Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Dr. Máté Szabolcs

Sziasztok!
A címben szereplő nőgyógyászról érdeklődnék.
Ha van tapasztalatotok, kérlek írjatok. Esetleg még az is érdekelne, hogy ismertek-e olyan dokit aki kifejezetten foglalkozik és ért is a nőgyógyászati fertőzésekhez. Sajnos, már sok dokinál jártam, gyakorlatilag eredménytelenül, pedig nem olyan nagy a problémám szerintem.
Köszönöm szépen előre is a hozzászólásokat és a segítséget!
Szép napot mindenkinek!
Szisz
Szia Olivia!
Olvasva többek bejegyzéseit, s a Te beszámolódat ezek után: mintha egészen más emberről lenne szó.
Nem kétlem, hogy rossz élmények értek egy koraszülés közeli helyzetben.
Végül is úgy olvastam csak 38. hétre érkezett a kislányod és egészséges lett.
Szerintem ez a fontos.
Én túl szerettem volna hordani az én lányom.
Ez a doki nem engedte egy nappal sem.
Persze ettől mérges voltam, mert nagyon nem értettem mi baj lehet ha még pár napig egységben maradunk.
A babát amúgy mekonikumosan találta. Pár napig a szeme is gyulladt volt. De nem lett tüdőgyulladása. Nem rajtam múlt.
Csak tudja mit csinál...
Hali!
Nekem a Sziller doki ajánlotta vagy 2 és fél éve Máté Szabolcsot, aki el is vállalta a 2. terhességem gondozását.
Akkoriban még kissé fiatal volt, de azóta nagyon profi, tapasztalt szülész-nőgyógyász lett! Alapos, barátságos, őszinte.
Az önéletrajza szerint dolgozott betegápolóként és újszülött intenzíven is, ami meg is látszik! Magam is tapasztaltam, hogy akár a kismamiknak, akár a babáknak kell segítő kéz, rá lehet számítani!
Olyan természetességgel, kedvességgel segít, hogy észre sem veszed, hogy ez neki a napi rutinja.
Tehát ő is tud annyit szakmailag, mint az öreg rókák, de nem fáradt még bele...
Én sosem szülnék másnál!
Sziasztok!
Én fél éve szültem Nála a kislányomat. Nekem az osztályvezető főorvos ajánlotta. Nőgyógyászként először voltam nála most. Igen, van magánrendelése (mostmár).
Merem ajánlani, szerintem nagyon lelkiismeretes, precíz, kerek-perec elmonja, mi a helyzet. Igaz, hogy fiatal, de legalább friss a tudás :) Velem kb. egykorú, és sokkal nyitottabb tudok lenni, valamint bármiről lehet beszélni vele, ráadásul még humora is van. Vizsgálatkor is a lehető legkíméletesebb.
A Körúti Orvosi Center kultúrált, tiszta, de pl. ultrahangjuk nincs (még). Máté doktor pénteken délután rendel.
Haéihó!
Megint itt vagyok. Utánanéztem kedvenc dokinknak, s a következőt találtam:
korutiorvosicentrum.hu
Mégiscsak van magánrendelése! No, itt van önéletrajz, kép róla, információk. A hely egyébként elég puccosnak tűnik, ha valaki elmegy ide, szívesen vennék információt a helyről.
Detti
Sziasztok!
Én is nála szültem másfél éve. Nekem bejött. Tetszett, hogy fiatal, jóképű
laza. Néha kissé távolságtartó. Nehéz megfogalmazni, mit is kedveltem meg benne igazán. Nincs is szándékomban lecserélni. Csak már jönne az a kistestvér... :-)
Van valakinek még tapasztalata a Máté dokival?Szívesen venném, ha írnátok még!
Sziasztok!
De jó hogy írtatok, és főleg, hogy ilyen jókat!
Kicsit el vagyok keseredve, mert mindenki elhajt a problémámmal.
Jól tudom, hogy az I.-es Női klinikán dolgzozik a magánredelésén kívül? Mert én csak a magánrendelésére megyek.
ÉN ismerem a Szabolcsot! Egy nagyon okos, nagyon türelmes, empatikus és nagyon jó nőgyógyász!!!
Csak ajánlani tudom!
mindig a helyzet magaslatán áll, és a babát is bármikor el tudja látni!!
szóval jó választás lenne!