Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Reiki tanfolyam Pécs

Sziasztok!
Reiki tanfolyamot keresek Pécsett. A neten találtam pár nevet már, de a tapasztalatokra lennék kíváncsi, kihez érdemes menni. (nem akarok olyanhoz, aki csak a pénzt kéri el, és nem tanít meg semmire)
Valamint érdekelne a véleményetek arról, hogy a reikit, vagy a RAI-t érdemes-e inkább elkezdeni.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását!
sziasztok!
fél nap???
az szerintem kevés, nekem 1 nap volt reggeltől estig... és még az is éppenhogy csak elég volt így utólag visszanézve.
fél nap alatt mondjuk elmélet, de akkor hogyan gyakorlod...?
Szia, Lina15!
Kérlek, írjad meg , Győrött hol lesz a prána -gyógyítás tanfolyam és ki tartja.
Köszi !!!!!!!!!!!
Szia Sita!
Fél napos Reiki tanfolyam???
Csak a Reiki I.?-vagy mindegyik fél napos??
Szerintem még a két-két nap sem sok Pl:a Reiki I.-és II.esetében!! A Mesterire már elég az egy!
Azért nézz utánna, én keveslem a fél napot!!
Szép estét!!
Szia! Ha megengeded, hadd hozzam fel egy kicsit a topikot, én is reikivel kapcsolatban keresek társakat. Debrecenben, Reiki 1. tanfolyamra kellenénk összesen 4-en. Bartik Lajos tartaná, egy fél napos tanfolyam, 8000 Ft. Akit érdekelne, és eljönne velem, írjon privit. Köszönöm!
Tradicionális reikit ajánlom,én tavaly végeztem Pécsen Kassai Zolinál!
sajnos személyesen nem ismernek senkit Pécsen :(
úgyhogy tudom ajánlani a www.rai.hu oldalt
Szívemből tudom javasolni Neked a tradicionális reikit.Úgy tudom,az én mesteremnek is vannak Pécsen tanfolyamai,illetve több pécsi emberke is jár a szellemi iskolájába.Kálazi Áginak hívják,ha gondolod,szívesen utána kérdezek.
Szép estét,
Julci
Senki többet??
szerintem egyiket sem.
A jóga inkább hatásosos.
Prána gyógyítás tanfolyamok:
2008. június 7-8.: Budapest
2008. június 14-15.: Balassagyarmat
2008. június 21-22.: Szeged
2008. június 24-25.: Budapest
2008. július 5-6.: Dunaújváros
2008. július : Székesfehérvár