellenére bárányhimlős lett.
Szeretném enyhíteni a viszketését, olvastam több helyen, hogy Aloe Vera first spray-vel fújták, gyorsabban elmúlt és kevésbé viszketett.
Már több gyógyszertárt megkérdeztem, v. nem tartanak, vagy csak rendelhető?
Tud valaki segíteni, honnan tudnék beszerezni Budapesten például?
A DM-ben kapható Aloe Vera Spray esetleg szintén jó lehet rá? Használt már valaki ezt viszketés csillapítására?
Köszönöm mindenki segítségét!
POXCLIN a hab neve! Tényleg nagyon jó, 3000 ft egy flakonnal..
Egyébként tudom ajánlani a Fenistil cseppet is, csökkenti a viszketést, nálunk nagyon bejött!
Jobbulást a kislányodnak!
Szia!
Én teszveszről rendeltem és kb 5000.-körül van az ára!És én is csak dícsérni tudom.
Attól függ, hogyan jutsz hozzá.
Kb. 5.500.- és 8.000.- Ft között van.
Nem tudom sajnos. Nagyobb és jobb árukészletű patikákban tudni fogják!
Szia!
Szia!
Meg tudnád mondani mennyi az ára? Köszönöm.
Bocsánat az OFFért.
Mi történik a 3 hónap lejárati idő után? Szoktátok tovább használni?
Szia!
Mi használjuk az aloe First-öt. De mivel nedves, szerintem nem tudod a pöttyökre juttatni.
Nálunk pillanatnyilag a legkisebb bárányhimlős, az ovis hozta haza. Nála próbáltuk ki a homeos bogyókat. Nagyon bevált, szinte napok alatt túl volt rajta. A kicsin tegnap jött ki, már kapja őket, remélem gyorsan túl lesz.
Az elején:
Rhus toxicodendron 15 CH és
Croton tiglium 9 CH
felváltva 2 óránként felváltva 5 gólyókat.
A hegesedés időszaka alatt:
Mezereneum 5 CH és
Antimonium zartaricum 9 CH
felváltva 2 óránként 5 gólyókat.
:o)
Köszönöm a válaszokat!
Ennek a habnak mi a neve?
Szia,
Szerintem amire te gondolsz azt csak katalógusból tudod rendelni,ha jól tudom a forever living-es termék.(Ha egyre gondolunk.) Amúgy gyulladás csökkentő, hidratáló, nagyon jót tesz a bőrnek. Olyan 6-7e körül van viszont csak 3hónap a szavatossági ideje. A kozmetikusom szokott az arcomra kenni belőle arcápolás után.
Amikor én voltam bárányhimlős, én szódabikarbónát oldottam fel vízben és ezzel borogattam a nagyon viszkető részeket. Nekem segített. Nézz szét a neten,mert elég sok "ház"módszer van a viszketés enyhitésére.A DM-st nem ismerem.
Kitartás!
MLM-rendszerben értékesítik Forever Living-ék,
Keress valakit,aki tag náluk!
Amúgy tényleg jó,fiamnál nagyon bevált!Jobbulást!