Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Új Rubint Réka DVD
2008-04-26 16:191.

Torolt_felhasznalo_352805
Létrehozva: 2008. Április 26. 16:19
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy megvan már valakinek a fent említett dvd? Ha igen, milyen?
10 kilót szeretnék fogyni, "elég" ez a dvd (pluszban persze diéta)?
szóval tapasztalatokat várnék.
köszönöm
Sziasztok!
Nekem hasonló kérdésem lenne,mint a topik nyitójának:)
5-6 kg-tól szeretnék megszabadulni,és nekem a Réka 1.es van meg.Ill abból az ugra-bugra rész + has.1-2 hét után diétával már eredményt ígér.Igaz ez?
Heti 3-4 tornát gondoltam,és csípő-hasból szeretnék fogyni.Mit javasoltok?
(anno Bíró Icával semmi nem értem el
)
Sziasztok!
Bocsánat,hogy nem Réka dvd-t ajánlok most,hiszen a topik erről szól,de akinek has-derék-csipő részen van sok felesleg,annak nagyon ajánlom a Czanik Balázs capoeira dvd-ket.Nagyon jó zsirégető edzés,kemény,érdemes az elsővel kezdeni,a 2.nehezebb jóval.A 3.-at nem ismerem ,jövő héten meglesz.
Aki karcsúsodni ,fogyni is akar,aerob edzésnek próbálja ki ezeket,nagyon jó.
Persze a Réka 4-es dvd is szuper,én is tornázok erre is.
Egyébként némiképp változott a véleményem a tornáról. Nagyon kifáraszt, nagyon erős, sokáig dolgozik egy testrészen, ettől hatásos.
Ezek az egyéb dolgok amiket korábban írtam nem igazán teszenek.
De ennek ellenére, lehet, hogy elő fogom venni a napokban.
Sziasztok!
Mostanság réka 4-esre tornázok, a has,popsi nagyon jó, viszont ugy érzem, hogy a lábam izmosodott. néztem tükörben és a combom hátsó részén komplett izomzat lett, ami igy kidudorodik. Nem tudom,ez normális? Nem vagyok vékony, combom vastag, és nem mégjobban vastagítani szeretném, épp ellenkezőleg. Ti nem tapasztaltatok hasonlót?
Szerintem a térdvédő se segítene ezen...
Voltam orthopédián, ott azt mondta a doki, hogy akkor ne erőltessem pl a futást és a lépcsőzést - ugyanakkor a stepperre azt mondta, hogy hasznos - pedig az ugyanolyan, mintha lépcsőznék, nem? Mindenesetre már azt se csinálom, mert uúgy ropog rá a térdem...
Egyelőre úgy próbálom csinálni, hogy csak addig megyek le, amíg nem roppan, aztán ott kitartok sokáig, vagy ilyesmik, amiket ott kínomban kitalálok helyette... :)
Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire vagyok egyedül a bajommal...? :)
Én tegnap csináltam először a 4-es dvd-t, tetszik!
Annyi gondom van, hogy sajnos 21 évesen elég vacakok a térdeim, állíndóan recseg, kattog, így a combos részt nem nagyon tudom csinálni a guggolások miatt...
Nincs erre valami tippetek? Rékának, vagy vmi szakinak nem lehet írni ilyen problémákkal?
Én meg imádom a gitárzenét, régebben magam is tanultam gitározni.
Fel sem merült bennem, hogy tornához jó lehet, de nekem nagyon bevált, mert valahogy ellazít szellemileg.
Fényképeken nekem sem tetszett az alakja, de a dvd-n számomra szebb, mint a Rékáé. Nekem a hasa és a combja is jobban tetszik, mint a Rékáé. Ez nyilván teljesen egyéni, ízlés dolga.
Nem tudom, min múlik, lehet, hogy csak jobb az operatőr.
Alesza, köszi!
Jól hangzik!
:)
Majd megnézem őket. Köszi!
Szia!
Alexandrának szerintem csak 2 DVd-jén van más is rajt. A Live (szürke borítója van), meg a Détár Enikős (azthiszem az szülés utáni torna)
A lendületben, vitalitás, egyensúlyban önmagaddal, új kihívás --> ezeken tuti nincs senki más
Én is évek óta Rubint Réka dvd-kre tornázom. Megvettem az újat is, csináltam néhány hétig, aztán kezdtem unni és valami változatosságra vágytam. Arra jutottam, hogy megveszek egy Béres Alexandra dvd-t is, lesz, ami lesz alapon, hátha beválik. Sose volt szimpatikus a lány, mindig úgy gondoltam, hogy Réka biztosan jobb. Hát, mit mondjak, nagyon kellemesen csalódtam.
