Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ekrü színű cipellő

Sziasztok!
Esküvőmre keresek SOS ekrü színű alkalmi cipőt, mert kiderült hogy az a világos alkalmi cipőm amim van, nem megy a rucimhoz:(
Tud valaki boltot Budapesten ahol nem 20.000-be kerülne egy cipő?
(Sajnálok pénzt kiadni egy nyavalyás egyszer használatos cipőre, mivel csak egy egyszerű polgári esküvőnk lesz...)
Köszi minden segítséget!
köszi! :)))
és mit vettél? Vannak ott kismama cuccok is? Annyira csak a cipőre koncentráltam, semmi mást nem néztem meg.
Szépet választottál! Ügyes vagy!
Én is ma megyek!
köszi mégegyszer mindenkinek a segítséget!
TÁDÁÁÁM:
a cipellőm by Ázsia Center, kemény 3500 Ft:D
Szia
Én a nyugatinál a Nyugati átjáró üzletházban vettem. Ott van egy esküvői cipő bolt. Rengeteg féle van és az ár is a pár ezertől a csillagos égig. Nekem is ekrüm van és néha nyáron felveszem egy világosabb rucihoz. Mondjuk én direkt olyan fazont választottam amit bármikor felvehetek, akár hétköznapra is. És ami a legfontosabb, hogy kényelmes!
Szia
Max 200 méter az úzletközpont a megállótól
köszi, elmegyek oda, mert már többen mondtátok az Ázsia centert így nem hagyom ki.
Most próbálom böngészni hogyan lehetne oda kijutni, azt írják az oldalukon, hogy a 173E busz végállomásánál van az Ázsia Center. Nem tudod véletlenül, sokat kell gyalogolni a buszmegállótól az üzletközpontig?
húú ezek olyan igazán elegáns, nagyvilági nőknek való cipők!! :))
Nagyon szépek!
Köszi a jókívánságot aranyos vagy! :)
jaj engem már az sem érdekel ha a Kismukk cipője, csak legyen valami!! :))
köszi!
Szia!
Esetleg neten keress rá, hogy Pesten hol árulják. Sok boldogságot!
http://www.teszvesz.hu/search.php?string=ekr%C3%BC+cip%C5% 91