Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ha valakinek van egy mozgászervi nyavalyája és majd megőrül mennyire fáj neki,akkor nem foglakozik azzal ,hogy csúnyább!!
Azt kell nézni,hogy melyik tud többet segíteni. És ez a RYN! A ryn már egy továbbfejlesztett forma,sokkal jobban dolgozatja az izmaidat,és ezáltal védi az ízületeket. Én a gerincsérvem miatt hordom, 5 hónapja,és csodát tett velem.A csoda= azzal,hogy nem fáj a derekem,nem kell állandóan táppénzre mennem.Nekem megérte,csak ajánlani tudom a Rynt mindenkinek
Olvasd el az első mondatot is! Vonatkozik rád? Ha igen, még akkor sincsen igazad, mert nem azt kérdeztem, hogy mennyibe kerül, hanem a tapasztalatokat.
Azt hogy nekem van-e rá pénzem, azt meg bízd ide.
De ez volt. A kérdés az volt, hogy "Melyiket érdemes megvenni?".
A válaszom az, hogy semelyiket . Vagy tán nem ezt lehetett kiérteni a hozzászólásomból?
Látom már, fent vannak az árak is!
www.ryn.hu
Jéé, nem is tudtam, hogy már nem csak egyféle gördülőtalpas van. én is gondolkodom egy ilyenen.
Segíteni nem tudok, de Te megmondanád, hogy mennyibe kerülnek a RYN-ek?
Köszi!
Nekem MBT-m van, szeretem, de nem ismerem a Ryan-t.
Az enyem latvanyos eredmenyt meg nem tudott produkalni, mert mostanaban ritkan hordom (nem maszkalok el itthonrol)