Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Fogyókúrás turmixpor

Sziasztok!
Ismertek valamilyen fogyókúrás fehérjeport, turmixport, amit tejbe kell keverni, és naponta egy vagy két étkezést helyettesít és zsírt is éget, és fogyaszt? Létezik egyáltalán ilyen? :-)
Régebben ittam a Foreveres port, de az nagyon drága volt, úgyhogy valamilyen olcsóbb, néhányezer Ft-os, de mégis jó port szeretnék.
Ismertek ilyet? Melyiket tudjátok ajánlani? Esetleg tippeket, véleményt tudok írni erről?
szia!
Én egy barátnőm révén ismerem a Herbalife ilyen jellegű készítményét, nála nagyon hatásos volt, szülés után klasszul visszanyerte vele az alakját, viszont úgy tudom, az is aranyárban van.
Láttam viszont más fajtákat a DM-ben és a Müller-ben. Az árát ugyan nem néztem meg, mert szerencsére nincs szükségem ilyesmire, de ezeken a helyeken érdemes körülnézned.
Sok sikert!
mennyibe kerül, hány gramm,és hol lehet beszerezni?
az is segítene, ha csak vacsira innám: persze azért fogyókúrásan tápláloznék mellette.
Szia!
Most tartottam 1 hét szünetet,de jövő héen újra elkezdem inni!Aztán nekiállok a 90 napos diétának,mert 3 barátnőm is csinálta és látványosan lefogytak!!Főétkezések helyett kell inni!De volt úgy,hogy reggel ittam 1 adagot,és annyira telitelitette a gyomromat,hogy délután 5-kor még nem voltam éhes!Mellette sok gyümölcs és zöldség,no cukor,édesség!
Mellette tornáznom,ahogy van időm!
4 kg ment le nekem!Ez a por vanilia,csoki,és eper izben lapható!
Ha van még kérdésed,vagy kipróbáltad,nyugodtan irj!!!!
Kitartást és sok sikert hozzá!
Üdv.Kriszti
SZia!
Azóta ittad a turmixot? Mennyi ment le?
És hogy kell inni? Egész nap csak ezt vagy hogy működik?
Ha a vacsit helyettesítem vele,mennyire hatékony?
Irj, köszi!
Szia!
Én a 7és 17-et iszom már 2 hete,eddig 4 kg ment le!Nekem használ,és teleteliti a gyomrot,nem is vagyok éhes!Mellette sok folyadékot iszom,plussz sok gyümölcs és zöldség.
www.turbódiéta.hu
tesóm itta, neki bevált, 8 kg fogyott 2hét alatt.
:)
a Foreverest ajánlottam volna....
sok sikert!