Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szállás New Yorkban

Sziasztok!
Lányom szeptemberben utazna New Yorkba. Sajnos még szállása nincs. Tudjuk, hogy ebben a városban csillagászati árakat kell fizetni a szállodáért, különösen Manhattanban. Ráadásul főleg ott szeretne eltölteni ca 1 hónapot. Kérlek benneteket, aki valamilyen értékes infóval rendelkezik ez ügyben ossza meg velem. Várom a priviket is.
Nagyon köszönöm, holnap benézek mindenképpen.
Sziasztok!
Én szerdán utazom New Yorkba, a Hotel Pennsy lvániában fogunk lakni, de mivel még nem jártam ott, szívese n venném, ha megírnátok, mit érdemes megnézni,hol lehet vásá rolni ott a környéken, kaját, ruhát stb, és egyéb jótanácsot,ötletet is szívesen várok.Pl milyen a közbiztonság és hova menjük illetve ne menjünk.
Köszi!
Igen, egy korabbi topikbol emlekszem rad!
Klassz lehet azert New Yorkban az elet!
Es majd allandoan jarhattok a Central Parkba, ooooh....
Igen :) a második, a lányom. Eddig egy fiam van, imádom!
thesun, a hotel nemtom mennyibe kerülne, de biztos van róla sok info a neten. Nem hiszem ,hgoy drágább kategóriába tartozna. De egy hónap nem kis idő, igy a legolcsóbb is drága, ha sok napról van szó.
A tömegszállást (többen egy szobában) én nem igazán ajánlanám, mert nem biztonságos, ki tudja, kiket fogna ki. Viszont van olyan megoldás, hogy szoba saját, viszont a füdő-wc közös.. háát nemtom.. ez még jobbnak tűnik.
De amit irtam priviben, az a legmegfizethetőbb. Igaz, az nem a belváros, mert queens, vagy brooklyn, de fél-háromnegyed óra vonattal és mégis cska olcsóbb, biztonságosabb megoldás.
A legolcsobb amugy, ha beregisztral a lanyod a www.couchsurfing.com -ra, ennek az a lenyege, ha barhova utazik a vilagon, akkor tud hol aludni, teljesen ingyenesen, raadasul meg is mutatjak neki szabadidejukben a varost, akiknel lakik.
Es ha akar, kesobb o is fogadhat majd az otthonaban embereket, ha nem, akkor csak talalkozik veluk egy kavera. Es megbizhato, mert mindenkirol irnak kommentet azok, akikkel mar talalkozott.
En Szloveniaban voltam igy, nagyon klassz embereket fogtam ki es csak ajanlani tudom. New Yorkban is rengetegen ajanlanak igy szallast, tobb mint 2 ezren, mondjuk valogatni kell, ki az aki szimpi, azon a kornyeken lakik, ahol a lanyod szeretne, es meg be is fogadja. De biztos, hogy talal valakit.
Egyedul megy?
Angolt tanulni, vagy varost nezni?
szia. nagyon szivesen. nem tudom a lanyod hol fog enni? uzletbe vasarol, nagyon sok jo otletet tudok adni. mer nem mindegy am, hol veszed meg a kenyeret, vagy a tejet. ird meg es megy a tovabbi jo tanacs. puszika.
Szia erif1!
Nagyon megköszönném, ha megkérdeznéd a férjedtől és megadnád a pontos infót.
Amiről irsz, az a hotel pennsylvania. Itt suli is van az első emeleten :)) ide jártam 3 éve :)))
Az árakat nem tudom, saját házban lakunk.
De biztos lesznek itt okosok.
Szia
Én utána nézek, mert a tavaly nyáron nagyon szuper helyen laktunk Manhattenben, a Madison Square Gardennel szemben, az Empire State Buildingre való kilátással. Nagyon olcsó is volt, egy apartman szoba annyiba került, mint Visegrádon egy apartamanban éjszaka, wellness szállodában. Igaz a dollár 150 ft volt akkor
, de ha ő egy egy ágyasba megy akkor gondolom olcsóbb. Minden esetre nagyon közel volt a Times Square is, szóval tutti hely. Megkérdem a férjemtől a részleteket, ha érdekel.