Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Bőröndöt javíttatni?

Sziasztok!
A hétvégén kölcsönkaptam egy gurulós bőröndöt. Persze nekem okvetlenül el kellett törnöm a teleszkópját, v mi a fenéjét. Nem volt már tökéletes állapotban, de azért ciki, hogy pont nálam adta meg magát. Szerintetek ki tudják ezt a nyelet cserélni valahol? És ha igen akkor hol?Újat ezért nem szeretnék venni . Megéri egyáltalán kicseréltetni, vagy ajánljak fel más kompenzációt cserébe?
Előre is köszi a válaszokat. sajna csak holnap este tudom őket elolvasni.
Csak ajánlani tudom a kedvenc bőr, bőrönd, cipzárosomat. Akármit meg tud csinálni ami bőrrel vagy bőröndel kapcsolatos, és hihetetlen milyen ügyesen, mintha új lenne.
Akit érdekel lesse meg az oldalt, ott a cím és részletes elérhetőség is megtalálható:
Csak ajánlani tudom a kedvenc bőr, bőrönd, cipzárosomat. Akármit meg tud csinálni ami bőrrel vagy bőröndel kapcsolatos, és hihetetlen milyen ügyesen, mintha új lenne.
Akit érdekel lesse meg az oldalt, ott a cím és részletes elérhetőség is megtalálható:
www.jakabjavito.ucoz.hu
"Valamennyi Roncato termékünk megvásárolható a RONCATO márkaboltban Budapesten a WestEnd City Center üzletközpont földszintjén (Bethlen Gábor sétány)
Kiemelt forgalmazónk, termékeink nagy választékával az STR Bőrönd-Táska szaküzlet(Budapest, VI. ker. Szív u. 33.) és a Leatherland bőrdíszmű üzlet a Pólus Centerben."
www.roncato.hu
talan ok tudnak segiteni, hogy hol javithato.
sziasztok
Segitseget szeretnek kerni. Van egy eleg nagy Roncato tipusu kemeny borondom, amelyiknek teljesen tonkrement a szamzara. De a boronddel nincs semmi baj es csak a zarat kellene kicserelnem, ami nem is lenne nagy ordongosseg, ha talalnek valahol ilyen zarat.
Szoval ebben kellene valakinek a segitsege, hogy van-e olyan hely, ahol ilyen alkatreszeket, zarakat forgalmaznak?
Koszonom elore is a segitseget
udv mindenkinek
Gio
Köszönöm a tippet, és mindenkinek azt hogy segíteni próbáltatok.
Mesi
Szia!
Bevallottam a bőröndrongálást a tulajnak.
Nem haragudott meg érte, mert amúgy se volt már hibátlan állapotban, meg nem is használta már semmire. Szte fölösleges megjavítani, mert csak pénzkidobás. Így majd más lesz a kompenzáció. Mondjuk vmi finom szlovák sör
, persze nem 1 üveggel.
Itt a sokat ajánlott böröndjavító címe.
Éppen a múlt héten kerestem rá,mert nekem is javítattni kell.:)
http://www.borondjavitas.ini.hu/
Sajnos más bőrönjavítót én sem ismerek...de anno itt az nlc-n egy másik fórumban olvastam már, hogy van valhol a III. kerületben is talán egy.
A Baross utcában a javítás elég sokba kerül.....én is elvittem meg haza is a bőröndöt onnan, mert olyan árat mondtak. 3600 Ft/kerék....ha nem akarom felemásra, akkor 7200 Ft 2 kerékért..... ennyit nem ért meg nekem, akkor inkább újat veszek valamivel több pénzért....de az legalább új lesz!