Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Fogyasztó tabletta
2008-01-24 19:101.

Torolt_felhasznalo_782846
Létrehozva: 2008. január 24. 19:10
Sziasztok!
Sajnos rajtam is van egy sulyfelesleg, de nem vagyok elég kitaró egyetlen diétához sem.
Ezért arra gondoltam,hogy kiprobálok valamilyen fogyasztó tablettát(testsuly csökkentő tabletta) vagy táplálék kiegészítőt.Ti probáltatok már valamilyen fajtát és mik a tapasztalatok?Mellékhatás,stb?!
Sajnos rajtam is van egy sulyfelesleg, de nem vagyok elég kitaró egyetlen diétához sem.

Ezért arra gondoltam,hogy kiprobálok valamilyen fogyasztó tablettát(testsuly csökkentő tabletta) vagy táplálék kiegészítőt.Ti probáltatok már valamilyen fajtát és mik a tapasztalatok?Mellékhatás,stb?!
Sziasztok
Én a helyedbe nem probálnám ki a tabletát mert nem tudhatod hogy pont neked hogy fog reagálni inkább probáld meg hogy nem nasolnák és este 8-után nem enél egyáltalán.
nem tetszik a felmeres, mert nem hagy lehetoseget arra, hogy a fogyasztotablettak ellenzoje kimutassa "hovatartozasat" En probaltam, de nem jott be, es soha nem is ajanlanam senkinek. (nem is reklamoznam sehol) 23 kilot fogytam (82rol 59), 3 napig probaltam zsiregeto tablettat, csupa termeszetes anyag, ami elvileg megemeli a metabolizmust es a szervezet jobban eget, de fajt tole a gyomrom, egyszer majdnem hanytam is tole, ennyi volt. Megis sikerult lefogynom 23 kilot mindenfele segedeszkoz nelkul, es nagyon jo erzes. lassan fogytam le, igy nem terheltem meg a szervezetem annyira, kisebb is a "belebukasi veszely", mint a turbodietaknal, hogy 1 hetig alman elj, persze, hogy ha ki is birod, utana bezabasz, es mintha mise tortent volna... (jojooooo) nagyon rossz a velemenyem roluk. Es ugyanaz a tablettakrol, teakrol, poroktol, levesekrol is.
Sziasztok!
Egy iskolai dolgozathoz lenne szükségem a vélemyénytekre a fogyasztó tablettákkal kapcsolatban.
Két perc az egész . 11 kérdés ősszesen. Töltsétek ki légyszives!
Előre is köszönöm:)
http://ripet.hu/feedback.php?kid=iza440lp5 kynywrw
Én is ismerek egy hasonló szert, ami segíti a fogyást!
Illetve nem is szer, mert nem szívódik fel a véráramba, hanem különleges rostokból áll.
Priviben tudok infót adni róla, akit érdekel!
minden elismeresem a Tied!
igy kell ezt csinalni!
Szerintem ne tedd tönkre az egészséged tablettákkal, soha nem lehet tudni mi lesz a következménye.
Próbálj meg inkább áttérni a teljesértékű táplálkozásra, hagyd el fehér lisztet, fehér cukrot, egyél tönkölybúza kenyeret, sok zöldséget-gyümölcsöt, minden étkezés után igyál meg fél citrom levét egy pohár vízben, egyél ananászt, grapefruitot, égetik a zsírt. Ha szereted a csípőset chilli paprika is serkenti az emésztést. Egyél ami jólesik, ne kínozd magad, de étkezések között ne nassolj.
Lift helyett gyalogolj, dugd el a mérleget! :-)
Sok sikert!
Szia!Bár én majdnem 20 évvel vagyok idősebb, és szültem 3 gyermeket,de sikerült tartanom magam ,60 kg vagyok.A középső lányom születése után olyan lettem, mint egy disznó. Undorodtam magamtól, de elhatároztam hogy lefogyok...
Két hónap alatt 27 kg-t fogytam úgy ,hogy csak rizset, de azt szarásig és sült husit ettem,Se tejtermék, se kenyérféleséget nem ettem.Azóta se nagyon eszem ilyesmit .és a harmadik gyermekemmel már nem híztam annyit.Persze ettem, amt kellett, de szülés után hamar visszament a testsúlyom.
Szerintem aki esetleg ducibb a normálisnál, az sem zabál egész nap, hanem nem jól emészti meg a kajákat, és ettől hízik meg,és nem a sok kajától.
Énezeken már átmentem ,tudom miaz ,ha valaki kövér...
Azóta is csak vizet iszom semmi kenyér, se tej, édességről nem is beszélve...Próbáljátok ki, nekem bejött...
Azért, mert leírtam a tapasztalataimat? Vagy azért mert, Ayacukának pár héttel ezelőtt ugyanezeket írtam, hogy mozogjon, és még mindig ugyanott tart, mint akkor? Ugyan áruljátok már el!
Hatalmas akaraterő kell , hogy be tudja tartani az ember.
Nekem az a legnehezebb, mikor a családnak készítem a vacsorát és nem ehetek semmiből.
A hétvégi sütiről nem is beszélve.
A szobabiciklit még le kell porolni
Remélem tavaszra sikerül pár kilótól megszabadulnom.
Mégegyszer köszi!
Szép hétvégét!
Sziasztok!
Személyes véleményem, hogy mindenki tud változtatni magán,ha nem elégedett.Rengeteg popsi és comb gyakorlat,remek eszközök vannak,de a saját testünk mindig kéznél van.
