Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
JÓ állatorvos Zuglóban

Sziasztok!
Zuglóiakat kérdezném,ki hova viszi a kedvencét orvoshoz.
Szeretnék találni egy alapos,hozzáértő,megbizható állatorvost.
A Varsó utcai kerületi rendelőt ne ajánlja senki,mert pont onnan akarok eljönni.Nagyon nem vagyok velük megelégedve,nem bizom bennük. És érdekes módon a környéken lakók 80%-a nem jár oda...
Szóval tudtok ajánlani tényleg jó orvost,rendelőt,ami nem csak pénznyelő?
Először én is így voltam velük, de már kerülöm őket.
Ugyan régi a topic, de manapság jártam ebbe a cipőbe, hogy hova menjünk állat orvoshoz.
A Varsó utcai állatorvosi rendelőt annyira nem ajánlom. Elég drága hely, és igazság szerint annyira "hideg" mint egy igazi kórház. Egyszer voltunk ott, a "nővérke" nagyon bájos, de orvos ügyileg, dirr-durr intézzük el gyorsan... Kombi oltás+féregtelenítés 6800 ft. Ez szerintem igen drága!
Viszont csak receptért, érdemes beugrani, ha nincs közelben más.
Itt nincs gyógyszertár, meg labor, tehát valszeg ebből adódóan minden drágább.
Utána találtunk rá egy szuper barátságos helyre! Mindenkinek ajánlani tudom. A hely nem korház "szagú" és rettentően kedves fogadtatás van. Hölgy, és Férfi doktor is van, kinek mi tetszik, és nagyon kedves, segítőkész doktorok! Mindent elmagyaráztak és olcsóbb minden kezelés. 1148 Bp, Lengyel utca 16 www.ebcsontbeforr-allatorvos.hu
Nekünk nagyon szimpatikus volt a hely, és a Doktornő is mindenben elmagyarázott, segített hogy mit hogy intézzünk, mikor vigyük milyen oltásra a macskánkat, illetve az árak is nagyon jók.
Remélem segítettem a mostani gazdiknak!
Köszönöm,ez van még a legközelebb hozzám,azt hiszem első körben kipróbálom őt.
A többieknek is köszönöm,felirtam őket, ha nem válik be a Kopócsi drnő,keresek tovább.
Csutim,megköszönném ha irnál egy cimet,és elérhetőséget.
Őszintén szólva nagyon sajnálom hogy a Varsó utcai kerületi FŐ állatorvosi rendelőben csalódtam,és nem bizom bennük,mert 5 percre van gyalog ,és mindennel felszerelt,rtg,labor,minden van. De nem merném rájuk bizni a kutyámat,ha valami komolyabb baja lenne.
Szia!
Ajánlani tudom ezt a doktórnőt nekünk bejött és mástól is jót hallottam róla. Dr Kopócsi Andrea mobil:06-20-928-44-25,rendelő:223-52-91.
Budapest 14.k Róna u.57.Próbáld meg hátha Te is elégedett leszel vele.
Üdv:sáfrány
Mi a Récseybe voltunk kedvezményes ivartalanításon és tényleg nagyon kedvesek, rendesek.
Szia!
A 14. és 15. kerület határánál van egy jó állatorvosi rendelő. Héthársi doktor úr és a kollegái is kiválóak, és nagyon kedvesek is. Ha érdekel írj, és küldök elérhetőséget.
A Prim-a-vet is jó, de szerintem eléggé drágák, és akkor minőségi különbség nincs. Oda is jártam sokáig, ezért merem ezt írni.
Köszönöm,elhiszem hogy a lehető legjobb,de nem szeretnék a kutyussal sokat utazni,nem hiszem el,hogy Zuglóban nincs egy jó állatorvos.
Akikről jókat hallottam,és itt sokan járnak oda,
Az Ilka utcai rendelőben,Dr Holdas,máshol Dr.Gyurovszky,megint máshol Dr.Halmay Dóra.Róluk van valakinek tapasztalat?
Szia,
ha esetleg hajlandó vagy menni még egy kicsit, akkor IV. kerület, Rákos u 60. prim-a-vet állatklinika, a lehető legjobb...
mi a 2. kerületből hordjuk oda a kutyust...
Üdv,
ROse