Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Molett alkalmi ruha Szeged
2008-08-18 10:061.

Létrehozva: 2008. augusztus 18. 10:06
Sziasztok!
Szegeden keresnék alkalmi ruhát, nagyméretűt (46-os).
A C&A-ban néztem, de ott nincs kifejezetten alkalmi, pedig az kellene, mert a húgom esküvőjén leszek tanú.
Merre van még Szegeden olyan bolt, ahol ilyen ruhákat lehet kapni?
Köszi a segítséget.
Szia!
Na az tuti, hogy én megkereslek!!!!!!!!
Köszi szépen a címet, nem is vagy messze, és tényleg baráti az ár.
Sziasztok!
Küldök egy pár képet, ha valakit érdekel.
Sziasztok!
Látom molett ruhákat kerestek, igaz nem főként alkalmi a profilom, de van egy-két alkalmiasabb ruhám is. 38-54-es méretekben árulok női ruhákat, blúzok, pulóverek, nadrágok, szoknyák.
A Rókusi krt. 38. sz. alatt van az üzletem. Tel.: 06 30 4545952
Nyitvatartás: H: 13-18-ig Cs: 13-18-ig
K: 13-18-ig P: 13-18-ig
Sz: 10-15-i Sz: 8-12-ig
Szia!
Én alkalmi ruhát a Contex-nél vettem a Teréz utcában.
Gyönyörű ruhák vannak 50-es méretig az Alföldi ruhaházban a Skála mellett.
Szia!
A nagyáruházban tavasszál láttam egy Caremo üzletet talán ott van alkalmi ruha. A westend-beli üzletben egy borzasztóan csinos elegáns pántos felsőt láttam pár hete, csak az ára nagyon vadító volt nekem sajnos (8 ezer körül).
Köszi az eddigi válaszokat.
Megnézem az üzleteket. Az a problémám, hogy "normál" ruhaüzletben már nincs ebben a méretben semmi ruha. Az XL-es is kicsi.
Most valami szép ruhát szeretnék. Elvileg fel tudnék venni egy szép szoknya, felső párosítást, mert az van alkalmim, de most valamilyen csini, fiatalos ruhára gondoltam.
Körülnézek ezekben a boltokban, és megírom a tapasztalatokat. Azért ha valami eszetekbe jut, szóljatok. :)
Varratásra is gondoltam, de jövő hét végén lesz az esküvő, így sajnos már kevés az idő. :(
Szia,
ha végképp nem kapsz semmit, akkor talán varrathatnál is!
Az biztosan egyedi lenne!
A google-ban találtam még: SWAN molett női divatáru Szilléri sgt. 24/a, Molett Elegancia Kossuth Lajos sgt.44., Moletti Rókusi krt. 38.,Szép Ruhák Boltja Mérey u. 9., Molett Ruházati bolt Mérey u. 17.
A Szép Ruhák Boltjába érdemes benézni, vannak nagyméretű ruhák is és tényleg szépek! Sok sikert a kereséshez!
Szia! A Szent Ferenc utcában láttam egy molett boltot, de soha nem voltam benn, nem tudom, mit kínál.