Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Cindy Crawford DVD

Sziasztok!
Szükségem lenne Cindy Crawford torna-DVD-jéből az 1. részre.
Sajnos a régi felvételem tönkrement és később csak a 2. részt tudtam megszerezni.
(A címét nem tudom, és azt sem, hogy csak az az egy van-e neki, amire én gondolok. Két kb. 40-45 perces részből és egy 10 perces rövid részből áll. Az első 40 perces rész nincs meg.)
El tudja esetleg valaki küldeni, vagy tudtok infót, honnan tölthető le?
Köszi mindenkinek előre is a segítséget.
Szerintem a rar file-os az az Új Dimenzió című, azaz a második dvd-je.
Ez van ebben a hozzászólásban:
"zsuzso100
Hozzászólás témája: Re: Cindy Crawford tornáiElküldve: 2008.03.02. 14:34"
Az első dvd meg a fitness csak neked, az pedig ez a hozzászólás:
"Csillagharcos
Hozzászólás témája: Re: Cindy Crawford tornáiElküldve: 2008.01.08. 13:34"
Ha ezeket akarod letölteni, akkor sajna egyenként be kell másoljad a lix.in-es linkeket egy böngészőbe. A feljövő oldalon meg kell add a jelszót (by_geoneo) és utána jön egy következő ellenőrzőkód (amit látsz betűket/számokat, be kell írd a dobozba, és enter). Ezután kerülsz a rapidshare-re, ahol a free user gombot használva meg kell várd, amíg 30-40-50 vagy akárhány másodperc letelik. Figyeld a számlálót és ne csukd be a böngészőt. Ha letelt, feljön majd egy ablak, hogy futtatni vagy menteni szeretnéd a filet. Mentsd egy mappába az összes rar-darabot, egyenként nem lehet velük kezdeni semmit.
Ha kész, a winrar-ral lehet őket egy használható fájllá kicsomagolni, tehát ha nincs a gépeden winrar, azt is le kell tölts és telepíts. De nem nagy ördöngösség, szólj, ha nem megy valami.
Szia!
Ez az? http://www.mp3portal.hu/viewtopic.php?f=53&t=1159&hilit=cindy