Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Duci tréning DVD

Sziasztok!
Norbi: Duci tréning
Vélemények érdekelnének, érdemes-e megvásárolni, még fogyni szeretnék kb 10-15 kilót.
Ez elég sok súlyfeleslegnek számít, főleg, hogy 160 cm vagyok és közel 75 kg.
Mennyiben lehet más, mint a többi tornázós dvd, mert van néhány, de azokat sosem tudom végigcsinálni, bizonyára azért, mert igazából azoknak szánták, akik nem küzdenek ennyi súlytöbblettel.
Kati
A 2. hsz ban belinkelt dvd már nem található.Elküldené nekem valaki priviben a jó linket???Köszi.
Szia!
Érdeklődnék, hogy bevált-e a duci tréning. Most kezdek fogyózni, és torákat keresek. Épp, mint te majdnem egy éve. Kérlek írd meg a tapasztalatodat.
köszi
Judit
A duci tréning egy sorozat, 5 db van már belőle. Az aerobzóna=Duci tréning 4 (Romantikos Katinkával és Kovival)! Nem tudom hogy neked melyik van meg, nekem az utolsó (a nagy fogyásból 2-en vannak benne). Ez elég könnyed, kezdőknek elég jó.
Nekem a Kickbox1 van meg, az nagyon jó
. A N aerobik 3 (földön-vizen-levegőben) a másik kedvencem. Én tartom melette az update módszert is, így 2 hónap alatt -9 kilónál tartok! Béres A-tól a vitalitás van meg (ez még nehéz nekem), és a Live, ezt már elég jól bírom. A R.R. dvd-ket még csak megnéztem, nem próbáltam egyiket sem.
Köszönöm szépen!
Mennyi idő alatt ment le a 12 kiló? Tartottál diétát vagy fogyis étrendet mellette?
És mennyi ideig tornáztad egyszer végig, és utána mennyi ideig 2x?
Szia!
Én is a ducival kezdtem, mikor már kevésnek éreztem 2x csináltam meg egymás után. -12kg !!! Most már B. Alexandrát nyomatom a Vitalitás DVD-t!
Sok sikert és KITARTÁST a tornázáshoz!
Szia!
Ja jól értettem, akkor a Kickbox2 (a riói edzés) kicsit kemény neked. Ebben az esetben a duci tréning pont jó lesz
Én kb. 2 hétig használtam annak idején a duci tréninget, amikor elkezdtem mozogni, aztán áttértem a kickboxra. Kezdésnek szerintem nagyon jó választás a duci
Aztán úgyis érzed majd, mikor kell félretenni.
Katy
Gondolom ez a -1 kg, hetente akart lenni!!!
Lassan, de biztosan híve vagyok!
Jelenleg 3 saját dvd-m van, Norbi: kickbox 2., Réka: Add önmagad és B. Alexandra: Lendületben.
Ezeket kaptam.
Az aerobzónáról még nem hallottam sosem!
Fő a változatosság, ezért is keresek ötleteket, hogy mire tornázzam!
Szia!
Nekem a 2008-as van meg, ez 3×25 perces, egyre nehezednek a gyakorlatok, de nekem elég lightos. Ha most kezdesz el mozogni akkor jó, de szerintem az aerobzóna a legjobb a duci tréningek közül. Személyes kedvencem a kixkbox aerobik és a Norbi aerobik 3.
Szia,
ha nem vagy edzésben, akkor tök jó, nem dőlsz ki tőle, nem fájdul meg a térded, mert nem ugrálós, de megmozgat.
Nekem tetszett mikor erre tornáztam.
(és használt is )