Egy köredzés van a dvd-n, tehát ugyanazt a gyakorlatsort kell megcsinálni háromszor, de először lassan, majd gyorsan és duplát, aztán megint a kezdő mennyiséget, de szintén gyorsan. Nagyon jól van felépítve, mindent átmozgat. Azt hittem, hogy nem fogok bírni három kört, de tévedtem. Sőt, két nap múlva megint nekiálltam, mert annyira jól éreztem magam a torna után, annyit javult a közérzetem, hogy újra át akartam élni a hatását. Réka dvd-éinél mindig el kell teljen egy csomó nap, hogy újra rávegyem magam. Olyan izomlázat csinál, hogy két nap múlva eszembe sem jut újra. Ehhez képest ez a köredzés egész más jellegű érzéseket váltott ki az izmaimban. És ami az abszolút meglepetés volt, Alexandra végig mosolyog és nem erőltetetten. Nagyon kedves hangon beszél. Soha nem mondja azt, hogy "most ne hagyd abba" - amitől Rékánál a falnak megyek, mert eszembe sem jutna abbahagyni, de amint kimondja, a következő pár percben folyton le akarok állni.
Nem mondja mindig azt, hogy "még ennyi vagy annyi", hanem időnként azt mondja, "már csak ennyi". Ez is üdítően hat, sokkal jobb érzés. Az egész torna alatt, soha nem mond hülyeségeket, nem próbál vicceskedni - ami lehet, hogy Rékánál elsőre poén, huszadszorra már kiakasztó.... És a legmeglepőbb, hogy az egész alatt egy kellemes gitárzene szól, semmi "töc-töc".
Választható extra has, extra farizom és extra nyújtás. Az extra nyújtás sokszorosa annak, ami Réka bármelyik dvd-jén található.
Mindezzel nem azt akarom mondani, hogy le kellene cserélni Rékát, hanem azt, hogy érdemes kipróbálni az Alexandrát is. Valószínűleg váltogatni fogom, mert akkor egyik sem válik túl unalmassá. Ja! És most már bátrabban veszek tőle másikat is, remélem nem okoz csalódást. Igaz, olyat nem nagyon szeretnék, ahol mások is vannak körülötte és a többin úgy tűnt, hogy vannak.
Nekem is a jelenlegi kedvencem most Réka új dvd-je.
Rosszat nem tudom mondani, én most a 20 perc felsőtest gyakorlatát próbálom végigcsinálni, 1 kg-os súlyzóval tornázok, de még mindig nem tudom a 20 percet egyben megcsinálni, számomra ez a legkeményebb része a dvd-nek. De nem adom fel!
Szia, ez a topik pontosan az új, 4-es dvd-ről nyílt!
Nekem is megvan, és nagyon tetszik! De rossz véleményt még nem is olvastam róla. Érdemes beruházni rá.
Narancsbőr nagyon nehéz ügy. Véleményem szerint még azért is keményen meg kell dolgozni, hogy a már kialakult naribőr ne legyen még rosszabb.
Amugy tudja valaki hogy milyen a 4-es dvd? Sok jot hallottam rola.
Amugy naracsbörre is jo ez a torna segit sokat de nem tünteti el, szerintem ahhoz az kell amit Réka is mond. Megfelelö táplálkozás aktiv sport, ö sem nézett ki mindig igy, lehet hülyeséget mondok de szerintem ehhez évek kellenek ill rendszeres tisztikurák.
Szia.
Én kb 5hete csinálom heti 5alkalommal a 2-est az utobbi 1-2hétben beikatattam az 1-es ill a 3-as popsit,hast igy 3alaklommal tornázom rá "csak". A tapasztalatom azt mutatja hogy nem lesz töle birkozo lábad :D Nem nagy szám sajnos de ezalatt az idö alatt 3cm karcsusodott a lában. De azt vedd figyelembe hogy én rendesem eszem egyedül a vacsimra figyelek. A tornát illetöen elöször én is meg-megáltam másnap alig birtam menni 1,5honap után is folyik rolam a viz.. és még mindig nem birom végig csinálni az 1. 20perc végét, nekem az nagyon kemény. De sokat fejlödtem már nincs izomlázam sem és heti 5alaklommal nem sokat de futok. Tehát kitartást és sok szerencsét :)
Szia!
Szerintem először elég lenne, ha csak az első 20 percet csinálnád, nem kell a másik felét is, ha nagyon nem bírod. Csináld 1-2 hétig csak az egyik felét, akár felváltva (egyik nagy az első 20 percet, másik nap a második 20 percet) és amikor már egyre jobban fog menni, amikor már azt érzed, hogy bírnál többet, akkor próbáld meg egyszerre lenyomni a 40 percet.
Tuti nem lesz ettől a tornától díjbirkózó lábad, ne aggódj
ez csak formásít, feszesít.
A mélyre guggolás is gyakorlat kérdése, nekem se ment először.
sziasztok,
megvettem a 2es dvdt és tegnap megcsináltam.háát,baromi kemény!az első 20 percet alig bírtam,állandóan megálltam.ráadásul én nem tudok olyan mélyre gugolni mint Réka...folyt rólam a víz mire a végére értem.a 2. 20percnél meg már úgy remegtek a lábaim,h azért nem bírtam normálisan csinálni a gyakorlatokat. most úgy érzem mintha a lábaim betonból lennének és iszonyatosan fájnak. ez most jó,vagy csak rosszul csináltam vmit? és még 1 kérdés: ugye ezek nem izmosítani fognak,hanem szálkásítani és inkább zsírt égetni,nem lesz díjbirkozós lábam,ugye?
köszi!
