Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ultrahangos fogyás
2009-01-31 20:181.

Torolt_felhasznalo_819632
Létrehozva: 2009. január 31. 20:18
sziasztok
ma voltam egy kezelésen ahol ultrahangos vákommal szétrobbantják a zsirt a kivánt területröl
nagyon klassz
nekem igazábol csak alhasrol kell fogynom! ez ug yvettem észre jo:) mér most
esetleg ha van tapasztalatotok ebben a dologban szivesen várom!:)
Szia!
Holnapra megkérdezem és megírom szívesen.
Még ha szét is "robbantják"---annak valahova el kell rázodnia a testben---nem gondolod?
Mit gondolsz HOVA megy az a sok zsir??--Az agyadba netalán??
NE HIGYJETEK az ilyenfajta csalásokban!!
Ha majd valamikor a jövöben,
kevesebb kaloriát tömtök magatokba, akkor majd, a test magátol felégeti azt a sok zsirt a börötök alol.
AKkor megy le ha nem eszel és hülyére hajtod magad.
Kardióztam mint állat és hasról alulról nem akar az lemenni.Bár ezt csak azt tudja akinek van is ott háj.Akinek nincs és nem okoz problémát neki az könnyen beszél
Ez valami más lehet az árakat nézve meg az alkalmakat...
Ennél a gépnél egy alkalom kell a cm-es különbségek eléréséhez /az uh-s "zsírtalanításból/ És annak az egy alkalomnak több az üzemeltetési költsége mint ez amit Te írtál, hogy ennyiért sok alkalom...Amit elött, utna kell a bőr feszessége miatt használni az a 12alkalmas bélret az az ami "pár"tízezer Ft.
Ez valami nagyon új hipiszupi masina.
Mondom én nem értek hozzá, de így lehet, hogy valami más gép ez.
Szia!
Pont ma veséztem ki ezt a témát a barátnőmmel akinek az anyukája nyitott egy ilyen szalont. /Persze nem lettem szakértő:)/ Szóval náluk van valami gép ami egy alkalommal kell használni és az lebontja, eltünteti, nem tudom mi a jó kifejezés rá..szóval a zsíros területeken nagyon hasznos. Szinte zsírleszívás helyett van.
Elötte meg utána 6 alkalommal valami másik gépet kell használni, hogy a zsír eltünése után a bőr elég feszes legyen.
Nem olcsó, de ha tényleg olyan mint ha leszívnák a bizonyos területről a zsírt akkor megérti mert egy árban van kb. vele és nem fájdalmas.
Nekem ugyan nincs szükségem rá de érdekes.:)
szia
bár én csak ma voltam elösször de nagyon hatásos:) nem hallaotam olyat hog yvisszjönne
persze tartani kell azt amit leszedtek:)
igen szétrobbantják a zsirt
klassz:)
Szia!
a címét megírnád priviben??
csak a moderátorok miatt..
köszi!
Az mit jelent, hogy vákummal szétrobbantják a zsirsejtet?
Egy ismerősöm volt uh. zsirbontáson nagyon régen 35 ezerért de pár hónap múlva visszajött a zsir a pocakjára.Szóval nem végleges azt mondták.
Te erről mit tudsz mert érdekelne.?
Köszi.
szia van egy állapot felmérés
azon kell majd résztvenni
elvileg ha nem sok a felesleg akkor elég egy 6-12alkalmas bérlet is
elég jo árban van 72000ft de ehezz adnak +1-2alkalmat:)
az elsö ingyenes!
3gép van !klassz nagyon