Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Nekem nem csinál étvágyat,bár mindenki azt mondja hogy igen.Napi 1 tablettát szedek reggeli után. Aktív sportoló vagyok és az izmaimnak is nagyon jó,mert nincs töle izomlázam.
Nem tudom mennyire feszült a párod,de még tudom ajánlani az Q-10-t ami a szívizomnak is jó,de ha nem kell neki akkor ott van még az olívabogyó ami nagyon jól betud épülni az idegrendszerbe.
Szia
Akkor inkább magnesium citricit szedjetek.
Nincs benne B6 tehát nem csinál étvágyat! És jóval olcsóbb mint a magneB6, sőt ha receptre felirják akkor meg még olcsób!!!
Én szedek Magne B6 tablettát feszültségoldásra és izomgörcsre, nagyon használ, és gyorsan, 4-5 nap alatt, pedig az előírt adagnak csak a felét szedtem be, napi 4 helyett 2 db-ot.
A sok orbáncfű alapú, agyonreklámozott (és sokkal drágább) csodaszerek nálam ellentétes hatást váltanak ki, azt ugyanis elfelejtik tudatosítani, hogy az emberek 15%-ának (!!!) nem használ, hanem árt. Persze hajlamosak vagyunk elhinni, hogy a "gyógynövény" az nem árthat, mert természetes, stb.
A B6-tól viszont tényleg kiváló étvágya támad az embernek!:) Úgyhogy ezt sem kell túlzásba vinni, ki kell kísérletezni, mennyi az optimális az ember bajára...
Igen, jó állítólag a stresszoldásra a Magne B6!!! Nekem a nőgyógyász ajánlotta iskolai stressz oldására, főleg vizsgaidőszakban így terhesen.
De igen, erősen étvágygerjesztő (nem a magnézium, a B)
Félidős terhesen orvost váltottam, addig tömtem a Magne B6-ot, akkor az új doki hívta fel rá a figyelmemet. Gyógyszertárban vény nélkül kapható a Magnerot tabletta, utána azt szedtem, mert abban nincs B6.
Hogy stresszoldásra jó-e? Passz.
Orbáncfű csepp - nekem működik!
Én ezt szedtem és ég és föld volt mint a MagneB6. Igaz, kell legalább 2 hónap mire látványos a javulás.. Nem gyógyszer, nem lesz függőség!!!!!!
http://www.phytotec.hu/remotiv_beteg_betegt.php
A készítmény szedése enyhe depresszió (nyomott hangulat, hangulati labilitás, belső nyugta lan ság, feszültség, stressz) és ehhez társuló alvászavarok kezelésére javallt.
kÖSZÖNÖM.
Hát pedig nekünk pont arra kellene. Feszültségoldásra. Köszi.
a sanofi aventis-os megfelelő a célra, a csomagolása fehér-piros-ezüst.
én használtam ilyet. most is van.
a doki a terhesség alatt is ajánlotta. vény nélkül is.
Illetve a homeopátiás készítmények közt is körül lehet nézni, mert elég jók, kül. problémákra vannak, a patikákban megkérdezhető, vannak a kis golyócskák picike tégelyében amiket el kell szopogatni. Kérdezd a patikust.
Sedatif PC (laboratoires boiron): ez homeopátiás készítmény: ingerlékenység, alvászavar esetére. Ez rendes tabletta (bukkális) formájú. Fehér-kék a csomija, vény nélküli.
Béresnek a Mg-B6-ot tudom ajánlani.