Szia
Szerintem az új Dvd-vel nyugodtan megpróbálkozhatsz,mert nagyon jó és nem olyan kemény mint a 3-as,mert ez csak 20 percekből áll.Narancsbőr ügyben nem sokat tudok segíteni, de az biztos,hogy a sok torna és a folyadék az nem árt.Biztos,ha sokat eddzel az a bőrödnek is jót tesz, csak kitartás kérdése,egyik-napról a másikra a narancsbőr se enyhül.Meg hideg-meleg váltózuhannyal és dörzsi keféle dörzsöld a combodat és az a vérkeríngésedet javítja, és állítólag csökkenti a narancsbőrt.
Sziasztok!
Ti, akik hetente 3-4 szer csináljátok Réka tornáit, észleltetek valami változást narancsbőr-ügyben? Szeretném magam rávenni én is h aktívan tornázzak.... de valahogy pár alkalom után mindig feladom. Megvan Rékától az 1-2-3 dvd, mostmár csak össze kéne szedni magam, a legjobban a 2. tetszett, de ezzel az újjal még nem merek próbálkozni, a 3. is túl kemény számomra
Akár a 3. vagy 4. De a többi is jó.Az 1-be nincs súlyzós edzés, csak guggolások, kitörések.A többin már nagyobb hangsúlyt fektet mindenre.
Nekem most a legújabb a kedvencem.
Egy pár hozzászólással lejjebb írtam,hogy melyik mit tartalmaz.Kérlek olvasd el.
Szia
Biztos,hogy izmosítanak,mivel én is csak 48 kg vagyok,így nincs szükségem fogyásra. Én már évek óta csinálom és szerintem eredményes.
Nekem is az új Réka a kedvencem!
Eredményt még nem látok magamon, de még csak 1 hónapja tornázom rá kb. Ja de mégis! A karomon látok némi változást. Izmosodik.
Szerintem is jó a zene, nem beszél Réka annyi hülyeséget, mint az eddigieken, és nem reklámoz végre! A 3. dvd-n nagyon nehéz elviselni azt a sok update szövegelést meg reklámot.
Szia
Nagyon gratulálok a kitartásodhoz! Főleg azért mert R.R DVD-i elég kemények, de az biztos,hogy hatásosak.Szerintem is ha az embernek van elég kitartása és önuralma a táplálkozásban is, akkor bármilyen eredményt elérhet.
Rubint Réka 2. Dvd-jét vettem meg január elején, felváltva végeztem a 20 perces gyakorlatokat naponta, és a benne található étrendet betartva: 4 hónap alatt 26 kg-ot adtam le, azóta is minden nehézség nélkül tudom tartani a súlyom.
Hozzáteszem hogy főiskolára járok, van egy 8 és 4 éves gyermekem, tehát ha valaki elég elszánt, meg tudja tenni. Most már én is azt mondom, hogy sajnálom a kövér embereket, mert csak maguk tehetnek róla.
Bizony erős! Szerintem az összes Réka dvd-ről elmondható, hogy nehéz. Én már régóta tornázom rájuk, az 1. és a 2. dvd-t néha-néha meg tudtam csinálni végig. (Ha éppen nagyon edzett voltam, vagyis nagyon rendszeresen tornáztam, akkor sikerült végig.) A 3.-nál csak a hasizom részben nem kell megállnom.
Most kb. 1 hónapja rendszeresen tornázom az új dvd-re, és még mindig nehéz, szakad a víz rólam. Remélem, hogy amilyen nehéz, olyan hatásos is.
Egyetértek, persze hogy más a Réka 3 ill. az új dvd-n, hogy 30, ill. 20 perc csak kimondottan felsőtestre megy, és jó nehéz is.
De szerintem tök jó a 2-es is, hogy a combgyakorlatok közben súlyzózik. Mégiscsak dolgozik egy kicsit a kar is.
Sziasztok. Vasárnap végigcsináltam a 5*20 percesből a hasizmosat és a felsőtest erősítéből a felét. SÚLYZÓ NÉLKÜL!
Brutális. A hasam még mindig úgy fáj mint állat. Csak javasolni tudom a saját hülyeségemből kiindulva, hogy ovisan annak aki nem nagyon tornázik. Nagyon erős!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm hogy kijavítottál.
A Réka2 is súlyzós! Az első 20 percben majdnem végig súlyzóval kell tornázni.
Csak az 1. Réka dvd-n nincs súlyzó.
Szia
A Réka 2-es az nem súlyzós.Inkább aerobic jellegű.
A 3-ason van 30 perc felsőtest, 30 perc farizom, 30 perc has.
A Legújabb Dvd-jén pedig 4x20 perc: 20 perc felsőtest,20 perc combfeszesítő gyakorlat, 20 perc farizom és csipőgyakorlatok, 20 perc has. Szerintem a 3-as, vagy legújabb 4-es DVD-je volna jó.Viszonylag az étkezés figyelése mellett hamar meglátszik az eredmény, elég kemény de szerintem nagyon jók.