Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mit csináljak????

Sziasztok kedves nlc-s társaim!
Tanácsra lenne szükségem, hogy mit csináljak! Már egy ideje viszonyom van a titkárnőmmel, amit eddig sikerült titokban tartani!! De most úgy tűnik, hogy a feleségem barátnője, aki szintén a cégnél dolgozik, valahogy megtudta, hogy mi történik a színfalak mögött!! Nem tudom mit csináljak, és a problémát még tetézi, hogy az apósom testvére az ügyvezető igazgató!!! Ha a feleségem megtudja, oda a házasságom meg az állásom is!!!
kamutopik.
ha meg nem, a perspektíva, ami előtted van, igazán csábító: kirúgnak a cégtől (jogosan), kirúgják a titkárnődet, ott lesztek egymásnak, aztán majd meglátjátok, hogy milyen úgy kufircolni, ha nincs a seggetek alatt a főnöki asztal meg a munkahely. rögtön veszít majd a varázsából a dolog.
egyébként megérdemelnétek, Te pedig különösen, hogy kirúgjanak munkahelyről, házasságból.
ezt megszívtad.......
ennyire a farok irányít????
pazar kis titkárnő lehet...
Akkor belőlem másfél jó nő is kijön, annnyira jóóó vagyok
KAMU TOPIK!!!
Összegzés:
Ha 3 hét után polírozod más bohócát az undorító,de ha 3 randi után még kinozod a lovagot akkor nem vagy normális!!!
Na erre varrjatok gombot lányok!
minek küzdjek egy olyanért akinek mindenki más is kell!
különben meg nem políroztam 3 hét után senki bohócát!akkor ismertem meg a férjemet...de ti férfiak ezen a "3 hét után" már a polírozásra asszociáltok!sokkal később políroztam de ez már nem rád tartozik!
Miért kellett megfordulni, ha a hátad mögött csinálta?

De azért örülök a boldogságodnak. Az exed meg megérdemelte.
Az én exem dugta a barátnőmet a hátam mögött!Lebukott!
Én megkönnyebülten azt kivántam nekik legyenek boldogok!Nem lettek!
Én rá 3 hétre megismertem a férjemet akivel 3 hónap után gyűrűt húztunk!
Nem biztos hogy mindig az nyer aki gondolja hogy fog!
szerintem nincs annál nagyobb balek férfi mint aki lebukik!!!!
ha már más kell miért nem tudtok okosan???Ja tudom: f.sz feláll ész megáll!Akkor biztos aranyból van a titkárnőd puncija.....vagy csak a munkahelyi kötelezettségeit teljesíti???nem ártana utánna érdeklődni mielőtt bebukod...
Najjazéé! :)
Na ellépek, további jó csevegést...:)
Te is nagyon unatkozol, látom...

Igazi férfi vagy!Öröm ilyen emberekkel találkozni!
Azt röhögném a legjobban ha a feleséged már régebb óta tartana szeretőt mint te...szerintem kikerekedne a szemed nagyfiú!
Nehogy meglepetés érjen!
Én azt mondtam a férjemnek ha megkíván más nőt egészségére!
Csak viszonya ne legyen mert az már érzelmeken alapszik és akkor az irántam tanusított érzelmei nem valósak!
Ezek után esze ágában nincs mással.....
"ha tiltva nevelsz hazudni tanítasz"
asszem ez nálunk bejött!
Az elég gáz ha a feleségedet azért szereted mert nagy a segge vagy éppen kicsi!
Ha ez kiderül garantáltan le fog fogyni...megint bomba nő lesz neked meg marad a titkárnő(már ha kellesz neki ha nem lesz munkád-igy pénzed sem) akit 3 év múlva szintén megunsz....a feleséged meg talál magának egy jó pasit aki nem a seggéért fogja szeretni!
Tehát: mindenképp te jössz ki rosszul!
Azért sok sikert!!!!
Ha esetleg sikerül megmenteni a házasságod akkor ne felejtsd el hogy a nagyseggű feleséged még igy is szeret ha ezek után visszafogad!
De hát ez kifejezetten az én ingem volt, egy 52-es ing. Nincs mit félreérteni. brühühü. :)
Na jó, akkor húzok innen, csak 164 cm vagyok. Franc.
:)
akinek nem inge......de drágám....gondolom a mi HUN adoniszunknak ez a súly 180cm-rel a tökkély páros....nem?
Igy jár az akinek csak 1 cégje van, kevés titkárnővel........
Mert ha 38-nak a tulajdonosa lennél, az asszony soha nem tudná most éppen hol vagy.