Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Jó fitness dvd –t!

Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan weboldalt, ahonnan jó fitness, aerobic dvd-ket lehet letölteni, és kiírni dvd-re amit utána le lehet játszani a dvd lejátszóval? (magyar nyelvűt)
Valamint tudtok ajánlani jó fitnessz dvd-ket? Eddig RubintRékát nyomtam, az Add önmagad-ot, de már unom. Változatosabbá szeretném tenni az otthoni tornát, így kérem segítségeteket.
Köszi!
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hol lehetne jó dance-aerobic DVD-t venni?
Meg kell,hogy cáfoljam az állításodat,mert ezek az ugra-bugrálós aerobicok igenis jók és nem teszik tönkre az izületeket.Én már több,mint 10 éve ezekre tornázom és nagyon sok mozgásfajtát kipróbáltam,mégis egytől volt csak bajom,az pedig a szobakerékpár.Az a térdemnek nem tett túl jót.
A kifulladásról csak annyit,hogy én 60 percet végigugrálok,na nyilván nem ennyivel kezdtem első alkalommal,de ez már nagyon régóta megy,pedig nem vagyok már fiatal sajnos.
A szomszéd: Én panelban lakom, ahol most lakunk, ott az alattam lakónak csak a leg magiccal van baja,az miatt szólt,úgyhogy azt nem használom,hogy ne zavarjam.
Viszont továbbra is azt mondom és ezt a hosszú évek tapasztalata mondatja velem,hogy nincs hatásosabb mozgás a futásnál.A legjobban attól lehet fogyni és átalakulni.Minden testrészt megmozgat,csupán az időjárás,ami befolyásolhatja a dolgot.
Ha hideg van az jó,csak szél ne legyen,meg eső,mert akkor nagyon sáros a talaj.
Szia!
Aerobic Norbival 2.
Kick-box Norbival
És sztem nagyon is hatásosak.
a datát épp felújítják, úgyhogy egy csomó link (főleg a régebbiek) jelenleg nem működik.
Próbálkozz azzal a pár rapidos linkkel, hátha - bár itt elég kevés a rapidos link.
Amúgy mindent jól csináltál!
Már a címről tudtam, hogy a te nyitottad:-)
3 db Réka dvd ezernyolcszázvalamennyi most, annyit megér Neked, nem?
igen,de éppen ezért kérek ötleteket,hátha rátalálok a kedvenc mozgásformámra.
köszi, de nekem ez miért nem megy? nem tudok letölteni
rá kell kattintani ugye a letöltős linkekre,és ott az ingyenesre? mert nekem mindegyiknél azt irja ki hogy 'a fájl nem található'
tudsz segíteni? mit kell csinálnom??
Kick boxos?
Ezek az ugrabugrálós filmek nem jók semmire, se az izületeidnek nem tesz jót, se a szomszédoknak, valamint pillanatok alatt kifogsz tőle fáradni.
www.keresztesmodszer.hu
Én ezzel fogytam picivel több mint 10 kilót, és fittebb lettem tőle.
Bár pár hete abbahagytam a munkám miatt többet dolgozom, ráadásul a gyorkajás étkezés miatt, a súlyom is elkezdett gyarapodni az utobbi pár hétben.
Ha lesz időm akkor újra nekiesem, de amíg a válság van, pénzügyi tanácsadóként egyre több ember fordul hozzám segítségért az utóbbi időben.
szia!
köszi a tippet!
konkrétan meg tudnád mondani a címét azoknak amit említettél?
a kick boxos, és a norbi zsírégetős érdekelne!
és ilyen pörgős,jó ritmusos zenei dvd-t!
köszi!
Már tegnap is nyitottál topicot azzal nem szeretsz otthon tornázni és lejárni meg lusta vagy és inkább táncolni akarnál... sztem először döntsd el mit akarsz...
miért nem mész a barátoddal, barátnőddel edzeni? Akkor lenne inspiráció és egymást vinnétek előre...
A fogyásnak meg fejben kell eldőlnie, ha csak kényszerből csinálod de fejben nem vagy ott, semmire nem mész vele... és mellette pluszban még eszel össze-vissza...
Ez koncentrációról, kitartásról, akaraterőről is szól, nem csak ugrabugráról...
Szia!
Én oldalt nem tudok, de rengeteg dvd-m van.A nyerő most már 3.éve a stepaerobic,abból van három is,azt nem tudom megunni.De szeretem még a kickboxot,meg a capoeirát és az egyik leghatásosabb(legalábbis nekem az vált be) a Norbi zsirégetése.
35 perc kemény ugra-bugra.Igaz,hogy én csak a pörgős,jó ritmusos zenei dvd.ket birom.Az Alexandra meg a Biró Ica dvd-től feláll a hátamon a szőr.Azokat nem is csináltam,talán csak 1-2x.
Amúgy a legjobb torna a futás,remélem holnap jó idő lesz,mert akkor már indulok is.Mp 4 a fülbe,cipő a lábra,aztán gyerünk!
7végén,ha van időm,akkor futok is,meg utána még dvd-re is mozgok.Csak sajnos nem mindig van 3 óra hosszám,amit csak magamra fordithatok.De igyekszem.,hogy legyen.
Bocs,hogy eltértem kissé a témától!
http://barbara-dvd.blogspot.com/2009_02_01_archive.html