Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ez a "francia táplálkozás nem hülyeség ám,hanem színigazság.
Én voltam Franciaországban egy incentív úton félpanziós ellátással,ahol svédasztalos reggeli volt.A választékban piritós,vaj,jam,sajt, de semmi felvágott,virsli,kolbász,stb.
Vacsira menüt kaptunk.3 fogásos vacsi volt.Előételnek minden este 2 kis darab nemes sajt, a főétel egy óriás tányéron,egy kevéske husi,pici körettel,ami ált-ban vmilyen zöldségből vagy,max. rizs is volt benne.A deszzert pedig gyümölcs,vagy puding,de semmi hízaló krémes süti.Én nem eszem sokat,de az egész vacsit megettem és soha nem jöttem ki úgy az étteremből,hogy tele vagyok,de éhes sem maradtam.A csoport férfi tagjai igencsak éheztek.3 nap után kolbászról álmodtak.
A Francia fagylalt viszon ellenállhatatlan,soha sehol nem ettem olyan finomat!
Ebéd: 1 tányér leves + 15 dkg étel (köret + husi) + 1 vagy 1/2 gyümölcs
Vacsora: 15 dkg étel
De el kellene olvasnod a könyvet. Mert ez amit leartam... hát ez kevés információ. Na mindegy. Nekem bevált ez a "francia táplálkozás". Én írtam róla egy kis "humoros" blogot, mert már sokan kérdezték és nincs kedvem mindig elmesélni a könyvet.
Szerintem nem írhatom le a blogom címét, mert az reklámnak minősül és kimoderálják!
De ez az én kis fogyókúrás blogom:
http://afrancianoknemhiznak.freeblog.hu/
"1 l víz + 1/2 citrom leve"
A citromos vizet NEM a fogyás miatt iszom. Nem hiszek az olyan h...lyeségekben, hogy "a citromos víz fogyaszt". Én csak egyszerűen imádom a citromos vízet (1 l víz + '/2 citrom leve)!
Reggeli: 1 szelet tk kenyér sajtkrémmel + müzli joghurttal (2 ek müzli + 2 ek joghurt) + 1/2 banán
Ebéd: 1 tányér brokkolikrémleves + lazac salátával + 1/4 alma + 5 szem mandula
Vacsora: müzli joghurttal, gyümölcsdarabokkal és pár szem mandulával + 2 szem szaloncukor
+ 1 liter citromos víz
Mozgás: 40 perc séta
Teljesen igazatok van ebben. Ezeket a csodákat már én is megjártam, de mindig visszajött ami lement. Próbálkoztam már én is sok mindennel, de az a diéta nem létezik, hogy zabálj és fogysz. Karácsonykor lesz egy éve, hogy a mérleg 94 kilót mutatott, ami nem is lenne baj, ha legalább 2 méter magas lennék, de sajnos nem vagyok az. Elkezdtem a súlykontrollt ez év január közepén és éhezés nélkül lementem április 30-ra 76 kilóra. Ez csodálatos érzés volt és nagyon tetszett is. De a bibi most jön. Kicsit lazábbra fogtam a dolgot, sőt!!!!!
Visszajött 8 kiló de eljutottam én is arra a szintre, hogy ha odafigyelsz és nem zabálsz ezerrel és ez mellé még egy kicsit mozogsz is akkor ami felesleg van rajtad az szépen lemegy rólad. Bár hosszú idő alatt, de a súlyunk sem két nap alatt megy fel, lehet, hogy évek kellenek hozzá. Most újra odafigyelek magamra, de csak kicsit másképp főzök és pár dolgot elhagytam.
Sok sikert mindenkinek és gratuláció a fogyáshoz. Megkérdezhetem, hogy ti miket esztek?