Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Menyasszonyi ékszer

Érdeklődnék, hogy valaki rendelt-e már tőlük menyasszonyi ékszert?
http://www.bodifejdisz.hu/html/index.php
Két hét múlva lesz az esküvőm, de ékszerem még nincs. Mivel arany/bézs színű a ruhám, egyszerűen nem találok kellően hozzá illőt sehol!
Illetve ezen az oldalon vannak olyanok, amik tetszenének, de kérdés, hogy vajon a valóságban is így néznek-e ki?
Én e között a kettő között vacillálok:
Ma megkaptam az árlistájukat. Hű, elég húzós összegek vannak rajta. :-(
Azt írta az üzletvezető, hogy 1-2 hét, mire küldeni tudja. Az nekem már elég késő. Május 30-án lesz az esküvőnk.
Szia, nekem tavaly tőlük volt nyakláncom és hajbavalóm is, nagyon szépek
, pont mint a képen, a színek is egyeztek. És nagyon gyorsan küldték a csomagot, utánvéttel.
Sok boldogságot
Szia!
Én is így álltam a dologhoz. Nekem a nyakláncom egy sima cirkónia köves medál ezüst láncon, és egy morellato karkötő volt, abban swarovsky kövek voltak, a fülbevaló kölcsön volt egy sima bedugós tenyésztett gyöngy. A karkötő már megvolt korábbról, de én azóta is hordom mindkettőt és egy szép emlék. Csak azért írom ezt le, mert amiket ide betettetek, azokat már nem hordja az ember többször.
Gratulálok és sok boldogságot kivánok Nektek!
Én ismerem ezeket a bódi fejdiszes dolgokat. Nagyon szép minőségi ékszerek, de sajnos áruk is van. De gyönyörű darabok amiket kinéztél. Nekem is bódis ékszerem volt, de nekem nem kellett tőlük rendelni mert a menyaruhás helyen meg tudtam venni.
Még esetleg azt tudnám ajánlani, hogy licitálós oldalakon nézz szét,hátha esetleg valaki pont meg akar tőlük szabadulni. (Én nem adnám el semmi pénzért az enyémet
)
szia,
nekem hasonló volt az ékszerem, de sajnos nem tudok abban segíteni hol lehet kapni. Én anno (2007-ben) egy esküvő kiállításon vettem, ott árultak ilyet,és hozzá illő karkötőt. Azonnal megvettem, mert a ruhakölcsönzőkben én sem találtam arany-bézst, és az én ruhám is olyan volt
Nagyon szép az ékszer élőben is. A virág anyaga olyan organza szerű anyagból van (legalábbis az enyém).
Szóval sz'tem ez is, amit belinkeltél szép lehet élőben is. Ha nem találsz mást, és nem annyira drága, akkor én megrendelném a helyedben.
üdv
Ugyan már!
Le a babonával!
Most mennem kell, de holnap visszaolvasok!
További szép napot mindenkinek!
Nem vagyok babonás. Engem az ilyen nem érdekel.
Se kék nem lesz rajtam, se kölcsön kapott...
Cipőnél nálam az volt a lényeg, hogy legalább 10 cm-es sarka legyen.
A párom 190 feletti, én meg hát izé, szóval közel sem vagyok akorra...
Szerintem nagyon mutatós ékszert találtál. A későbbiekben is fotón fogod csak nézegetni, igy gondolom rajtad fotózva is ugyanilyen szép lesz.
Ugyan nem kérdezted, de én az elsőt választanám.
Kár, hogy már túl vagyok az esküvőn.
Tarts ki, és gyorsan rendeld meg valamelyiket!!!! Sok boldogságot Nektek!
Én cipőnél azt néztem kényelmes,és olcsó legyen,ékszert onnan kölcsönöztem,ahonnan a ruhát.
A ruhám nekem 7 éve kb.60 volt asszem.
Persze azóta egyre nagyobb a választék,és talán az elvárás is...
Szia!
A hugom csinál egyedi ékszereket, főleg gyöngyökből, eddig fülbevalókat gyártott, ha érdekel, priviben küldök linket, meg elérhetőséget, ahol meg tudod nézni őket, szerintem ilyesmit is tudna csinálni, nagyon kreatív a csajszi! :)
nekem fekete volt a menyasszonyi ruhám.
a párom meg hófehérben volt. sokan kiakadtak, de szerintem szééép volt!
szerntem menj el a művész moziba és ott van egy szuer gyöngy bolt és válogasd ki a színeket és csináltass egy szép nyakláncot. nagyon kedvesek, gyorsak és csodaszép dolgokat csinálnak. és asszem a ráday utcában is van olyan gyöngybolt ahol lehet rendelni.
sok boldogságot!!!!

Köszi!
Hogy őszinte legyek, kezdek idegbajt kapni. Az egész kezdődött azzal, hogy milyen ruhám legyen? Nem akartam súlyos tízezreket, százezret meg pláne! kiadni egy ruháért. Főleg úgy, hogy nem is lesz nagy banzáj, csak a szűk család. No, meglett a ruha.
Aztán jött a cipő dolog... Kész tortúra és cirkusz...
Most meg az ékszer...
Lehet, hogy én vagyok ilyen flúgos.
Én lassan 7 éve vagyok férjnél,és én sem voltam habos-babosban,és olyan jó volt menyasszonynak lenni!
Sok boldogságot,és remélem sikerül az ékszer döntés is!
És menyasszonyi napszemüveged van?
Mert már ez is trendi!
Én ezen totál kiakadtam,menyasszonyra napszemüveg.....
Ezzel nem téged akarlak megbántani,csak úgy eszembe jutott!