Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Menyasszonyi frizura
2009-04-21 22:311.

Létrehozva: 2009. Április 21. 22:31
Sziasztok!Sürgős!Segítsetek:Teljesen bizonytalan vagyok abban hogy szombaton milyen frizurát viseljek :-(Félhosszú hajam van,barna,frufruval(félrefésülhető).Konty legyen vagy hosszan hagyva? Mi a véleményetek?A konty alkalmibb hajviselet,de a hosszú meg fiatalosabb úgy-e?Köszi a válaszokat!2.Ha csokrot csináltatok holnap,az szombatig tönkremegy???
Itt van ,csak arcom nélküli foto,hátha valakinek tetszik ez a csokor is :-)
Érdekes a kálák szára sokkal vastagabb mint amiket itt láttam a fotoitokon
Köszike!
A református templomban volt az esküvő,és a keresztelő!
Szuper volt a kislányunk átprédikálta a papot :-)
Fotot teszek fel a bememre.
Kedves Dea!
Gratulálok az esküvőtökhöz! Frizurát én ajánlani nem tudok, más miatt szólok hozzá. Ezek szerint a kedves férjed kézdivásárhelyi? :D Nekem is onnan származik a barátom, nemrég a húsvéti szünetben jártunk mi is arrafelé. Melyik templomban lesz az esküvőtök?
Biztos minden rendben lesz, és szép menyasszony leszel!
Azért majd tegyél fel képet a bem.oldaladra!
Szia!
Ez hogy tetszik?
Felül csigákban letüzve, az alja kifele vasalva a frufru oldalra.
Max fél ora alatt kész a ha magadnak csinálod, ha van segítséged, gyorsabb. Csak pár hullámcsat kell hozzá és hajlakk. Bár nekem egy-két strasszkő is volt benn. Gratula!
Egy frissen készített megszokott frizura, amelyet szeretsz, beletűzve néhány kis dísz, ebben jól éreznéd magad.
Azt írod bézs színű a kosztümöd, ehhez illene egy egyszerű formátumú bordó csokor és a férjnek egy bordó kitűző.
Menyasszonyi csokor minőségében én bordó kálát tudnék elképzelni, de csak narancssárgát találtam.
Fontos: milyen az arcformád, milyen a ruhád,és mi tetszik Neked.
Gartulálok!
Szerintem tudod a választ: utazol, a fodrászod gondolom nem viszed + egyszerű ruhához egyszerű haj. Mindenképpen olyat viselj,hogy jól érezd magad vele.
Torta + csokor: gondolom ott is akad virágos és cukrász. Bár ha ragszkodsz hozzá valami egyszerűbb hosszan elálló virágokból készült csokrot vihetsz, a virágos segít ebben,ha meg fonnyadni kezdsz pénteken csináltatsz ott másikat.
Nyugi: lesz 2 napod ott,hogy feltérképezz mindent,és szerveszkedj,bár gondolom ismered a terepet.,most csak izgulsz,hogy mi marad itthon.
Akkor ezekszerint fatyol kilove, egy bross vagy mit szoktak ilyenkor beletuzni a hajba, csokornak meg ha szereted a kalat es ha van azt te is megtudod csinalni, ott vesztek 4-5 szalat esteleg szineset osszekotod egy masnival es megvan a csokrod, tortat meg esetleg az ottani csalad nem tudna keriteni ??
Jaj latom nagyon izgulsz, de csak nyugi.
lattam a babadat, gyonyoru kislany, gartulalok hozza.
Szia
Az én csokrom egy nappal lett hamarabb készen, mivel július volt ezért mi a vízaknába tettük, hogy hűvősben legyen. Pont olyan friss és szép maradt, mint egy nappal előtte, de nem vagyok biztos, hogy napokig bírta volna, mi nem tettük vízbe. Azért több nap egy kicsit necces.
szia!
sógornőmnek is ilyen haja van/volt az esküvőn. neki be volt rakva, és megtupírozva félig feltűzve, tehát volt leengedve haja, szerintem ez a legjobb:) persze telepakolva köves díszekkel:)
GRAT
Az elottem szoloval egyetertek, milyen ruhaban leszel, es jo volna latni magarol a pofidrol es a hajadrol fotot, ugy konyebben menne. Miert ilyen surgos ?? Vagy csak ugy most jott hirtelen ?
Gratulalok.
Azt mondják, a frizurának illenie kell a ruhához, tehát először is tudni kellene, az milyen lesz.
Virágról annyit, hogy kevés virág bírja ki napokig úgy, hogy ugyanolyan szép marad, nem mutatna jól egy fonnyadt csokor. Muszáj napokkal előtte megcsináltatni?