Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Gyomorideg, fülzúgás, zaj
2009-03-25 22:131.

Létrehozva: 2009. március 25. 22:13
Három hónapja tart ez az állapot, mióta új lakásba költöztünk és különösen az ágyban érzem azt, mintha fel lenne töltődve a szervezetem elektromossággal, búgó zajt hallok, a szivem a torkomban ver. Napközben is érzékeny vagyok a zajokra, ezerrel ver a szivem. Mi lehet a baj? Milyen orvosságot javasoltok?
Valamit éreztem.
Lehet, hogy egyfajta sugárzást?
Amúgy hiszem és vallom, hogy van sugárzás, hiszen ostabaság lenne ezt tagadni.
Viszont azt is hiszem és vallom, hogy képes vagyok a magam uraként ezekhez a dolgokhoz úgy hozzáállni, hogy az nekem is megfeleljen.
Es kiderult,hogy igenis hallok vmit,a szomszedbol.
Nezz korul a szobadban,hatha ott zug vmi.(video,ventillator,lampa stb),ha kell huzz ki mindent a konektorbol.Meg a hutoszekreny is okozhatja.Utanaolvastam,hogy ezek az alacsony decibelu rezgesek messzire hallatszanak es az arra erzekenyeknek sok problemat okoznak.A szomszedodtol is johet a hang.Szerintem mielott orvoshoz jarkalsz probalj egy fuldugot is.Nem vattat,igazi,jol "szigetelo" fuldugot.Ha ugy megszunnek a problemaid akkor tuti,hogy vmi zajt hallasz!
Szia !
Ne szomorodj el, de pánik, depresszió a diagnózis!
Saját bőrömön tapasztalom.Új házba költöztünk 2 éve, én tele aggodalommal ami nem valótlan, és egy szép nyári reggel, szapora szívveréssel ételundorral sírással gyengeséggel ébredtem fel. Pszichiáter/7000Ft. alkalom/ rengeteg gyógyszer. Egyik gyógyszert sem szedem! Erős vagyok irigylésre méltó családom van/gyerekkori traumákat leszámitva/A lelkem fordult a testem ellen.
Tudat tudatalatti, ezekről érdemes olvasnad és a HIT!!
Igen, az ötödiken van hatása az erővonalaknak.
De azt hiszem, hogy nálad a leírtak alapján inkább a vérkeringés lehet ennek a kiváltó oka, ami fekvő helyzetben egy kissé másként működik.
Az utóbbi egy laikus véleménye.
www.taltos7.hu
A gyógyitás-ra kattintva utána olvashatsz a Hartman vonalaknak.
Szia!
Szerintem is érdemes lenne kiméretni, hogy jó helyen van -e az ágyad. Állítólag ha vízér és Hartmann vonal keresztezésében alszol az is okozhat ilyen tüneteket. Ha ettől van, akkor viszont a gyógyszereknél többen ér a kimérés, és ha ott maradsz csak rosszabb lesz.
Kovács Magyar Andrásék foglalkoznak vele a Tábornok utcában.
Mi is kimérettük.
Nem tudom hogy ki mit javasolt de én a helyedben költöztetném az ágyat máshova.
Okozhat ilyen problémákat.
szia!
pont nemrég olvastam, hogy ha vmilyen föld alatti vízsugárzás van az ágyad alatt, attól is lehet ilyen tünet. Érdemes megnézetni, lehet, hogy rossz helyen van az ágyad.