Én naponta 1 órát dolgozom fenékre,combra és használom a Leg Magic gépet is,persze mellette azt eszem,amit akarok.
Nem vagyok vastag alkat,de ettől még lehetne narancsbőröm és egyéb durvaságok.
A lényeg az, hogy az ember elégedett legyen magával.
S
Első fogyásomnál (ha gondolod olvass vissza másik topicba leírtam) ez jött be:
Reggeli: 1 joghurt 2 kétszersült
Ebéd: menza kaja (ha volt süti azt nem ettem meg)
Vacsora: 1 joghurt 2 kétszersült
Elég egyhangú volt, de hatásos. Akkor úsztam amennyit tudtam, ez volt a mozgás. -43 kg fogytam akkor. Ja és Reductil.
Most: elismerem kissé drasztikusabb vagyok:
Reggeli: 1 kefír (jughurtra már rá sem bírok nézni) vagy 1 gyümölcs, banán, akármi
Ebéd: most otthon főzök, ha leves van és eszek mellé 2.-at akkor kisebb adag ha csak második van kicsit nagyobb adag, a lényeg hogy törekszem a főzelékekre, tészta nélküliségre, barna rizst eszem, ilyenek.
Vacsora: tea mindig, édeskével.
Ja és 4x kávézom sok tejjel iszom, édeskével. Reductilt szedek ismét.
Mozgás: eddig Norbi duci tréning, vagy szobakerékpár, mától konditerem (ha bejön és nem néznek ki)
Fontos a sok víz: én megiszok kb. 3-4 literrel 1 nap.
Amúgy azért beleférnek néha dolgok: pl.: 2 hete szombati ebédem: tárkonyos raguleves, csülök! krumplipürével. Persze nem túl nagy adag, valamit valamiért alapon, utána szobabicikli. Egyébként vendégsében voltunk azért ez a kaja.
De amit elhatároztál ahhoz tartani kell magad, ha törik ha szakad! Ez a lényeg! Ha elhatároztad, hogy valamit nem eszel meg, azt nem! Pl.: szomszédasszonyommal sütit szoktunk sütni, mindezt úgy, hogy én soha! nem kóstolom meg! Komolyan! Egy falatot sem! Vagy nem ettem kenyeret már kb. 2,5 hónapja.
Ennyi...
A mozgás mellett , milyen étrendet alakítottál ki?
Tegnap kezdtem fogyózni.
Többszöri próbálkozás után most taktikát váltottam.
Délig eszem, és utána csak gyümölcsöt és párolt zöldségféléket.
Próbáltam a káposztalevest, ami nagyon jó volt 10 kg fogytam. Aztán szép lassan vissza is jött. A 90 napossal is fogytam 4-5 kg, de mindig éhesnek éreztem magam.
Nagyon klassz vagy 35 kg az nem semmi
Neked mi vált be a legjobban- kajálás tekintetében?
Remélem emlékszel rám. Beszélgettünk jó pár héttel ezelőtt. Akkor én is osztottam neked a jó tanácsokat.
De kérlek, fogadd is meg őket! Kezdj el mozogni! Azt hiszed, hogy én nem éltem át hasonlót? Hogy a hétvége csak arról szólt, hogy döglök az ágyban. És felkelni se erőm se kedvem? DE: mióta elkezdtem mozogni, mint írtam is a Norbi duci tréninggel egyre jobb! Hétvégén már én, magamtól akarok mozogni menni!
Ma mértem magam: 78 kg. Olvass vissza, hogy honnan indultam és a beszélgetésünkkor hol tartottam. És nekem ne mondja senki, hogy nem lehet megcsinálni! 35 kg-val vagyok kevesebb! És ma életemben először konditerembe fogok menni! És nem érdekel, hogy ki mit szól.
Igen, a Reductilt még mindig szedem. Ez nem csodaszer, mint azt mindig is mondtam, mert ettől nem lehet fogyni. De nem érzed annyira az éhséget.
És aki azt mondja, hogy itt volt a karácsony: az csak a kifogásokat keresi. Tudjátok mit? Én még karácsonykor is fogytam, úgy hogy végigettem az egész menüt! Hogy hogy? Hát úgy hogy nem mindent egy nap alatt zabáltam be, hanem 3 nap alatt. Minden nap mást ettem. Szóval ezt is meg lehet csinálni.
Szóval azt üzenem mindenkinek, hogy meg lehet csinálni, csak elhatározás és akarat kérdése! A mozgásról pedig csak annyit: nem kell rögtön 1,5 órás legkeményebb tornával kezdeni. Első nap 5 perc aztán 7... És akkor mi van? Semmi! Otthon vagy berakod a DVD-t és ha első nap csak 5 perc megy akkor annyi. Vagy ha 2x5 perc szünettel akkor annyi! Valahol el kell kezdeni....
A család+barátaid biztos melletted állnak mindenben!
Tudom,hogy beteg vagy,de próbálj meg optimistább lenni!!
Lényegtelen,csak veszekedés volt!
A számozás is emiatt a törlés miatt csúszott el
!
Látom szólt valaki a modiknak,hogy töröljék az offolást!
Örülök neki,én is gondoltam rá,hogy kéne szólni,köszi!!
Dehogy zavarsz!
Nagyon sok erőt,és kitartást kívánok,remélem mihamarabb rendbe jössz!!!
Sajnos igaz
!
Jó éjt,jó munkát holnapra
!
Na, megyek fürdeni, meg aludni, mert mindjárt 5 óra, és akkor ébresztő
Jóéjt mindenkinek!