Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Canesten kombi

Tegnap este kezdtem használni a hüvelytablettát és a krémet. Az előbb, pisilés közben vettem észre, hogy olyan, mintha a tabletta darabokban jönne ki belőlem. Vagyis a nagyajkak alatt fehér darabkákat találtam. Nem viszket, nincs szaga sem, teljesen olyan, mintha gyógyszert porrá törnénk és utána a port vizenénk. (Nem tudom máshogy írni, remélem érhető.)
Mindent a használati utasítás szerint csináltam. Mit rontottam el? Történt már valakivel hasonló, aki szintén ezt használta?
Bocs, nem szokásom okoskodni, de ez nem igaz.
Nem a hatóanyag jön ki (az mindössze párszáz miligramm), hanem a segédanyag, úgyszólván a melléktermék. Ennek pedig nem sok köze van ahhoz, hogy gyógyul az ember vagy nem sajnos
nekem folyásra írták fel a kliont, olyanra, ami nem ártalmas, csak zavaró a mennyisége miatt.
de biztos másra is jó még... nem tudom. :)
Ma én is vettem cickafarkat,sokan ajánlották már,hogy a női bajokra a legjobb.Kipróbálom,ennek nem hiszem,hogy lenne mellékhatása.
Köszi
Sziasztok!
Én a múlthéten vettem canesten hüvelytablettát,használtam már egyszer ilyet,akkor bevált. Volt pár hete egy kis folyásom és a gyógyszertárostól kérdeztem mit ajánlana rá és ezt adta.Gondoltam szupi,ez már egyszer meggyógyított.
Most pedig nagyon érdekes,mert a folyásom elmúlt,viszont azóta viszketek,előtte pedig nem viszkettem,sőt már több,mint 1 éve nem volt viszketéses panaszom...
Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Mármint,hogy használt is és ártott is???
Hali!
Ha kliont írt föl a doki,akkor nem hiszem,hogy gombád van.
Szerintem ne vegyél canestent.
Próbáld inkább ki a kamillás ülőfürdőt,irrigálást,vagy a cickafark is nagyon jó,sőt a cickafark tea is nagyon jó a nőgyógyászati gyulladásokra,és társaira.
Saját tapasztalat!
Tud valaki tanácsot adni?
Orvos írt fel Klion hüvelytablettát, de nem múltak el a panaszok.
Éppen azon gondolkodtam, hogy veszek Canesten combit, hátha az használ.
Szerintetek?
Köszönöm a hozzászólásokat, megnyugodtam.
Tegnap lefekvés előtt használtam a tablattát.
Ne aggódj, a hüvelytabletta ilyen. Darabokban jön ki
Szóval nem rontottál el semmit.
Jobbulást!
Szerintem semmit nem csináltál rosszul, tényleg a tabletta jön ki. Gondolom, a nagyobbik része bent maradt és elvégezte a feladatát.
Mindenesetre érdemes közvetlenül lefekvés előtt használni.